Γωνιακός καναπές-eurobook

Είναι πολύ εύκολο να χαθείτε στη γκάμα των μοντέρνων ταπετσαρισμένων επίπλων. Ο γωνιακός καναπές eurobook θα είναι μια εξαιρετική επιλογή που συνδυάζει ένα μέρος για να χαλαρώσετε και να κοιμηθείτε.

Τι είναι ένας γωνιακός καναπές-eurobook?

Eurobook – ένας από τους πιο δημοφιλείς τύπους επικαλυμμένων επίπλων. Ένας τέτοιος καναπές είναι άνετος για χαλάρωση, αλλά ταυτόχρονα ταιριάζει απόλυτα στο εσωτερικό κάθε σαλόνι. Ο γωνιακός τύπος του eurobook έχει μεγάλη ζήτηση σήμερα. Τέτοια μοντέλα είναι πιο αξιόπιστα, επειδή ο μηχανισμός τους έχει σχεδιαστεί για ελάχιστη εργασία. Αποδεικνύεται ότι το πλαίσιο των επίπλων παραμένει σε εξαιρετική κατάσταση για μεγάλο χρονικό διάστημα..

Τα γωνιακά μοντέλα φαίνονται ελκυστικά, δημιουργούν ζεστασιά και ιδιαίτερη ατμόσφαιρα στο διαμέρισμα. Ανάλογα με την κατηγορία τιμών, τέτοια έπιπλα μπορούν να εξοπλιστούν με πρόσθετα ράφια ή ένα όμορφο μπαρ. Και ο φωτισμός μετατρέπει τον καναπέ σε ένα πολυτελές κομψό “νησί” καλώντας τους επισκέπτες να καθίσουν με τη μέγιστη άνεση. Ο γωνιακός καναπές είναι ιδανικός όχι μόνο για κοινωνικές συγκεντρώσεις. Είναι βολικό να παρακολουθείτε τηλεόραση ή να διαβάζετε τα αγαπημένα σας βιβλία, τεντώνοντας τα πόδια σας και χαλαρώνοντας μετά από μια κουραστική μέρα..

Και τη νύχτα, ο μετασχηματιστής μετατρέπεται σε ένα πλήρες διπλό κρεβάτι. Επιπλέον, μια τέτοια αλλαγή στο Eurobook διαρκεί όχι περισσότερο από ένα λεπτό. Το εσωτερικό περιεχόμενο μπορεί να είναι οτιδήποτε. Οι επιλογές προϋπολογισμού περιλαμβάνουν επένδυση αφρού. Τα μοντέλα μπλοκ ελατηρίου χωρίζονται σε συμβατικά και ορθοπεδικά μοντέλα. Τα τελευταία δεν είναι σε καμία περίπτωση κατώτερα από τα κρεβάτια με καλό στρώμα, εγγυώνται έναν υγιή ύπνο και φροντίζουν την πλάτη.

Χαρακτηριστικά και οφέλη

Τα πλεονεκτήματα των γωνιακών μοντέλων “Eurobook” είναι προφανή.

 • Πρακτικότητα. Ένα κομμάτι συνδυάζει με επιτυχία τις λειτουργίες των κομψών επίπλων του καθιστικού και ένα μέρος για ύπνο. Κατά τη διάρκεια της ημέρας, ο καναπές είναι άνετος για να παρακολουθήσετε ταινίες και να συνομιλήσετε με τους επισκέπτες και τη νύχτα μετατρέπεται σε ένα πλήρες κρεβάτι. Αυτή η λύση θα είναι ιδιαίτερα επιτυχημένη για ένα μικρό διαμέρισμα..
 • Ευκολία λειτουργίας. Δεν χρειάζεται μεγάλη προσπάθεια για να διπλώσετε και να ξεδιπλώσετε έναν τέτοιο καναπέ. Για αυτό, τα έπιπλα δεν χρειάζεται να μετακινηθούν μακριά από τον τοίχο. Μόνο μερικές κινήσεις – και ο μετασχηματισμός ολοκληρώθηκε.
 • Αξιοπιστία. Το Eurobook σχεδόν ποτέ δεν αποτυγχάνει. Ο μηχανισμός είναι πολύ ανθεκτικός, οι βλάβες είναι εξαιρετικά σπάνιες.
 • Ανεση. Τα περισσότερα από αυτά τα μοντέλα διαθέτουν εσωτερικό χώρο αποθήκευσης για κλινοσκεπάσματα, κουβέρτες και μαξιλάρια. Πρόσθετα χαρακτηριστικά ορισμένων ακριβών μοντέλων σας επιτρέπουν να παίζετε μουσική, να φορτίζετε το τηλέφωνό σας και ακόμη και να έχετε παγωμένα ποτά στο χέρι. Τα υποβραχιόνια μπορούν να φιλοξενήσουν ράφια και συρτάρια για μικροαντικείμενα.

