Πύλη: χαρακτηριστικά επιλογής

Πύλη: χαρακτηριστικά επιλογής

Οι δομές περίφραξης για την προσωπική επικράτεια δεν είναι λιγότερο σημαντικές από τη διάταξη του ίδιου του σπιτιού.

Είναι σημαντικό να γνωρίζετε όλα τα χαρακτηριστικά της πύλης για να επιλέξετε τον κατάλληλο τύπο και να το διορθώσετε σωστά στο επιλεγμένο μέρος. Σε αυτή την περίπτωση, θα πρέπει να τηρούνται οι απαιτήσεις για την εγκατάσταση περιφράξεων, λαμβάνοντας υπόψη όλα τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματά τους..

Προβολές

Σήμερα υπάρχει μια μεγάλη ποικιλία τύπων φράχτες. Όλα τα σχέδια έχουν τις δικές τους διαστάσεις που πληρούν τα πρότυπα ή έχουν καθολικές παραμέτρους. Για ιδιωτική κατοικία ή εξοχική κατοικία, είναι δυνατή η εγκατάσταση ενός αυτόματου και μηχανικού τύπου ανοίγματος περιφράξεων.

Οι ειδικοί προσδιορίζουν τις κύριες απαιτήσεις για τέτοιες εγκαταστάσεις:

 • ένας μηχανισμός ανοίγματος πρέπει να εγκατασταθεί μόνο στο εσωτερικό τμήμα της τοποθεσίας.
 • μπορείτε να ανοίξετε την πύλη όχι περισσότερο από υπό γωνία 90 μοιρών.
 • το ελάχιστο πλάτος του νυχιού δεν πρέπει να είναι μικρότερο από ένα μέτρο ·
 • θα πρέπει να υπάρχει ελεύθερος χώρος γύρω από το φράχτη για να μπορείτε να καθαρίσετε την περιοχή εάν είναι απαραίτητο.
 • πρέπει να αποφασίσετε για ένα μέρος για να αφήσετε αλληλογραφία, κλήσεις και άλλα παρόμοια στοιχεία.

Σε μια προαστιακή περιοχή, κάθε ιδιοκτήτης θέλει να δημιουργήσει μια ευκαιρία για μια άνετη είσοδο του αυτοκινήτου στον χώρο. Τρεις τύποι σχεδίων πύλης έχουν αναπτυχθεί, τα κύρια χαρακτηριστικά των οποίων είναι ελαφρώς διαφορετικά μεταξύ τους..

Αιώρηση

Οι πιο συνηθισμένες είναι οι πύλες ταλάντευσης, οι οποίες μπορούν να είναι με ή χωρίς ενσωματωμένο wicket. Λόγω της απλότητάς του, είναι δυνατό να εγκαταστήσετε μια τέτοια δομή με τα χέρια σας. Είναι προσαρτημένο στους πυλώνες στους οποίους συγκολλούνται οι μεντεσέδες.. Μπορούν να τοποθετηθούν τόσο από το εξωτερικό του στηρίγματος όσο και από μέσα.. Η επιλογή του συστήματος θα εξαρτηθεί από την κατεύθυνση ανοίγματος του φύλλου. Τα φύλλα της πύλης δεν πρέπει να είναι πολύ βαριά, διαφορετικά θα πιέσουν το στήριγμα και τους μεντεσέδες.

Το κλείσιμο μιας τέτοιας δομής μπορεί να πραγματοποιηθεί χρησιμοποιώντας κλειδαριά ή μηχανισμό μανδάλωσης.. Οι πόρτες σε ολόκληρο το τμήμα του συστήματος εισόδου περιορίζονται από ειδική προστασία που δεν επιτρέπει την πύλη να κινηθεί.. Τη στιγμή του ανοίγματος στο μέγιστο πλάτος, συγκρατούνται από ελατήρια.

Από τα μειονεκτήματα μιας τέτοιας συσκευής, διακρίνεται η πιθανότητα περιστροφής των πυλώνων, καθώς και η μείωση των φύλλων.

Αυτό μπορεί να συμβεί εάν παραβιαστούν οι κανόνες εγκατάστασης. Για να αποφύγετε πιθανά προβλήματα, πρέπει να φροντίσετε για τη σωστή βάση για τα στηρίγματα..

Τα πλεονεκτήματα των πύλων περιστροφής είναι η ευρυχωρία του σε μια μικρή περιοχή, η ικανότητα να δίνει μια δομή διαφορετικών σχημάτων. Η στερέωση των πυλώνων ενός τέτοιου συστήματος έχει τα δικά του χαρακτηριστικά. Εμβαθύνουν σε βάθος λίγο παραπάνω από ένα μέτρο. Για να το κάνετε αυτό, πρέπει πρώτα να προετοιμάσετε την τρύπα και στη συνέχεια να στερεώσετε τα στηρίγματα σε αυτά χρησιμοποιώντας ένα βαρύ εργαλείο. Εν είναι σημαντικό να παρακολουθείτε συνεχώς την ομαλότητα των ραφιών.

Στη συνέχεια, οι κολώνες είναι προσαρτημένοι στο φράχτη. Η στερέωση μπορεί να πραγματοποιηθεί σε κτίρια δρόμου. Στα στηρίγματα στις επισημασμένες περιοχές, είναι εγκατεστημένοι μεντεσέδες στους οποίους είναι αναρτημένες οι βάσεις των ίδιων των φύλλων. Ένας άλλος τρόπος εγκατάστασης των στύλων είναι η χρήση κονιάματος από σκυρόδεμα, το οποίο δίνει μεγαλύτερη εμπιστοσύνη στη σταθερότητα του στηρίγματος.

Η όλη διαδικασία αποτελείται από διάφορα στάδια:

 • Είναι απαραίτητο να δημιουργηθεί μια κατάθλιψη περίπου δύο μέτρων με τη μορφή κύκλου, η διάμετρος της οποίας πρέπει να είναι είκοσι πέντε25 εκατοστά.
 • Η βάση της τρύπας καλύπτεται με μικρή ποσότητα άμμου και χαλικιού, και λίγο πιεσμένη προς τα κάτω. Τα υλικά πρέπει να εναλλάσσονται, κάθε στρώμα πρέπει να είναι εντός 10 εκατοστών.
 • Ένας κολώνας είναι προσαρτημένος στην προετοιμασμένη επιφάνεια των χυμένων ενώσεων.
 • Η σκυροδέτηση του στηρίγματος γίνεται προσεκτικά, η οποία, μέχρι να καλυφθεί πλήρως με κονίαμα, πρέπει να ρυθμιστεί σε επίπεδο αυστηρά προς την κατακόρυφη κατεύθυνση.

