Πλακάκια Oset στο εσωτερικό

Πλακάκια Oset στο εσωτερικό

Το κεραμίδι είναι ένα από τα πιο πρακτικά, ελκυστικά και ανθεκτικά υλικά φινιρίσματος. Το φινίρισμα υψηλής ποιότητας θα χρησιμεύσει για αρκετές δεκαετίες, ευχαριστώντας τους κατοίκους του σπιτιού. Η σύγχρονη αγορά προσφέρει στους πελάτες μια τεράστια ποικιλία επιχρισμάτων από εγχώριους και ξένους κατασκευαστές. Τα κεραμικά πλακίδια από το εμπορικό σήμα Oset έχουν μεγάλη ζήτηση..

Σχετικά με τη μάρκα

Η Oset είναι μια διάσημη ισπανική μάρκα. Τα προϊόντα της μάρκας είναι επιτυχημένα όχι μόνο στην Ευρώπη, αλλά και πολύ πέρα ​​από τα σύνορά της. Μια εταιρεία στον τομέα των υλικών φινιρίσματος από το 1973. Λόγω της υψηλής ποιότητας, της αξιοπιστίας, της φιλικότητας προς το περιβάλλον και της πρακτικότητας, το προϊόν εκτιμήθηκε από αγοραστές και επαγγελματίες..

Ο σχεδιασμός πλακιδίων χαροποιεί ακόμη και τους πιο απαιτητικούς και ιδιότροπους πελάτες.. Μια ομάδα επαγγελματιών διακοσμητών εργάζεται για την εμφάνιση του υλικού φινιρίσματος. Τα κεραμίδια που μιμούνται τις φυσικές υφές του ξύλου, του μαρμάρου ή της πέτρας είναι ιδιαίτερα ελκυστικά και γοητευτικά. Οι τεχνίτες δούλεψαν σκληρά όχι μόνο στην εμφάνιση, αλλά και στην υφή των καλουπιών..

Χρησιμοποιώντας τα προϊόντα της δημοφιλούς ισπανικής μάρκας, όλοι έχουν την ευκαιρία να δημιουργήσουν ένα ζεστό, εκλεπτυσμένο και ευχάριστο περιβάλλον. Στον κατάλογο προϊόντων θα βρείτε φινιρίσματα για διαφορετικές διακοσμητικές κατευθύνσεις. Οι πελάτες μπορούν να επιλέξουν από μια σειρά φυσικών χρωμάτων και έντονων χρωμάτων..

Η διοίκηση της εταιρείας δίνει ιδιαίτερη προσοχή στην έγκαιρη ενημέρωση της τεχνολογικής βάσης. Ο καινοτόμος εξοπλισμός αποτελεί εγγύηση όχι μόνο προϊόντων υψηλής ποιότητας, αλλά και της κατασκευής μεγάλων παρτίδων προϊόντων σε σύντομο χρονικό διάστημα. Η αυξανόμενη δημοτικότητα της μάρκας επηρεάζει την αύξηση του όγκου παραγωγής.

Οι ειδικοί της TM Oset αναπτύσσουν πολλές νέες συλλογές. Το προσωπικό της έδρας σχεδιασμού είναι σε θέση να μετατρέψει το συνηθισμένο υλικό φινιρίσματος σε έργο τέχνης. Πλούσια χρώματα, εξαιρετικές γραμμές και σχέδια, εξαιρετικοί συνδυασμοί – όλα αυτά δημιουργούν μια μοναδική εμφάνιση που προσελκύει την προσοχή των αγοραστών.

Δημοφιλείς συλλογές και τύποι

Ας εξοικειωθούμε με τα χαρακτηριστικά του υλικού φινιρίσματος Oset και τις συλλογές που άρεσαν περισσότερο στους σχεδιαστές και στους αγοραστές..

Αστικός

Αξιόπιστο και ανθεκτικό πορσελάνινο σκεύος. Είναι ένα ευέλικτο υλικό φινιρίσματος που είναι κατάλληλο τόσο για εσωτερική όσο και για εξωτερική διακόσμηση. Μια συλλογή προσφέρει πολλές παραλλαγές διάταξης. Οι σχεδιαστές χρησιμοποίησαν ουδέτερα χρώματα που συνδυάζονται σε ένα στερεό. Το Multicolor σας επιτρέπει να χρησιμοποιείτε πλακάκια δαπέδου σε διάφορες τοποθεσίες: υπνοδωμάτιο, κουζίνα, διάδρομος, ανοιχτή βεράντα, χώρο στην αυλή.

Το υλικό έχει ένα μειονέκτημα – την ψυχρότητα του κεραμιδιού.. Από αυτή την άποψη, είναι σκόπιμο να χρησιμοποιήσετε το υλικό φινιρίσματος σε συνδυασμό με την τεχνολογία “ζεστό δάπεδο”.

Εξοχικό σπίτι

Τα πλακάκια δαπέδου θα προσελκύσουν ιδιαίτερα τους λάτρεις των φυσικών υλικών. Το κεραμίδι αναπαράγει αριστοτεχνικά το ξύλο. Είναι μια πιο πρακτική, ανθεκτική και αξιόπιστη εναλλακτική λύση στο δάπεδο από σανίδες. Η μάρκα παρέχει πολλές επιλογές χρωμάτων για να διαλέξουν οι πελάτες. Από ανοιχτόχρωμο ξύλο έως καμβά σε σκούρους καφέ τόνους. Η συλλογή είναι ιδανική για μια ζεστή ατμόσφαιρα στο σπίτι.

Μονπριβάτο

Η δεύτερη συλλογή, η οποία αντιγράφει τη φυσική συστοιχία. Η επιλογή παρέχει επιλογή 4 χρωμάτων. Ο πελάτης έχει την ευκαιρία να επιλέξει την κατάλληλη επιλογή, σε συνδυασμό με το συνολικό συνδυασμό χρωμάτων. Το πάχος κάθε πλάκας είναι 9 mm. Το κεραμίδι δαπέδου έχει μακρόστενο ορθογώνιο σχήμα.

Ναρμάδα

Τα πλακάκια είναι εντυπωσιακά με κομψά λουλουδάτα μοτίβα. Αυτό είναι το σήμα κατατεθέν της συλλογής. Το θέμα των φυτών δίνει εκφραστικότητα και κομψότητα στα πλακάκια δαπέδου. Ταυτόχρονα, οι σχεδιαστές συνδύασαν αυτό το στοιχείο με την υφή μιας ξύλινης σανίδας..

Κορίντον

Ανθεκτικό πορσελάνινο σκεύος για επένδυση τοίχων. Το κεραμίδι είναι ιδανικό για τη διακόσμηση τοίχων μέσα και έξω από το δωμάτιο. Αυτή η επένδυση είναι κατάλληλη για κλασικές τάσεις. Οι ειδικοί συνιστούν τη χρήση του υλικού για τη διακόσμηση ενός υπνοδωματίου, αίθουσας ή καθιστικού. Λόγω της αυξημένης αντίστασης στην υγρασία, τα κεραμίδια χρησιμοποιούνται για τη διακόσμηση μπάνιων και τουαλέτας.

Στους πελάτες προσφέρεται να επιλέξουν μία από τις δύο επιλογές χρωμάτων. Για το σχεδιασμό κάθε πλάκας, οι σχεδιαστές χρησιμοποίησαν συνδυασμό αρκετών χρωμάτων..

Θα δείτε τον αρχικό τρόπο τοποθέτησης πλακιδίων στο επόμενο βίντεο..