Όταν πρόκειται για ξεκούραση τη νύχτα, η ορθοπεδική βάση εξασφαλίζει τη σωστή θέση της πλάτης, φροντίζοντας τη σπονδυλική στήλη και τη στάση σας.

Εάν κοιμάστε μόνοι, τότε ο καναπές δεν μπορεί να στρωθεί καθόλου. Τέτοια μοντέλα είναι αρκετά ευρύ για μια άνετη διαμονή. Εάν ο καναπές χρησιμοποιείται από δύο μέλη της οικογένειας, τότε η ξεδιπλωμένη έκδοση μπορεί εύκολα να αντικαταστήσει ένα διπλό κρεβάτι, όχι κατώτερο από αυτό ως προς το μέγεθος και την ευκολία. Υπάρχουν άλλα πλεονεκτήματα τέτοιων επίπλων:

 • Ποικιλία μοντέλων. Ανάμεσα στην τεράστια ποικιλία γωνιακών eurobooks, μπορείτε να βρείτε καναπέδες όλων των μεγεθών, χρωμάτων και υφής.
 • Ευρύ φάσμα τιμών. Όλα εξαρτώνται από τις οικονομικές δυνατότητες και προτιμήσεις. Μπορείτε να αγοράσετε ένα ακριβό κομψό έπιπλο με φωτισμό και πολλές επιλογές και μια μέτρια επιλογή προϋπολογισμού που θα φέρει άνεση στο σπίτι στο δωμάτιο..

Όσον αφορά τα μειονεκτήματα, μόνο ένα μπορεί να διακριθεί. Οι γωνιακοί καναπέδες είναι αρκετά ογκώδεις (σε σύγκριση με τις συμβατικές επιλογές).

Πώς να επιλέξετε?

Όταν επιλέγετε την καταλληλότερη επιλογή, πρέπει να εστιάσετε στα ακόλουθα:

 • Το μέγεθος. Πριν κάνετε μια αγορά, είναι σημαντικό να μετρήσετε προσεκτικά το δωμάτιο, να υπολογίσετε το απαιτούμενο μέγεθος του καναπέ όταν διπλώνεται και ξεδιπλώνεται. Συνήθως οι γωνιακοί καναπέδες έχουν κουκέτα 200 × 160 εκ. Το μέγεθός του μπορεί να είναι ελαφρώς μεγαλύτερο ή μικρότερο, ανάλογα με το μοντέλο. Αλλά οι διαστάσεις των συναρμολογημένων επίπλων για διαφορετικά μοντέλα μπορεί να διαφέρουν σημαντικά. Αξίζει να θυμηθούμε ότι η γωνιακή έκδοση καταλαμβάνει έναν αρκετά μεγάλο χώρο – σε σύγκριση με τις ευθείες. Σκεφτείτε πού μπορείτε να το βάλετε, αν θα επηρεάσει την ελευθερία κινήσεων.

