Στρώματα Comfort Line

Στρώματα Comfort Line

Το εργοστάσιο στρωμάτων Comfort Line παράγει στρώματα υψηλής ποιότητας βασισμένα σε ένα ανεξάρτητο μπλοκ ελατηρίου, καθώς και λάδι λατέξ καρύδας και αφρό σε βάση χωρίς ελατήρια. Η γκάμα του κατασκευαστή περιλαμβάνει μοντέλα για ενήλικες και παιδιά. Η εταιρεία χρησιμοποιεί μόνο υψηλής ποιότητας εξαρτήματα και ποιοτικό έλεγχο πολλαπλών σταδίων.

Σειρά

Η μνήμη χαλαρώνει

Αυτή η σειρά χρησιμοποιεί την τελευταία τεχνολογική εξέλιξη – αφρός μνήμης “Memory Foam”. Το ιξώδες και η ελαστικότητα του πληρωτικού επιτρέπει στο στρώμα να προσαρμόζεται στο σχήμα και το μέγεθος του σώματος, ανακουφίζει από την ένταση και την κούραση κατά τη διάρκεια της ημέρας. Διαφορετική ακαμψία και ορθοπεδική αποτελεσματικότητα μπορεί να επιτευχθεί ως αποτέλεσμα της χρήσης συμπληρωματικών στρωμάτων από κοκοφοίνικα καρύδας και φυσικού λατέξ.

Ασφάλιστρο

Πρόκειται για μια κλασική σειρά από κοκοφοίνικα και λατέξ. Η σειρά της σειράς περιλαμβάνει περίπου τριάντα αντικείμενα. Όλα είναι κατασκευασμένα από φυσικά υλικά, έχουν εξαιρετική διαπερατότητα αέρα και έχουν εξαιρετικές υγιεινές ιδιότητες. Ο σχεδιασμός των στρωμάτων “Premium” μπορεί να παρέχει τις ίδιες πλευρές των μοντέλων και διαφορετική ακαμψία από διαφορετικές πλευρές.

Balanse και Promo Balanse

Μια οικονομική επιλογή για στρώματα υψηλής ποιότητας βασισμένα σε ελατήρια με διαφορετική ακαμψία. Ένα αποτελεσματικό ορθοπεδικό αποτέλεσμα σε προσιτή τιμή μπορεί να επιτευχθεί χάρη σε έναν πρακτικό συνδυασμό φυσικών και τεχνητών συστατικών.

Promo Natural

Προσιτή σειρά στρωμάτων από φυσικά υλικά. Στην κατασκευή μοντέλων, χρησιμοποιείται ένας συνδυασμός διαφόρων στρωμάτων: φυσικό λατέξ, κοκοφοίνικα και ελατήριο. Χάρη σε αυτό, διαφέρουν στο επίπεδο άνεσης και ύψους..

Promo Bi-Cocos

Η σειρά περιλαμβάνει μοντέλα από Bi-coconut διαφορετικής σκληρότητας. Η τεχνολογία κατασκευής Comfort Line BiCocos παρέχει εναλλαγή άκαμπτων στρωμάτων δαπέδου με ελατήρια που διαφέρουν σε πυκνότητα και αφρό πολυουρεθάνης. Το αποτέλεσμα είναι μεγάλη υποστήριξη σε προσιτή τιμή..

Άνοιξη χωρίς άνοιξη

Η γκάμα τέτοιων σχεδίων είναι γεμάτη με μαλακά και σκληρά στρώματα διπλής όψης, που διαφέρουν σε ύψος και πυκνότητα. Διαθέτει λεπτά στρώματα, σάντουιτς, μονόλιθους και ανθεκτικά μοντέλα καρύδας για υπέρβαρα άτομα..

Τα πιο πρόσφατα μοντέλα σε αυτήν την κατηγορία:

 • Για παράδειγμα, το μοντέλο “Eco Mix Puff” – σκληρή αφενός και μέτρια σκληρότητα αφετέρου. Το στρώμα αποτελείται από συνδυασμό αφρού, λατέξ και καρύδας. Σύμφωνα με κριτικές πελατών, το μοντέλο είναι πολύ ανθεκτικό στη φθορά και εξυπηρετεί για μεγάλο χρονικό διάστημα ακόμη και για άτομα με μεγάλο βάρος. Κατάλληλο για ταυτόχρονη χρήση από άτομα με μεγάλη διαφορά βάρους. Όλα τα αναστρέψιμα στρώματα Comfort Line μπορούν να περιστραφούν σύμφωνα με τις συνθήκες υγείας και τις προσωπικές προτιμήσεις.