Οι δυνατότητες αυτοματισμού των πύλων περιστροφής έχουν αναπτυχθεί καλά.. Υπάρχουν δύο μέθοδοι για την ενεργοποίηση μιας τέτοιας συσκευής:

 • Γραμμικό, που αντιπροσωπεύει ένα κουτί με εσωτερικό μηχανισμό. Η εργασία πραγματοποιείται λόγω του εγκατεστημένου κιβωτίου ταχυτήτων. Η ίδια η επιφάνεια αυτού του σχεδίου έχει μεταλλική βάση, καλυμμένη με ειδικό χρώμα. Καθώς το βάρος της πόρτας αυξάνεται, αυξάνεται και η απαιτούμενη ισχύς του κινητήρα.
 • Με τη βοήθεια ενός μοχλού και ενός κιβωτίου ταχυτήτων, ο φράχτης μπορεί να ανοίξει προς τα μέσα.

Κάθε ένας από τους μηχανισμούς που παρουσιάζονται έχει τα δικά του πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα. Με την πρώτη ματιά, φαίνεται πιο βολικό να είναι γραμμικό, αλλά δεν είναι κατάλληλο για δομές με μεγάλα στηρίγματα. Αλλά αν τελειώσετε λίγο την ανάρτηση και δημιουργήσετε μια μικρή τρύπα στο ύψος της, μπορείτε να ανοίξετε τις συσκευές εισόδου με γραμμικό τρόπο..

Ολίσθηση

Η συσκευή απαιτεί περισσότερο χώρο για να κινηθεί το φύλλο πύλης. Τα συρόμενα συστήματα περίφραξης χωρίζονται στις ακόλουθες επιλογές:

 • ανασταλεί, που δεν είναι τόσο συνηθισμένα σε εξοχικές κατοικίες.
 • ανάκρουση τα μοντέλα δεν είναι επίσης δημοφιλή. Είναι μηχανισμοί που κινούνται στους τροχούς, κάτι που δεν είναι πολύ βολικό για χρήση το χειμώνα..

 • κονσόλα εγκαθίστανται σε ειδικό ξύλινο συνδετήρα, ο οποίος μετακινεί το φύλλο κατά τη διαδικασία της κίνησης. Αυτοί είναι αρκετά βολικοί μηχανισμοί, καθώς αντιμετωπίζουν τη δουλειά τους οποιαδήποτε στιγμή του χρόνου. Επιπλέον, δεν υπάρχει περιορισμός ύψους, γεγονός που καθιστά δυνατή την είσοδο στο έδαφος οποιουδήποτε οχήματος. Ένα άλλο χαρακτηριστικό τέτοιων δομών είναι ότι τα στηρίγματα στερεώνονται μόνο στη μία πλευρά..

Οι δοκοί είναι σε θέση να λειτουργούν τόσο από πάνω όσο και από τη μέση ή από κάτω. Η πιο δημοφιλής είναι η θέση των συνδετήρων στη μέση της πύλης.. Αυτό καθιστά όλο το σύστημα πιο άκαμπτο και εξασφαλίζει αδιάκοπη λειτουργία το χειμώνα και το καλοκαίρι. Εάν η δέσμη είναι εγκατεστημένη στο κάτω μέρος, τότε σε περιόδους χιονόπτωσης, μπορεί να προκύψει πρόβλημα στη λειτουργία του μηχανισμού. Αυτό οφείλεται στην ανάγκη για συνεχή καθαρισμό της επιφάνειας..

Είναι πολύ πιθανό να φτιάξετε τέτοιες πύλες μόνοι σας, αλλά με κάποια γνώση. Οι δομές προβόλου ανοίγουν αυτόματα όταν είναι εξοπλισμένες με ηλεκτρικούς μηχανισμούς, πράγμα που θα διευκολύνει σημαντικά τη διαδικασία ανοίγματος της πύλης, ακόμη και από μεγάλη απόσταση. Η εγκατάσταση συρόμενων φράχτες από πρόβολο είναι πιο δύσκολη από την περιστροφή.

Οι πυλώνες εδώ είναι δομές από τούβλα στις οποίες είναι προσαρτημένοι οι τροχοί. Υπάρχει ένα ειδικό προφίλ στο θεμέλιο που είναι προσαρτημένο στην πλευρά της πύλης όπου προορίζεται να εγκατασταθεί το φύλλο.

Ένα τέτοιο θεμέλιο μπορεί να περιλαμβάνει πολλά στηρίγματα ή λάκκους, το βάθος των οποίων δεν πρέπει να υπερβαίνει τα δύο μέτρα. Η εμβάθυνση, καθώς και στην έκδοση swing, καλύπτεται με άμμο και χαλίκι. Στη συνέχεια, τοποθετείται ο ξυλότυπος, στον οποίο τοποθετείται η στεγανοποίηση. Απαιτείται επίσης ενισχυτικό πλέγμα, μετά από το οποίο σκυροδετείται ολόκληρο το σύστημα. Ένα προφίλ είναι στερεωμένο στην τελική επίστρωση, τα ράφια του οποίου πρέπει να κοιτούν προς το σκυρόδεμα.

Είναι σημαντικό να πιέσετε εντελώς το προφίλ στην επιφάνεια του σκυροδέματος και να περιμένετε να στεγνώσει το κονίαμα. Η εγκατάσταση της δομής της πύλης είναι δυνατή μόνο μετά από ένα μήνα.

Ένα πλαίσιο προετοιμάζεται με τη μορφή τετραγώνου, στο άκρο του οποίου πρέπει να συγκολληθεί πρόσθετη προστασία. Στο σημείο όπου βρίσκεται η κονσόλα, εγκαθίστανται συνδετήρες μέσω των οποίων θα κινηθεί η πύλη.

Το τελικό πλαίσιο της συσκευής καθαρίζεται, ασταρώνεται και βάφεται με χρώμα ειδικά σχεδιασμένο για αυτό. Στη συνέχεια, τοποθετείται η επίστρωση του επιλεγμένου υλικού.

Το τελευταίο στάδιο σε ολόκληρη την εργασία είναι η εγκατάσταση μικρών εξαρτημάτων που είναι υπεύθυνα για την κίνηση της πύλης.. Αυτές οι λεπτομέρειες περιλαμβάνουν:

 • μπλοκ με τροχούς είναι προσαρτημένα στο προφίλ.
 • η πύλη τοποθετείται απευθείας στην κορυφή, τηρώντας το επίπεδο και συγκολλάται στη δομή.
 • οι υπόλοιποι κύλινδροι στερεώνονται στην κορυφή και στο τέλος.
 • εάν είναι απαραίτητο, εγκαθίσταται ένας ηλεκτρικός μηχανισμός για να ανοίξει την πύλη.
 • Εκτός από τα παραπάνω, είναι δυνατόν να προβλεφθεί η τοποθέτηση μιας σφράγισης που σας επιτρέπει να προστατεύσετε τη δομή από το κρύο.