 • Εσωτερική πλήρωση. Το πιο οικονομικό πληρωτικό είναι αφρώδες ελαστικό. Είναι υποαλλεργικό, άνετο, αλλά όχι πολύ πρακτικό. Ένας τέτοιος καναπές θα χάσει γρήγορα το αρχικό του σχήμα. Η παραμόρφωση της επιφάνειας όχι μόνο θα χαλάσει την εμφάνιση του προϊόντος, αλλά θα επηρεάσει και την ποιότητα της ανάπαυσης. Ο ύπνος σε τέτοιες επιφάνειες είναι άβολος και βλαβερός για τη σπονδυλική στήλη. Το ελατήριο κλουβί είναι πιο αξιόπιστο. Ένας τέτοιος καναπές θα σας εξυπηρετήσει έως και 25 χρόνια – όχι “Χαλάρωση”. Μια τέτοια βάση μπορεί να έχει εξαρτημένα ή ανεξάρτητα ελατήρια. Η δεύτερη επιλογή διακρίνεται από τις ορθοπεδικές της ιδιότητες. Είναι η καλύτερη επιλογή για χώρο ύπνου. Ο ύπνος σε μια τέτοια επιφάνεια κάνει καλό στην υγεία της πλάτης (και όχι μόνο). Κατά τη σωστή ανάπαυση, όλοι οι μύες χαλαρώνουν, παρέχοντας πρωινό σφρίγος και δύναμη..

 • Σχεδιασμός και πρόσθετα χαρακτηριστικά. Μπορείτε να αγοράσετε όχι μόνο έναν καναπέ, αλλά “Νησί της άνεσης” για το σαλόνι σας. Αυτό μπορεί να είναι μια επιλογή με τραπέζι ή ενσωματωμένη μπάρα. Τα μακριά υποβραχιόνια μπορούν επίσης να περιέχουν ράφια ή κρυφά συρτάρια για σημαντικά μικρά πράγματα. Σκεφτείτε ποιο στυλ επίπλων ταιριάζει καλύτερα στο εσωτερικό σας. Ο καναπές μπορεί να είναι λιτός, σπιτικά ζεστός ή φωτεινός και συγκλονιστικός. Εξαρτάται από το σχήμα, το χρώμα της ταπετσαρίας, το υλικό. Μια ποικιλία προϊόντων σας επιτρέπει να επιλέξετε μια επιλογή για κάθε γούστο.

 • Ταπετσαρία. Η επιλογή του υλικού είναι ένα σημαντικό σημείο. Για επαγγελματικό περιβάλλον, επιλέγονται πιο συχνά δερμάτινοι καναπέδες. Φαίνονται πιο συμπαγή, αλλά ταυτόχρονα είναι αρκετά ακριβά. Μερικές φορές καναπέδες καλυμμένοι με δέρμα παραγγέλλονται και για το σπίτι, αν τέτοια έπιπλα ταιριάζουν στο εσωτερικό. Για τα σαλόνια, οι αγοραστές είναι πιο πιθανό να επιλέξουν επιλογές υφάσματος. Οι σύγχρονοι κατασκευαστές προσφέρουν συχνά βελτιωμένα υφάσματα που είναι ανθεκτικά στη βρωμιά και τις μηχανικές βλάβες. Όσον αφορά το χρώμα, αξίζει επίσης να λάβετε υπόψη τη διακόσμηση του δωματίου. Εάν το σαλόνι είναι διακοσμημένο με πολύχρωμη ταπετσαρία και πολλές μικρές λεπτομέρειες, είναι προτιμότερο να επιλέξετε ένα απλό ύφασμα. Εάν το εσωτερικό είναι αρκετά συγκρατημένο, αλλά θέλετε να προσθέσετε φωτεινότητα, επιτρέπονται έντονες επιλογές χρώματος. Είναι σημαντικό μόνο να θυμάστε ότι ένας καναπές σε πολύ ανοιχτά χρώματα θα απαιτήσει μια πιο προσεκτική στάση, επειδή όλη η μικρότερη βρωμιά είναι αισθητή σε αυτόν..

