Κρεβάτια με μηχανισμό ανύψωσης 90×200 cm

Η ζωή στην πόλη δεν επιτρέπει πάντα να πραγματοποιηθούν όλα τα όνειρα, συχνά οι άνθρωποι ζουν μέσα σε συγκεκριμένα πλαίσια που δεν τους επιτρέπουν να πάρουν αυτό που θέλουν. Αυτός είναι, για παράδειγμα, ο χώρος διαβίωσης. Σε μικρές πόλεις, κατά κανόνα, δεν είναι πολύ μεγάλο. Δεν υπάρχει πολύς χώρος στο υπνοδωμάτιο, χρειάζεται όχι μόνο να βάλετε ένα κρεβάτι, αλλά και να αποθηκεύσετε τα προσωπικά σας αντικείμενα κάπου. Μια κερδοφόρα αγορά θα είναι κρεβάτια με μηχανισμό ανύψωσης 90 × 200 cm.

Χαρακτηριστικά και οφέλη

Ένας χώρος ύπνου με μηχανισμό ανύψωσης είναι τα έπιπλα στα οποία παρέχεται ένα ευρύχωρο κουτί για την αποθήκευση οικιακών σκευών. Η δημοτικότητα αυτού του επίπλου δεν είναι μόνο φόρος τιμής στη μόδα. Τέτοια προϊόντα διακρίνονται για την πρακτικότητα, τη λειτουργικότητα, την ευκολία χρήσης και συντήρησής τους – αλλά μόνο εάν είναι εξοπλισμένα με μηχανισμό ανύψωσης υψηλής ποιότητας..

Το κύριο πλεονέκτημα τέτοιων κρεβατιών είναι η οικονομική χρήση του χώρου διαβίωσης (λόγω της παρουσίας ευρύχωρων λινών κουτιών). Οι ιδιοκτήτες τέτοιων μοντέλων λαμβάνουν ένα προϊόν 2 σε 1, δηλαδή ένα κρεβάτι, ντουλάπα ή συρταριέρα.

Ένα προϊόν με συσκευή ανύψωσης είναι ιδανικό για ένα μικρό διαμέρισμα. Τέτοια κρεβάτια μπορούν να είναι ακίνητα ή ενσωματωμένα, να ανεβαίνουν σε κάθετο ή οριζόντιο επίπεδο, να είναι ένα ενιαίο, ενάμισι ή διπλό μέρος για ύπνο και χαλάρωση.

Τα πλαϊνά προϊόντα δεν αποτελούν πηγή πρόσθετης ρύπανσης, καθώς η σκόνη που συσσωρεύεται κάτω από τον πάτο του κρεβατιού καθαρίζεται πολύ εύκολα.

μειονεκτήματα

Το μόνο μειονέκτημα ενός κρεβατιού με μηχανισμό ανύψωσης είναι η τιμή του. Θα διακρίνεται από ένα συνηθισμένο κρεβάτι κατά το ποσό των 10 χιλιάδων ρούβλια, και σε ορισμένες περιπτώσεις (εάν το προϊόν είναι σχεδιαστής) – ακόμη περισσότερο. Ούτε τα παιδιά πρέπει να ξεχαστούν. Είναι αρκετά δύσκολο και ενοχλητικό για τους ανώριμους οργανισμούς να χαμηλώσουν και να σηκώσουν το στρώμα για να βάλουν τα πράγματά τους κάτω από αυτό, οπότε η χρήση κουτιών στο παιδικό δωμάτιο δεν είναι η καλύτερη ιδέα..

Όταν σηκώνετε και κατεβάζετε το κρεβάτι, τα κλινοσκεπάσματα σίγουρα θα σπάσουν, οπότε είναι καλύτερο να χρησιμοποιήσετε ένα σεντόνι με ελαστική ταινία και, αν είναι δυνατόν, να πάρετε ένα κάλυμμα με ελαστική ταινία για μαξιλάρια και κουβέρτες. Τα συρτάρια επιτρέπουν τη διέλευση σκόνης, οπότε μπορεί να εμφανιστούν σκουπίδια σε αντικείμενα μετά από μακροχρόνια αποθήκευση..