Για τη σωστή εγκατάσταση συρόμενων θυρών, είναι απαραίτητο να δημιουργηθεί ένας αξιόπιστος μηχανισμός κυλίνδρων, μέσω του οποίου κινείται ολόκληρη η δομή.. Το σύνολο της φορητής συσκευής αποτελείται από τα ακόλουθα στοιχεία:

 • άνω κυλίνδρους?
 • τελικός τροχός?
 • δύο στηρίγματα.
 • βύσματα.

Κάθε μία από τις παραπάνω λεπτομέρειες έχει τη δική της θέση. Μόνο η πλήρης αλληλεπίδρασή τους εξασφαλίζει την πλήρη λειτουργία του συστήματος..

Τα κύρια πλεονεκτήματα των συρόμενων θυρών επισημαίνονται:

 • επαρκές επίπεδο ασφάλειας ·
 • δύναμη;
 • δεν απαιτούν πολύ χώρο όταν καθαρίζετε την περιοχή γύρω.

Μειονεκτήματα:

 • δεν υπάρχει τρόπος εγκατάστασης wicket?
 • δυσκολία στην επιλογή πλέγματος για τον οδηγό.
 • μειώστε το χώρο κοντά στο φράχτη

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις συρόμενες πύλες, δείτε το επόμενο βίντεο..

Ανύψωση και στροφή

Αυτός ο τύπος πύλης είναι κατάλληλος για χρήση σε γκαράζ εξοχής. Η συσκευή είναι στερεωμένη με τέτοιο τρόπο ώστε τα πτερύγια να ανοίγουν και να κλείνουν εύκολα ανυψώνοντας και αλλάζοντας τη θέση. Είναι πιο συχνά κατασκευασμένα από μέταλλο, αλλά μπορούν επίσης να έχουν ξύλινη επίστρωση. Από το μέγεθός του μια τέτοια πύλη είναι αρκετά συμπαγής.

Για να προετοιμάσετε μια τέτοια κρεμαστή δομή, είναι απαραίτητο να φτιάξετε δύο πλαίσια, ένα από τα οποία θα είναι υπεύθυνο για το άνοιγμα της πύλης και το άλλο θα χρησιμεύσει ως συνδετικό στοιχείο για ολόκληρο τον μηχανισμό. Συχνά προστίθενται στοιχεία συγκόλλησης για τη μετακίνηση των κυλίνδρων που είναι προσαρτημένα στο κάλυμμα. Αλλά αυτή δεν είναι η κύρια λειτουργία τους, καθώς η εγκατεστημένη συσκευή είναι σε θέση να υποστηρίξει ολόκληρη τη δομή κατά το άνοιγμα..

Κατά την εγκατάσταση του οδηγού με τη μορφή οριζόντιας γραμμής, πρέπει να ληφθεί υπόψη ότι οι διαστάσεις του πρέπει να δημιουργούν ελεύθερο χώρο για τη διέλευση ολόκληρου του μηχανισμού κάτω από την οροφή μέχρι να σταματήσει..

Η μόνωση πραγματοποιείται χρησιμοποιώντας ελαστική σφράγιση. Και στις δύο πλευρές της κουρτίνας, στερεώνονται τροχοί και μοχλοί που ανεβάζουν την πύλη. Εάν σχεδιάζεται η εγκατάσταση μιας ηλεκτρικής μονάδας δίσκου, τότε αυτή η εργασία γίνεται τελευταία. Το ηλεκτρικό σύστημα είναι αρκετά βολικό και σας επιτρέπει να ανοίξετε την πύλη χρησιμοποιώντας ένα κουμπί που ενεργοποιείται σε μια ορισμένη απόσταση.

Χαρακτηριστικά συστήματος:

 • ο καμβάς αποτελείται από πολλά στρώματα με μόνωση και κατασκευή κλειδαριών.
 • Οι οδηγοί υποδεικνύουν τη θέση της συσκευής στο διάστημα.
 • διατηρείται η ισορροπία σε όλο το σύστημα.
 • η ηλεκτρική κίνηση εξασφαλίζει την αυτοματοποιημένη λειτουργία του πίνακα.

Τα πλεονεκτήματα των δομών ανύψωσης και στροφής περιλαμβάνουν τα ακόλουθα:

 • πρόσθετη προστασία λόγω της χρήσης μόνο στερεού υλικού στην εγκατάσταση.
 • Αυτός ο μηχανισμός είναι κατάλληλος τόσο για διπλές όσο και για μονές πύλες.
 • η εργασία μπορεί να παρέχεται από ηλεκτρικό ή μηχανικό εξοπλισμό. Η πρώτη επιλογή περιλαμβάνει τη χρήση ειδικού κινητήρα.
 • εξαιρετική μόνωση λόγω πολλαπλών στρωμάτων.
 • εύκολο στη λειτουργία λόγω του ανεπτυγμένου συστήματος ανοίγματος και κλεισίματος πύλης.

Μειονεκτήματα:

 • κατάλληλο μόνο για ορθογώνια ανοίγματα.
 • ως αποτέλεσμα της εγκατάστασης, υπάρχει η πιθανότητα σχηματισμού οπών που απαιτούν περαιτέρω φινίρισμα.
 • κατά το άνοιγμα, ο παραπάνω χώρος μειώνεται σημαντικά.
 • υψηλή τιμή σε σύγκριση με άλλα προϊόντα.

Για την κατασκευή εναέριων κιγκλιδωμάτων απαιτούνται τα ακόλουθα εργαλεία:

 • συσκευές για τη συγκόλληση εξαρτημάτων.
 • Βούλγαρος;
 • σφυρί;
 • επίπεδο;
 • ηλεκτρικό τρυπάνι για κοπή μεταλλικών στοιχείων.

Επιπλέον, τα παρακάτω θα είναι χρήσιμα:

 • εξαρτήματα για μελλοντική κατασκευή ·
 • κίνηση για κίνηση πόρτας?
 • υλικά για την κατασκευή του θεμελίου και την εγκατάσταση της συσκευής περιβλήματος.

Υλικά (επεξεργασία)

Για την κατασκευή των πυλών σήμερα, χρησιμοποιούνται διάφοροι τύποι υλικού, καθένα από τα οποία έχει τα δικά του πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα..

Οι μεταλλικοί φράχτες θεωρούνται οι πιο ευέλικτοι.. Μεταξύ των πλεονεκτημάτων τους είναι τα ακόλουθα:

 • αντοχή στις περιβαλλοντικές επιδράσεις.
 • ευκολία εγκατάστασης.
 • αντοχή;
 • τη δυνατότητα χρήσης σφυρηλάτησης, η οποία θα δώσει στο σχεδιασμό πρωτοτυπία.
 • για την κατασκευή μιας τέτοιας πύλης, δεν απαιτούνται πολύπλοκα εργαλεία, αυτά που έχει κάθε ιδιοκτήτης ενός ιδιωτικού σπιτιού είναι αρκετά.
 • στην πώληση μπορείτε να βρείτε υλικά διαφορετικών αποχρώσεων.