Ποικιλίες

Τέτοιοι καναπέδες χωρίζονται στους ακόλουθους τύπους:

 • “Άμστερνταμ”. Αυτό το μοντέλο ανήκει στα έπιπλα της μεσαίας κατηγορίας. Ο καναπές έχει μια μέτρια εμφάνιση, βελτιωμένα σχήματα. Ο κατασκευαστής περιλάμβανε δύο μεγάλα μαξιλάρια για πιο άνετη θέση καθίσματος. Δύο μικρά μαξιλάρια στα πλάγια χρησιμεύουν ως διακοσμητική λειτουργία και κάνουν τα υποβραχιόνια πιο απαλά. Ο χώρος ύπνου του μοντέλου είναι 1400 × 1980 mm. Υπάρχει ένα ελατήριο μπλοκ μέσα, υπάρχει ένα κουτί για λινά. Ο καναπές μπορεί να γίνει σε μονόχρωμη δίχρωμη έκδοση ή να γίνει πιο φωτεινός με χρωματιστά μαξιλάρια – όλα εξαρτώνται από τις επιθυμίες του αγοραστή.

 • Ατλάντα. Αυτή η επιλογή είναι λίγο πιο ακριβή και εμφανίσιμη. Ο καναπές έχει κομψό, λακωνικό σχεδιασμό, καθαρές γραμμές, ορθογώνια μπράτσα. Ένα δερμάτινο ένθετο περνά στην περίμετρο του προϊόντος, δίνοντας στον καναπέ μια πρωτότυπη και αναγνωρίσιμη εμφάνιση. Αγοράζοντας ένα τέτοιο μοντέλο, παίρνετε 3 έπιπλα ταυτόχρονα. Τη μέρα είναι ένα μέρος για να χαλαρώσετε, τη νύχτα – ένα διπλό κρεβάτι. Και το ενσωματωμένο τραπέζι μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως τραπεζάκι σαλονιού για εφημερίδες και βιβλία, και ως βάση για ποτά και επιδόρπια, και ως κομοδίνο με ξυπνητήρι. Το τραπέζι είναι κατασκευασμένο από MDF με πόδια χρωμίου. Ο καναπές είναι εξοπλισμένος με κουτί για λινά, ένα μπλοκ ανεξάρτητων ελατηρίων που εγγυώνται άνεση κατά τη διάρκεια της ξεκούρασης. Τα καλύμματα των μαξιλαριών μπορούν να αφαιρεθούν και να πλυθούν στο πλυντήριο. Χώρος ύπνου – 1450 x 1930 mm.

 • “Φίτζι”. Αυτό το μοντέλο δεν έχει υποβραχιόνια σαν Οθωμανό. Ως αντικατάσταση, χρησιμοποιούνται μαλακά αλλά ανθεκτικά μαξιλάρια holofiber, τα οποία μπορούν να αφαιρεθούν ανά πάσα στιγμή. Ο καναπές είναι εξοπλισμένος με τρία μεγάλα μαξιλάρια που αντικαθιστούν την πλάτη. Τα στρογγυλεμένα σχήματα δίνουν στο μοντέλο μια σπιτική και πολύ ζεστή εμφάνιση. Αλλά το οπτικό αποτέλεσμα δεν σημαίνει καθόλου ότι θα πνιγείτε στην απαλότητα. Το ελατήριο μπλοκ παρέχει βέλτιστη ελαστικότητα – είναι πολύ άνετο να ξαπλώνετε σε έναν τέτοιο καναπέ. Θέση ύπνου – 1510 επί 1900 mm. Η κατηγορία τιμών του καναπέ είναι επίσης μεσαία.

 • Πάρμα 049. Μια άλλη μέτρια επιλογή χωρίς μπράτσα. Σε αυτή την περίπτωση, δεν υπάρχουν καν μαξιλάρια που να τα μιμούνται. Ο μινιμαλισμός στο σχεδιασμό μπορεί να αντισταθμιστεί από τον αρχικό συνδυασμό χρωμάτων της κουκέτας και των μαξιλαριών. Για να κάνετε το σχέδιο του καναπέ πιο “ζωντανό”, μπορείτε να επιλέξετε ένα υλικό για τα εξώφυλλα με μοτίβο. Η απλότητα της εμφάνισης οφείλεται στην οικονομική τιμή του μοντέλου. Μέγεθος καναπέ – 1360 επί 2060 mm.