 • Μοντέλα με μέτρια έως μεσαία ακαμψία των πλευρών είναι επίσης δημοφιλή, όπως π.χ. “Eco Roll Slim” με διπλό λατέξ ή φυσικό λατέξ.
 • Ορισμένα μοντέλα στρώματος χωρίς ελατήρια μπορούν να τυλιχτούν. Αυτά περιλαμβάνουν Cocos Ecoroll Plus και “Latex2 Roll Classic”. Αυτή η ιδιότητα είναι πολύ χρήσιμη κατά τη μεταφορά και εξοικονομεί χώρο..
 • Τα στρώματα χωρίς ελατήρια είναι κατάλληλα για παιδιά. Για παράδειγμα, τα μοντέλα λαμβάνουν εξαιρετικές κριτικές. “Comfort Line Baby Hard Puff” και “Comfort Line Baby Hollo Puff”.

Eco Roll and Roll Classic

Αυτό είναι ένα από τα νέα προϊόντα του Comfort Line Mattress Factory. Ένα ξεχωριστό χαρακτηριστικό της σειράς είναι το επίπεδο πυκνότητας αφρού PU. Η ορθοπεδική απόδοση των μοντέλων μπορεί να αυξηθεί εάν ληφθεί υπόψη το δικό τους βάρος κατά την επιλογή. Μια ευχάριστη προσθήκη είναι η πρακτική συσκευασία στρώματος με κενό.

Χρησιμοποιούνται ελατήρια και υλικά πληρώσεως

Το ελατήριο μπλοκ S1000 αποτελεί ενισχυμένη βάση. Ο κοιμιστής έχει 1000 ελατήρια, λεπτά και χοντρά. Έτσι, μια λίστα με τους κύριους τύπους ελατηρίων και πληρωτικών:

 • Ανεξάρτητη ανοιξιάτικη βάση TFK αποτελείται από περίπου 500 ελατήρια ανά κουκέτα και θεωρείται κλασικό, το οποίο είναι κατάλληλο για άνδρες και γυναίκες, ανεξαρτήτως ηλικιακής ομάδας και βάρους. Μπορεί να αντέξει οποιοδήποτε φορτίο χωρίς να θυσιάζει την απόδοση.
 • Εξαρτημένα ελατήρια DS – αυτό είναι ένα κλασικό “Bonnel”, το οποίο ο κατασκευαστής έχει φέρει στην τελειότητα για 10 χρόνια, χρησιμοποιώντας πυκνά ένθετα αφρού. Δεν δίνουν την εντύπωση χαλάρωσης σε μια αιώρα και αυξάνουν τη διάρκεια ζωής των προϊόντων..

 • Το κοκοφοίνικα είναι ένα υψηλής ποιότητας φυσικό υλικό, που είναι φυτικές ίνες καρύδας. Διαφέρει σε υψηλή ανθεκτικότητα και βακτηριοκτόνες ιδιότητες.
 • Eco Foam είναι μια νέα γενιά ελαστικού υποαλλεργικού υλικού, διαθέτει πολύτιμες ορθοπεδικές ιδιότητες, βοηθώντας τη σπονδυλική στήλη να πάρει τη σωστή θέση κατά τη διάρκεια του ύπνου.
 • Το Latex Coconut Coir είναι ένα ελαστικό, ανθεκτικό στις παραμορφώσεις και αναπνέει. Λαμβάνεται χάρη σε μια ειδική τεχνολογία εμποτίζοντας ίνες κοκοφοίνικας με φυσικό λατέξ..

 • Το τεχνητό λάτεξ είναι ασφαλές για την ανθρώπινη υγεία υλικό με εξαιρετική υγιεινή απόδοση. Επιτρέπει στον αέρα να περνά καλά, δεν προκαλεί αλλεργική αντίδραση και είναι σε θέση να αντέξει αυξημένα φορτία για μεγάλο χρονικό διάστημα.
 • Το Memorix είναι ένα συνθετικό υλικό που κατασκευάζεται με βάση τον αφρό πολυουρεθάνης. Χάρη σε ειδικά πρόσθετα, αποκτά την κύρια ιδιότητά του, η οποία ονομάζεται “φαινόμενο μνήμης”. Το Memorix είναι υπεύθυνο για την πίεση και τη θερμότητα, θρυμματισμένο υπό αυξημένο φορτίο χωρίς καμία αντίσταση.
 • Βαμβακερή ζακάρ – ένα ύφασμα από φυσικές ίνες βαμβακιού, παρέχοντας ένα ιδανικό μικροκλίμα.

Περισσότερα για τα στρώματα "Γραμμή άνεσης" μάθετε από το παρακάτω βίντεο.