Από τα μειονεκτήματα, μπορεί κανείς να ξεχωρίσει μια τάση εμφάνισης διάβρωσης σε περίπτωση παραβίασης του ανώτερου στρώματος της επικάλυψης.

Οι μεταλλικές πύλες μπορούν να χωριστούν σε:

 • χάλυβας – κατάλληλο για την εγκατάσταση περιφράξεων από σωλήνα προφίλ. Σε τέτοιες κατασκευές μπορεί να δοθεί οποιοδήποτε σχήμα με τη μορφή πλέγματος ή με μοτίβο ανοιχτού τύπου.
 • χυτοσίδηρος;
 • με συγκολλημένο πλαίσιο?
 • από τον πίνακα.

Το δεύτερο πιο δημοφιλές είναι οι ξύλινες επιφάνειες.. Έχουν επίσης πολλά πλεονεκτήματα:

 • χαμηλό κόστος;
 • αρκετά υψηλή ταχύτητα εγκατάστασης, με εξαίρεση τον χρόνο που απαιτείται για την εγκατάσταση στύλων από σκυρόδεμα.
 • φαίνονται τακτοποιημένα και μπορούν ακόμη και να συνδυαστούν με έναν πέτρινο φράχτη.

Μειονεκτήματα του ξύλου:

 • δεν θα διαρκέσει περισσότερο από το μέταλλο.
 • όχι αρκετά δυνατός;
 • δεν προστατεύεται από φωτιά και άλλες επιδράσεις.

Ένα άλλο υλικό που χρησιμοποιείται για τη δημιουργία πύλων είναι το πολυανθρακικό. Έχει χρησιμοποιηθεί ως περίφραξη σχετικά πρόσφατα..

Είναι ένας τύπος πολυμερούς πλαστικού που:

 • μπορεί να έχει πολλά κελιά διαφόρων σχημάτων.
 • μονολιθικός.

7 φωτογραφίες

Τα κύρια πλεονεκτήματα της χρήσης πολυανθρακικού στη διάταξη των θυρών:

 • καλή διαπερατότητα φωτός.
 • τα φύλλα με κελιά έχουν καλή μόνωση.
 • προμηθευτός;
 • είναι ελαφρύ.

Το μόνο μειονέκτημα αυτού του προϊόντος είναι η έλλειψη αντοχής σε κραδασμούς.. Είναι καλύτερα να χρησιμοποιήσετε αυτό το υλικό σε συνδυασμό με άλλα.. Ταιριάζει με πλαστά αντικείμενα. Ένα τέτοιο σύστημα θα ήταν αισθητικά και λειτουργικά κατάλληλο..

Το πολυανθρακικό μπορεί να χρησιμεύσει για την οριοθέτηση του εδάφους της τοποθεσίας ή για τη δημιουργία ξεχωριστών τοποθεσιών μέσα στη ζώνη dacha. Είναι βολικό για αυτούς να απομονώσουν το χώρο για τα παιδιά, καθώς λόγω της διαφανούς βάσης του υλικού, το παιδί είναι πάντα στο βλέμμα.

Wickets

Οι πύλες συνήθως εγκαθίστανται όχι μόνο για τη διέλευση των οχημάτων, αλλά και για τη διέλευση των ανθρώπων. Για την εγκατάσταση μιας πύλης wicket, χρησιμοποιείται η ίδια αρχή λειτουργίας με την εγκατάσταση μιας πύλης. Για αυτήν τη συσκευή, πρέπει να διορθώσετε επιπλέον υποστηρίξεις που θα περιορίσουν το άνοιγμα. Οι αναρτήσεις μπορούν να είναι από διαφορετικά υλικά, αλλά είναι καλύτερο να είναι ίδιες με αυτές της πύλης.. Αφού εγκατασταθούν τα στηρίγματα, είναι απαραίτητο να ξεκινήσετε να κατασκευάζετε ένα πλαίσιο από μεταλλικούς σωλήνες, οι οποίοι έχουν προ-καθαριστεί από σκουριά, απολιπανθεί και προστατεύονται από τη διάβρωση..

Το επόμενο βήμα είναι η συγκόλληση του πλαισίου, για το οποίο ταιριάζει καλύτερα ένας σωλήνας από ένα προφίλ σωστής διατομής. Ένα πλαίσιο είναι κατασκευασμένο από σωλήνες, ενώ αφήνει ένα κενό μεταξύ του δαπέδου και της πύλης περίπου πέντε εκατοστών. Για τη διασφάλιση ολόκληρου του συστήματος, απαιτείται η δημιουργία προστασίας με τη μορφή εσωτερικού πλαισίου, οι σωλήνες του οποίου συγκολλούνται με μοτίβο σκακιέρας..

Ένα σύντομο πλήρες σετ του wicket μοιάζει με αυτό:

 • δύο στηρίγματα.
 • ζώνη;
 • το εσωτερικό μέρος των φύλλων, που αποτελείται από πάνελ ή σωλήνες από προφίλ.

Εάν σχεδιάζεται μια ξύλινη πύλη, τότε η αρχή της λειτουργίας θα είναι ελαφρώς διαφορετική λόγω της ποιότητας του υλικού. Εδώ πρέπει επίσης να προετοιμάσετε τους πυλώνες εκ των προτέρων ρίχνοντας μια εγκατάσταση από σκυρόδεμα..

Το φύλλο της πόρτας wicket γίνεται με το χέρι γρήγορα, αν ακολουθήσετε αυτόν τον αλγόριθμο:

 • Πρώτον, τα ξύλινα τεμάχια κατασκευάζονται ίσα με το ύψος της μελλοντικής δομής. Σε αυτή την περίπτωση, η περιφέρεια του μανταλιού πρέπει να έχει διάμετρο τουλάχιστον τεσσάρων εκατοστών.
 • τότε υπάρχει η εγκατάσταση μεντεσέδων, ένα μέρος των οποίων βιδώνεται στο στήριγμα του φράχτη και το δεύτερο στερεώνεται με βίδες.
 • Για να κλείσετε την πύλη, χρησιμοποιούνται διαφορετικοί μηχανισμοί, αλλά ο ευκολότερος τρόπος είναι να εγκαταστήσετε τη βαλβίδα πύλης.

Λίστα απαιτούμενων εργαλείων:

 • τρυπάνι;
 • κατσαβίδι;
 • ειδικό μαχαίρι για ξύλο.
 • λεπτό πριόνι;
 • μολύβι ή μαρκαδόρος?
 • επίπεδο.