 • “Μασσαλία 087”. Ένας πρωτότυπος καναπές που μοιάζει με μια μεγάλη λαχταριστή βάφλα. Είναι εξοπλισμένο με τρία μεγάλα μαξιλάρια (για ευκολία) και ένα μικρό (για όμορφη διακόσμηση) .Το μοντέλο δεν διαθέτει υποβραχιόνια, είναι μονόχρωμο. Υπάρχουν συγκρατημένα χρώματα (μπεζ, σοκολάτα, μαύρο, σκούρο μπλε) και φωτεινά (τιρκουάζ, μοβ, μουστάρδα). Το μοντέλο είναι αξιόπιστο, ξεδιπλώνεται εύκολα, είναι ιδανικό για καθημερινή χρήση. Ευρύχωρο εσωτερικό διαμέρισμα για παπλώματα, μαξιλάρια και κλινοσκεπάσματα. Ο ασυνήθιστος κομψός σχεδιασμός επιτρέπει στον καναπέ να διακοσμήσει κάθε σαλόνι. Η τιμή για ένα τέτοιο μοντέλο είναι μέση. Θέση ύπνου του καναπέ – 1600 επί 2100 mm.

 • “Αυτοκράτορας 3”. Το κόστος αυτού του μοντέλου είναι αρκετά υψηλό, αλλά προκαλεί μια πραγματικά “βασιλική” εντύπωση. Ο καναπές, που μοιάζει με στρώματα αέρινου κέικ, είναι κατασκευασμένος σε έναν πρωτότυπο συνδυασμό υφασμάτων δύο χρωμάτων. Υπάρχει ένα ελατήριο μπλοκ μέσα στον καναπέ. Δεν υπάρχουν υποβραχιόνια, που σας επιτρέπουν να καθίσετε στον καναπέ και από τις δύο πλευρές. Τα άνετα μαξιλάρια φαίνεται να προσκαλούν μια ομάδα φίλων να καθίσουν άνετα για μια ευχάριστη συνομιλία. Το μέγεθος της θέσης – 1550 έως 2050 mm.

 • Μάλτα 108. Αυτό το μοντέλο διαθέτει μινιμαλιστικό σχεδιασμό. Ο καναπές συνοδεύεται από ένα μεγάλο πουφ. Αυτό το στοιχείο μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως αυτόνομο κάθισμα. Ένας ευρύχωρος χώρος πλυντηρίου βρίσκεται κάτω από το κάθισμα του μοντέλου. Ένας ειδικός μηχανισμός μετασχηματισμού σας επιτρέπει να τοποθετήσετε ένα χαλί με έναν πλούσιο σωρό μπροστά από τον καναπέ. Το μοντέλο είναι κατασκευασμένο από μονόχρωμα υλικά σε συγκρατημένους τόνους. Θέση ύπνου – 1600 x 2000 mm.

Κριτικές

Συνήθως, οι αγοραστές που γίνονται ιδιοκτήτες ενός γωνιακού καναπέ-eurobook είναι ικανοποιημένοι με την αγορά. Σημειώνουν την ευκολία και την ευκολία των πτυσσόμενων επίπλων. Είναι βολικό να παρακολουθείτε τηλεόραση σε έναν τέτοιο καναπέ και απλά να χαλαρώνετε στον ελεύθερο χρόνο σας. Οι γωνιακοί καναπέδες φαίνονται υπέροχοι, φέρνουν μια άνεση στο σπίτι και ευχαριστούν όλα τα μέλη της οικογένειας με τη λειτουργικότητά τους.

Στο επόμενο βίντεο – μια ανασκόπηση του γωνιακού καναπέ eurobook.