Τύπος μηχανισμού ανύψωσης

Οι ακόλουθοι τύποι μηχανισμών μπορούν να χρησιμοποιηθούν για την ανύψωση του κύριου αντικειμένου του κρεβατιού:

  • αέριο;
  • άνοιξη.

Ο πρώτος τύπος είναι κατάλληλος για ανύψωση στρωμάτων οποιουδήποτε βάρους.

Οι συσκευές ελατηρίου έχουν απλούστερο σχεδιασμό, επομένως αντιμετωπίζουν βάσεις μικρού μεγέθους και βάρους.

Διαστάσεις (επεξεργασία)

Συνήθως, τα κρεβάτια με συσκευή ανύψωσης είναι 90 x 190 cm, 100 x 190 cm και 900 x 2000 mm. Μπορείτε επίσης να παραγγείλετε ένα κρεβάτι και να ζητήσετε ένα προϊόν συγκεκριμένου μεγέθους από τον κύριο, αλλά σε αυτή την περίπτωση το κρεβάτι και το στρώμα θα κοστίσουν πολύ περισσότερο..

Τέτοια προϊόντα μπορούν να ενσωματωθούν σε έπιπλα. Αυτές οι ντουλάπες διατίθενται ως μονά κρεβάτια και διπλά κρεβάτια. Το κύριο πλεονέκτημά τους είναι η εξοικονόμηση χώρου..

Επιλογές σχεδίασης

Οι σύγχρονες τάσεις υπαγορεύουν τη μόδα στην αγορά ταπετσαρισμένων επίπλων. Σήμερα μπορείτε να βρείτε κρεβάτια με συσκευή ανύψωσης σε μεγάλη ποικιλία σχεδίων..

Οι κατασκευαστές επίπλων χρησιμοποιούν μια ποικιλία υλικών στις συλλογές τους. Για τη βάση – ξύλο, MDF υψηλής ποιότητας, μοριοσανίδες. Για ταπετσαρίες – ύφασμα, οικολογικό δέρμα, φυσικό δέρμα.

Συνήθως κυριαρχούν τα ορθογώνια σχήματα. Ωστόσο, υπάρχουν επιλογές για στρογγυλά μοντέλα με μαλακό κεφαλάρι. Τα κρεβάτια μπορούν να εξοπλιστούν με τραπεζάκια και οθωμανούς.

Συμβουλές επιλογής

Συχνά όταν επιλέγουν κρεβάτι με μηχανισμό ανύψωσης, οι αγοραστές δεν έχουν ιδέα ποια χαρακτηριστικά είναι τα πιο σημαντικά.. Πριν κάνετε μια αγορά, πρέπει να ξέρετε τι να ψάξετε. Τα βασικά κριτήρια περιλαμβάνουν:

  • Ποιότητα ανυψωτήρα – τα μοντέλα με αμορτισέρ αερίου θεωρούνται πιο αξιόπιστα και ανθεκτικά. Για αυτούς, ένα φορτίο 80-100 κιλών δεν αποτελεί πρόβλημα..
  • Αντοχή πλαισίου. Τα καλύτερα είναι μοντέλα με ξύλινη δομή. Μπορούν να αντέξουν πολύ βάρος, ώστε να αντέξουν εύκολα ένα βαρύ ορθοπεδικό στρώμα.
  • Ποιότητα βάσης. Μια βάση με ορθοπεδικό αποτέλεσμα είναι καλή για την ανθρώπινη υγεία. Διανέμει ομοιόμορφα το φορτίο στο στρώμα, πραγματοποιείται φυσικός αερισμός (λόγω της δομής του πλέγματος).

Δείτε ένα βίντεο με παρόμοιο θέμα.