Ένα από τα ενδιαφέροντα συστήματα συσκευών wicket είναι η εγκατάστασή του απευθείας στη δομή της πύλης. Μπορεί ακόμη και να βρίσκεται στο κέντρο ολόκληρου του συστήματος, το οποίο μπορεί να γίνει χρησιμοποιώντας κυματοειδές χαρτόνι. Βήμα-βήμα ενέργειες για μια τέτοια εγκατάσταση:

 • τα πρώτα στάδια της συσκευής δεν διαφέρουν από τις υπόλοιπες επιλογές. Εδώ πρέπει επίσης να φτιάξετε πυλώνες, να συναρμολογήσετε το πλαίσιο.
 • στον τελικό καμβά, είναι σημαντικό να διαθέσετε χώρο για το μελλοντικό wicket. Για να διατηρηθεί, εγκαθίσταται ένα κάθετο κενό από το προφίλ από την πλευρά του πλαισίου.
 • οι μεντεσέδες είναι στερεωμένοι στο πτερύγιο και στο φύλλο της πόρτας υπό έλεγχο επιπέδου.
 • στα στηρίγματα, είναι απαραίτητο να σημειώσετε με ένα δείκτη πού θα τοποθετηθεί η πύλη.
 • μέρος των μεντεσέδων είναι τοποθετημένο στους πυλώνες με εσοχή 25 εκατοστών από τα σημάδια.
 • το δεύτερο μέρος των μεντεσέδων πρέπει να στερεωθεί στο φύλλο της πόρτας.
 • το τελικό στάδιο – επένδυση του πλαισίου με κυματοειδές χαρτόνι.

Σχέδιο

Το στυλ της περίφραξης πρέπει πάντα να είναι σε αρμονία με το συνολικό σχεδιασμό του εξωτερικού ενός ιδιωτικού σπιτιού. Το ποσό των χρημάτων που ο ιδιοκτήτης είναι πρόθυμος να επενδύσει στη διακόσμηση της δομής έχει μεγάλη σημασία. Τα πλαστά στοιχεία με διάφορα μοτίβα θα κοστίσουν περισσότερο. Τα μεταλλικά προϊόντα είναι φθηνότερα. Το επόμενο πράγμα που πρέπει να προσέξετε είναι η ευκολία και η αντοχή του φράχτη..

Στην εμφάνιση, η πύλη μπορεί να χωριστεί σε διάφορους τύπους:

 • κλείσει εντελώς χρησιμοποιώντας ένα κενό φύλλο χωρίς τρύπες. Αυτός ο τύπος είναι κατάλληλος για εκείνους που δεν τους αρέσει η υπερβολική προσοχή στον εαυτό τους. Αυτή η επιλογή θα προστατεύσει πλήρως τον ιδιοκτήτη του σπιτιού και θα δημιουργήσει μια αίσθηση πλήρους άνεσης. Η εγκατάσταση του ίδιου στερεού φράχτη είναι κατάλληλη εδώ. Για πιο φωτεινό σχέδιο, μπορείτε να προσθέσετε διακοσμητικά ένθετα στον καμβά.
 • Οι πύλες με μοτίβα είναι πιο εορταστικές στο σχεδιασμό, αλλά ο ιδιοκτήτης τέτοιων περιφράξεων θα αισθάνεται εξίσου ασφαλής. Αυτός ο σχεδιασμός είναι αρκετά ανθεκτικός σε ισχυρές ριπές ανέμου και άλλες εξωτερικές επιδράσεις..

 • Οι μικτοί τύποι περιλαμβάνουν στερεά και πλέγματα στοιχεία περίφραξης. Εδώ, ο αρμονικός συνδυασμός τους είναι δυνατός με τη στερέωση ενός σκαλισμένου περιγράμματος στο κάτω μέρος του καμβά. Αυτό θα δώσει χώρο για να περάσουν τα κατοικίδια ζώα..

Ένας συνδυασμός μιας πύλης με ένα wicket χρησιμοποιείται στη διακόσμηση. Εάν είναι αδύνατο να εγκαταστήσετε δύο τέτοια στοιχεία ταυτόχρονα, τότε χρησιμοποιείται μόνο μία περίβλημα που εκτελεί διπλή λειτουργία.. Οι λάτρεις των κλασικών συμβουλεύονται να περιφράξουν τον ιστότοπο με ξύλινα στοιχεία., το οποίο θα είναι σε αρμονία με στηρίγματα από πέτρα ή τούβλα. Η πύλη μπορεί να σχεδιαστεί με τέτοιο τρόπο ώστε να μοιάζει με παλιά κίνητρα. Για αυτό, προστίθενται πλαστά στοιχεία στο δέντρο..

Ο συνδυασμός υλικών αντίθετων στη σύνθεση δίνει πρωτοτυπία. Έτσι, οι σύγχρονοι σχεδιαστές συνδυάζουν πέτρα με πολυανθρακικό. Αξίζει επίσης να χρησιμοποιήσετε μικρές λεπτομέρειες στο σχεδιασμό, λόγω των οποίων ο χώρος θα μετατραπεί πέρα ​​από την αναγνώριση. Η προσάρτηση μορφών ζώων, λουλουδιών, γεωμετρικών στοιχείων ισχύει εδώ.

Τώρα έχει γίνει δημοφιλές να τοποθετούνται διάφορα ειδώλια σε στύλους, αλλά η εγκατάσταση φαναριών θα είναι μια πιο πρακτική επιλογή. Αξίζει να θυμηθούμε ότι με έναν ανοιχτό φράκτη, το τοπίο της επικράτειας του σπιτιού πρέπει να είναι άψογο..

Μια άλλη ενδιαφέρουσα λύση σχεδιασμού στο σχεδιασμό της πύλης είναι η εγκατάσταση αψίδας. Μπορεί να διακοσμηθεί με διαφορετικά στοιχεία. Επιπλέον, αυτή η δομή είναι ικανή να προστατεύσει έναν φράκτη από τη βροχή, το χιόνι.. Η κύρια απαίτηση της συνολικής διακόσμησης πρέπει να είναι η ενότητα του στυλ της πύλης, της πύλης και του φράχτη.. Αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να υπάρχει ένα ενιαίο μοτίβο σε όλες τις λεπτομέρειες..

Μπορείτε να επισημάνετε το wicket με τη βοήθεια πλαστών στοιχείων.. Για να δώσετε περισσότερη κομψότητα, χρησιμοποιείται μια ελάχιστη ποσότητα διακόσμησης.. Πριν ξεκινήσετε να σχεδιάζετε ένα φράχτη, πρέπει να δημιουργήσετε ένα πρότυπο για το μελλοντικό προϊόν. Εάν το σκίτσο αποδείχθηκε αυτό που προοριζόταν, τότε πρέπει να ξεκινήσετε τη συγκόλληση μεγάλων τμημάτων και στη συνέχεια να διορθώσετε τα μικρά. Η προσθήκη ζωντανών φυτών επιτρέπεται ως διακόσμηση. Αυτός ο σχεδιασμός θα ξεχωρίσει ανάμεσα στις πύλες των γειτόνων σας..

Αξίζει να εξεταστούν τα πιθανά στυλ για το σχεδιασμό των θυρών γκαράζ:

 • Χώρα. Μασίφ ξύλο, ασυνήθιστες κλειδαριές, μεντεσέδες θα δώσουν μια ιδιαίτερη γεύση στην τοποθεσία. Τώρα είναι δυνατή η αντικατάσταση του ξύλου με πιο ανθεκτικά υλικά, διατηρώντας παράλληλα την εμφάνιση ενός φυσικού προϊόντος.
 • Υψηλής τεχνολογίας έχει πιο μοντέρνα διακόσμηση. Εδώ, οι σχεδιαστές προτείνουν να φτιάξουν χαλύβδινα ένθετα. Ο συνδυασμός πάνελ από διαφορετικά υλικά φαίνεται ασυνήθιστος.

Προαιρετικός εξοπλισμός

Μηχανικές ή αυτόματες κλειδαριές χρησιμοποιούνται ως πρόσθετα μέρη για πύλες.. Η πρώτη επιλογή περιλαμβάνει τη χρήση πολλών τύπων μιας τέτοιας συσκευής:

 • εγκόπτω;
 • μεντεσέ?
 • μάνταλο;
 • μαγνητικός.

Κατά την επιλογή ενός μηχανικού συστήματος κλειδώματος, συνιστάται να προτιμάτε όχι πολύ πολύπλοκα προϊόντα.

Τα χειροκίνητα στοιχεία ασφάλισης είναι αρκετά ανθεκτικά στις εξωτερικές επιδράσεις. Επιπλέον, είναι εύκολο να εγκατασταθούν χωρίς πρόσθετες γνώσεις και δεξιότητες. Για εγκατάσταση, αρκεί να συνδέσετε μεταλλικά στηρίγματα στην πύλη.

Τα χειροκίνητα συστήματα κλειδώματος μπορούν να αντικατασταθούν αμέσως μόλις εγκατασταθούν. Υπάρχουν πολλά μειονεκτήματα μιας μηχανικής κλειδαριάς:

 • η δυνατότητα κατάψυξης το χειμώνα.
 • λόγω της επιρροής του εξωτερικού περιβάλλοντος, υπάρχει η πιθανότητα σκουριάς στη μεταλλική επιφάνεια, η οποία οδηγεί σε βλάβη ολόκληρου του μηχανισμού.
 • Οι χειροκίνητες κλειδαριές δεν διαφέρουν ως προς την εξωτερική ομορφιά, εκτός από τις περιπτώσεις που οι συσκευές κλειδώματος αποτελούν μέρος της ιδέας του σχεδιασμού.

Συχνά, για τη διευκόλυνση της λειτουργίας των φρακτών, χρησιμοποιούνται αυτόματα πάνελ για το άνοιγμα των πυλών. Αυτό το προϊόν επιτρέπει, χωρίς να αφήσετε το αυτοκίνητο, να ανοίξει την πύλη, ακόμη και σε αρκετά μεγάλη απόσταση.

Η έννοια του τηλεχειριστηρίου είναι ότι όταν πατηθεί το κουμπί, μεταδίδεται ένα σήμα στον δέκτη που είναι ενσωματωμένος στην πύλη. Υπάρχουν προϊόντα που προσαρμόζονται μόνο για μια συγκεκριμένη συσκευή πύλης.

Υπάρχουν επίσης καθολικά πλήκτρα που μπορούν να ανοίξουν κάθε είδους περίφραξη. Απλά πρέπει να τα προγραμματίσετε για έναν συγκεκριμένο δέκτη. Ένας άλλος πρόσθετος εξοπλισμός στο σύστημα πύλης μπορεί να είναι η εγκατάσταση ασύρματου κουδουνιού. Εάν πρέπει να εγκαταστήσετε το κουδούνι σε μεταλλικές κατασκευές, τότε η όλη διαδικασία δεν θα πάρει πολύ χρόνο και προσπάθεια.. Το κύριο πράγμα είναι να βεβαιωθείτε ότι αγοράζετε ένα πλήρες σύνολο εξαρτημάτων που είναι σημαντικά για την εγκατάσταση..

Υπάρχουν τέτοια κιτ στα οποία υπάρχουν δύο κουδούνια. Το ένα χρησιμοποιείται για στερέωση στην πύλη και το άλλο είναι τοποθετημένο στην πόρτα του σπιτιού. Οι ραδιοφωνικές κλήσεις μπορούν να τροφοδοτούνται από μπαταρίες ή από δέκτη. Η απόσταση μεταξύ της κλήσης και της πηγής σήματος πρέπει να είναι περίπου εκατό μέτρα. Η βάση μπορεί να εγκατασταθεί στο σπίτι σε τοίχο, η μονάδα του οποίου λειτουργεί με σύνδεση σε πρίζα ή μπαταρία.

Όταν αγοράζετε ένα κουδούνι δρόμου, πρέπει να λάβετε υπόψη ορισμένα από τα χαρακτηριστικά του:

 • το προϊόν πρέπει να ταιριάζει αρμονικά στο συνολικό σχεδιασμό του σπιτιού και του χώρου ·
 • Τα προϊόντα με οπίσθιο φωτισμό έχουν ένα πλεονέκτημα.
 • η ικανότητα να στερεώνεται με ασφάλεια στην επιφάνεια.
 • διαθεσιμότητα προστασίας από το φως του ήλιου και τη βροχή.

Κατά τη διαδικασία εγκατάστασης του συστήματος, είναι απαραίτητο να ληφθεί υπόψη το εύρος της δράσης του. Είναι σημαντικό ο χώρος αυτός να είναι απαλλαγμένος από όλα τα πιθανά εμπόδια με τη μορφή σκυροδέματος ή μεταλλικών στύλων..

Δεν συνιστάται ιδιαίτερα η εγκατάσταση του προϊόντος παρουσία στερεών φρακτών, οι οποίες δεν επιτρέπουν τη δημιουργία επαφής μεταξύ του μπλοκ και του κουμπιού..

Μπορείτε να συνδέσετε μια ασύρματη δομή σε μια πύλη ή ένα wicket κάνοντας τα εξής:

 • πρώτα, επιλέγεται μια θέση για το μελλοντικό κουμπί. Είναι καλύτερο να το κρεμάσετε κάτω από δομές προστατευμένες από τη βροχή και τον ήλιο..
 • εάν υπάρχει κολλητική ταινία στο κουμπί για καλύτερη στερέωση, λιπάνετε τη θέση εγκατάστασης με ένα λιπαντικό.
 • Οι βίδες αυτοεπιπεδώματος χρησιμοποιούνται για αξιοπιστία στερέωσης.
 • πριν τοποθετήσετε τις βίδες στη μεταλλική πύλη, πρέπει να κάνετε σημάδια για τους μελλοντικούς συνδετήρες.
 • το τρυπάνι κάνει τρύπες στα σημειωμένα σημεία.
 • το μπλοκ από τη βάση είναι τοποθετημένο στον τοίχο στο σπίτι.
 • σε περίπτωση λειτουργίας του δέκτη από ηλεκτρική ενέργεια, πρέπει να επιλέξετε ένα μέρος για εγκατάσταση δίπλα στην πρίζα.

Ένας άλλος ενδιαφέρον πρόσθετος εξοπλισμός για μια πύλη ή ένα wicket είναι μια ενδοεπικοινωνία. Ένα τέτοιο σύστημα είναι πιο ακριβό από μια συμβατική ασύρματη κλήση, αφού πολλά από αυτά τα συστήματα έχουν δυνατότητες επικοινωνίας βίντεο..

Η ενδοσυνεννόηση για ιδιωτική κατοικία πρέπει να έχει τα ακόλουθα χαρακτηριστικά:

 • δημιουργία σύνδεσης μεταξύ του επισκέπτη και του ιδιοκτήτη του ακινήτου ·
 • τη δυνατότητα επανεξέτασης της επικράτειας του ιστότοπου ·
 • άνοιγμα απομακρυσμένης κλειδαριάς.

Τύποι οθονών βίντεο για ενδοεπικοινωνία:

 • έγχρωμο και ασπρόμαυρο. Φυσικά, οι συσκευές με έγχρωμες εικόνες είναι της καλύτερης ποιότητας. Ωστόσο, μην ξεχνάτε το υψηλό κόστος τέτοιων προϊόντων.
 • με τη δυνατότητα να μιλήσετε με έναν επισκέπτη μέσω ενός ακουστικού ή χρησιμοποιώντας ένα μεγάφωνο.
 • με δυνατότητα μετακίνησης σε άλλη τοποθεσία ή ακίνητη. Μια φορητή συσκευή είναι πολύ πιο βολική, καθώς σας επιτρέπει να λαμβάνετε κλήση από οποιοδήποτε βολικό μέρος.

Υπάρχουν τύποι εξωτερικών πάνελ:

 • εγκόπτω;
 • πάνω από το κεφάλι.

Το τελευταίο έχει κάποιες ιδιαιτερότητες. Από τα πλεονεκτήματα, πρέπει να σημειωθεί η ταχύτητα και η ευκολία εγκατάστασης.. Στάδια εργασίας για την εγκατάσταση ενός πίνακα εναέριων κλήσεων:

 • σήμανση του τόπου για τη μελλοντική τοποθέτηση της συσκευής ·
 • αποσυναρμολόγηση της θήκης, σχεδιασμός στάθμης και σημάδια για συνδετήρες.
 • δημιουργία οπών ·
 • στερέωση του πίνακα στην επιλεγμένη βάση και σύνδεση των καλωδίων.

Είναι πιο δύσκολο να εγκαταστήσετε ένα πάνελ τοποθετημένο σε επίπεδη επιφάνεια, καθώς πρέπει να δημιουργηθεί μια θέση για αυτό. Μια τέτοια συσκευή, σε αντίθεση με την γενική έκδοση, δεν μπορεί να μεταφερθεί σε άλλο μέρος.. Όταν επιλέγετε μια συσκευή κλειδώματος για ενδοεπικοινωνία βίντεο, πρέπει να λάβετε υπόψη ότι χωρίζεται σε ηλεκτρομαγνητική και ηλεκτρομηχανική. Ο πρώτος τύπος ανοίγει χρησιμοποιώντας έναν ειδικό κωδικό που καλείται στον πίνακα κλήσεων. Τέτοιες συσκευές είναι αξιόπιστες. Ωστόσο, τα μειονεκτήματα ενός τέτοιου συστήματος θεωρείται ότι δεν είναι διαθέσιμα για χρήση κατά τη διακοπή ρεύματος..

Δίνεται μεγάλη προσοχή στη σύνδεση των μερών του κατά την εγκατάσταση, επειδή η αποτελεσματικότητα του συστήματος εξαρτάται από τη σωστή εφαρμογή αυτού του σταδίου. Ένα ειδικό καλώδιο τοποθετείται υπόγεια σε βάθος περίπου μισού μέτρου. Πρέπει να αγοραστεί ξεχωριστά, καθώς δεν περιλαμβάνεται στο πακέτο ενδοεπικοινωνίας. Για την προστασία των καλωδίων από εξωτερικές επιδράσεις και πιθανές ζημιές, τοποθετούνται σε ειδικούς πλαστικούς σωλήνες.

Είναι δυνατό να τοποθετήσετε το καλώδιο πάνω από το έδαφος. Σε αυτή την περίπτωση, θα πρέπει να αντιστοιχούν όσο το δυνατόν περισσότερο στο χρώμα της επιφάνειας από την οποία θα περάσουν. Υπάρχουν επίσης θυροτηλέφωνα χωρίς καλώδιο. Τροφοδοτείται από επαναφορτιζόμενη μπαταρία που πρέπει να επαναφορτίζεται περιοδικά. Αυτός ο τύπος συστήματος είναι πολύ πιο ακριβός από μια ενσύρματη συσκευή..

Συμβουλές εγκατάστασης

Για τη σωστή εγκατάσταση της πύλης, πρέπει να ακολουθήσετε τις συστάσεις εκείνων των τεχνιτών που έχουν επαρκή εμπειρία στην εγκατάσταση διαφόρων τύπων φράχτες. Κατά τη διαδικασία εκτέλεσης εργασιών, μπορεί να προκύψουν πολλές δυσκολίες και ερωτήματα..

Βασικές συστάσεις για την εγκατάσταση συρόμενων θυρών:

 • ένας συναγερμός για ένα αυτοκίνητο μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως αυτοματισμός.
 • όταν εργάζεστε για τη στερέωση όλων των στοιχείων, πρέπει να προτιμάτε το εργαλείο συγκόλλησης.
 • το ύψος του ανοίγματος πρέπει να είναι τουλάχιστον δύο μέτρα.

Συμβουλές για μόνωση θυρών γκαράζ:

 • είναι καλύτερο να χρησιμοποιείτε μόνωση αφρού πολυουρεθάνης, καθώς δεν απαιτούν κατασκευή πλαισίου, είναι ελαφριά, ασφαλή και είναι εύκολο να εγκατασταθούν.
 • Δεν είναι απαραίτητο να διασφαλιστεί η πλήρης στεγανότητα, καθώς είναι απαραίτητο να επιτρέπεται στον εισερχόμενο καθαρό αέρα στο δωμάτιο.

Σημαντικές συστάσεις για την εγκατάσταση του χειριστή πόρτας:

 • οι τοίχοι όπου θα πραγματοποιηθεί η εγκατάσταση πρέπει να είναι υψηλής αντοχής ·
 • όλες οι εργασίες εκτελούνται σύμφωνα με το επίπεδο χωρίς στρεβλώσεις.
 • Για τις πύλες από κυματοειδές χαρτόνι, τα φύλλα πρέπει να επικαλύπτονται.

Για πληροφορίες σχετικά με τον τρόπο τοποθέτησης συρόμενης πύλης, δείτε το επόμενο βίντεο.

Όμορφα παραδείγματα

Οι ανοιχτές πύλες δεν θα αφήσουν κανέναν αδιάφορο. Πάντα φαίνονται περίπλοκα και ακριβά. Για μεγαλύτερη ευκολία, μπορείτε να στερεώσετε φύλλα πολυανθρακικού από το εσωτερικό του καλοκαιρινού εξοχικού σπιτιού. Η εμφάνιση του προϊόντος μοιάζει με έργο τέχνης. Είναι ένας συνδυασμός στυλ, αξιοπιστίας και αντοχής. Διακοσμημένο στολίδι εκφράζει την προσωπικότητα του τοπίου.

Η χρήση βιτρό με τη μορφή ενθεμάτων θα κάνει την περιοχή θεαματική και ασυνήθιστη. Τέτοιες πύλες διακρίνονται από τη φωτεινότητα και τη μη τυποποιημένη εμφάνισή τους. Ο σχεδιασμός των στοιχείων βιτρό μπορεί να είναι πολύ διαφορετικός και εξαρτάται από την ιδέα του ιδιοκτήτη. Η στιλιστική ιδέα συνδυάζεται με όλες τις λεπτομέρειες του σχεδιασμού

Για να δώσετε στον φράκτη μια πιο αυστηρή εμφάνιση, είναι κατάλληλες τυφλές πύλες με σφυρηλατημένα στοιχεία στερεωμένα σε ολόκληρη την επιφάνεια. Μεταλλικό και διακοσμητικό στολίδι συνδυάζονται αρμονικά εδώ. Η ευπαρουσία και η πολυπλοκότητα αυτού του σχεδίου μιλά για την καλή γεύση του ιδιοκτήτη της προαστιακής περιοχής. Το σύστημα σας επιτρέπει να αποκρύψετε την περιοχή από τα αδιάκριτα μάτια.

Οι κατασκευές από φυσικό υλικό θα ταιριάζουν αρμονικά σε φράχτες κοντά στο δάσος. Η χρήση πέτρας επιτρέπεται ως στήριγμα. Η πύλη φαίνεται αισθητικά ευχάριστη με φόντο τη φύση. Τα φυσικά στοιχεία θα διαρκέσουν περισσότερο εάν υποβληθούν σε επεξεργασία με προστατευτικές ουσίες. Η αντοχή και η σταθερότητα της δομής παρέχονται από πέτρινους πυλώνες. Εάν είναι απαραίτητη η αντικατάσταση του κύριου καμβά, τότε η υποστήριξη δεν θα απαιτήσει ανακατασκευή.

Μικρά λευκά περιλαίμια θα προσελκύουν πάντα την προσοχή. Αυτή η επιλογή θα δώσει στο σχεδιασμό ελαφρότητα και ευελιξία. Παρά το πιασάρικο χρώμα, ο φράκτης συνδυάζεται αρμονικά με το γενικό εξωτερικό του χώρου. Μια τέτοια υφή θα σας κάνει να προσελκύσετε την προσοχή των γειτόνων και των ανθρώπων που περνούν από εκεί. Πλούσιοι άνθρωποι με εκλεπτυσμένη γεύση μπορούν να αντέξουν οικονομικά ένα λευκό κτίριο..

Ανασυρόμενα συστήματα περίφραξης στο εξοχικό σπίτι ταιριάζουν στο χώρο. Εξοικονομούν χώρο στο έδαφος. Η ποικιλία του μοντέρνου σχεδιασμού, η δομική αντοχή, καθώς και η εγκατάσταση αυτοματισμού θα εξασφαλίσουν την απρόσκοπτη είσοδο και την ηρεμία για την ασφάλεια του χώρου. Τέτοιοι φράχτες στοχεύουν στην πολυλειτουργικότητα, την ευκολία στη χρήση, η οποία αναμφίβολα θα ευχαριστήσει τους ιδιοκτήτες..

Απλή συσκευή για περιστρεφόμενες πύλες. Δεν υπάρχουν οδηγοί ή κύλινδροι εδώ. Μπορούν να ανοίξουν πλευρικά ή έξω. Ωστόσο, απαιτούν χώρο, ανάλογα με την επιλεγμένη κατεύθυνση ανοίγματος. Το πλαίσιο είναι κατασκευασμένο από προφίλ αυξημένης ακαμψίας, επικαλυμμένο με μεταλλικά πάνελ. Είναι δυνατή η εγκατάσταση αυτοματισμού ή μηχανικού ανοίγματος.

Οι αρθρωτές πόρτες είναι ένας βολικός τρόπος για να κανονίσετε την είσοδο στο γκαράζ.. Είναι εύκολο στην εγκατάσταση και τη χρήση. Το υψηλό κόστος δικαιολογείται από καλή προστασία από διάρρηξη, σταθερότητα ολόκληρης της δομής. Έχουν μεγάλη στεγανότητα και θερμομόνωση. Στην ανοιχτή θέση της πύλης, η συσκευή είναι πάνω από το έδαφος, η λειτουργία της παρέχεται από τη δράση της μονάδας δίσκου. Ο καμβάς αποτελείται από αλουμίνιο και χάλυβα και μεταξύ τους τοποθετείται αφρός πολυουρεθάνης. Η επένδυση είναι κατασκευασμένη από κυματοειδή φύλλα.

Μια ξύλινη πύλη χρησιμεύει όχι μόνο ως είσοδος στην επικράτεια, αλλά χρησιμεύει επίσης ως μέσο χωροθέτησης. Τα καλύτερα δέντρα για αυτό είναι βελανιδιά, λάρις, κέδρος.. Όλα τα υλικά υποβάλλονται σε επεξεργασία με προστατευτικό διάλυμα έτσι ώστε η πύλη να μπορεί να εκτελέσει τη λειτουργία της για μεγάλο χρονικό διάστημα χωρίς ανακατασκευή ή αντικατάσταση. Ένα προϊόν στο οποίο οι σανίδες δεν είναι σφιχτά στοιβαγμένες μεταξύ τους επιτρέπει στο ηλιακό φως να διεισδύσει στην περιοχή, η διαφάνεια προσθέτει όγκο και επεκτείνει οπτικά το χώρο. Ένα τέτοιο στοιχείο διακόσμησης θα ταιριάζει ιδανικά στο γενικό τοπίο..

Εάν η πύλη είναι κατασκευασμένη από μέταλλο, τότε ένα ενσωματωμένο wicket από το ίδιο υλικό θα είναι μια απαραίτητη προσθήκη.. Η μονοκόμματη σύνθεση με φράχτη φαίνεται τακτοποιημένη και δεν απαιτεί επιπλέον χώρο. Αυτός ο μηχανισμός ταιριάζει καλύτερα σε περιφράξεις τύπου ταλάντευσης.