Πλακάκι Azori: χαρακτηριστικά και ιδιότητες

Τα κεραμικά πλακίδια από τη ρωσική εταιρεία Azori είναι σε ζήτηση λόγω της υψηλής ποιότητας, του κομψού σχεδιασμού και της προσιτής τιμής τους. Η μάρκα συνεργάζεται στενά με Ιταλούς ειδικούς, γεγονός που επηρεάζει θετικά την ποιότητα και τη γκάμα των προϊόντων Azori..

Σχετικά με την εταιρεία

Η μάρκα Azori εμφανίστηκε πριν από 11 χρόνια. Ο ιδρυτής του είναι ο όμιλος εταιρειών KeraMir. Η μάρκα Azori ειδικεύεται στην παραγωγή κεραμικών πλακιδίων υψηλής ποιότητας και διακοσμητικών ειδών για κουζίνες, μπάνια και άλλους χώρους..

Ο όμιλος εταιρειών KeraMir διαθέτει δύο εργοστάσια κεραμικών και δικό του δίκτυο logistics. Τα εργοστάσια χρησιμοποιούν αποκλειστικά ιταλικό εξοπλισμό, οπότε όλα τα προϊόντα είναι εξαιρετικής ποιότητας. Το εργοστάσιο KSP παράγει πλακάκια για τοίχους και δάπεδα και η Decor-M ειδικεύεται στην κατασκευή διακοσμητικών στοιχείων, συγκεκριμένα διακοσμητικών και περιθωρίων.

Η πρώτη συλλογή κεραμικών πλακιδίων από το Azori παρουσιάστηκε στο κοινό το 2006 και άρεσε αμέσως στους πελάτες που εκτιμούσαν όχι μόνο την ποιότητα και το σχέδιο των κεραμικών, αλλά και την αξία τους..

Η εταιρεία ελέγχει την ποιότητα των προϊόντων σε κάθε στάδιο, επομένως εγγυάται εξαιρετική ποιότητα που πληροί τα ευρωπαϊκά πρότυπα.

Το ποσοστό απόρριψης πρακτικά μειώνεται στο μηδέν.

Ιδιαιτερότητες

Τα κεραμικά πλακίδια Azori αιχμαλωτίζουν μια μεγάλη ποικιλία συλλογών. Ο σχεδιασμός του προϊόντος τραβάει την προσοχή με μια ποικιλία χρωμάτων. Τα πλακάκια μιμούνται διαφορετικά υλικά, μεταφέροντας με ακρίβεια κάθε λεπτομέρεια.

Κάθε συλλογή κεραμικών πλακιδίων είναι σύμφωνη με τις τάσεις της μόδας, επειδή οι σχεδιαστές τηρούν πάντα τις τάσεις της μόδας. Έμπειροι Ρώσοι ειδικοί, καθώς και Ιταλοί επαγγελματίες ασχολούνται με την ανάπτυξη σχεδίων..

Ο όμιλος εταιρειών “KeraMir” χρησιμοποιεί ειδική τεχνολογία κοπής υδρορροής στην κατασκευή διακοσμητικών στοιχείων. Η μοναδικότητά του έγκειται στο γεγονός ότι δημιουργείται μια εσοχή στο κεραμίδι για διακοσμητικό ένθετο λόγω της χρήσης μοτίβου νερού με λειαντικό. Αυτή η επιλογή χρησιμοποιείται αποκλειστικά για την κατασκευή ακριβών συλλογών ξένων προϊόντων..

Τα κεραμίδια Azori είναι διακοσμημένα με σχέδια χάρη στην εφαρμογή του συστήματος Rotokolor. Ορισμένες σειρές εκτυπώνονται ψηφιακά.

Πλεονεκτήματα

Το κεραμίδι Azori μπορεί να ανταγωνιστεί όχι μόνο τους Ρώσους κατασκευαστές κεραμικών, αλλά και ξένες εταιρείες, επειδή έχει πολλά πλεονεκτήματα:

 • Εξαιρετική ποιότητα και αυστηρό έλεγχο σε κάθε στάδιο της παραγωγής.
 • Πλούσια επιλογή προϊόντα, ένα ευρύ φάσμα συλλογών. Οι σχεδιαστές επωνυμίας εργάζονται συνεχώς για τη δημιουργία νέων συλλογών.
 • Μεγάλη διάρκεια ζωής, αυξημένη αντοχή στη φθορά, αξιοπιστία και αντοχή, καθώς και διατήρηση των χρωμάτων κατά τη μακροχρόνια χρήση.
 • Ελκυστική εμφάνιση. Το κεραμίδι μιμείται τέλεια μια ποικιλία υλικών.
 • Προσιτή τιμή προϊόντος σας επιτρέπει να διακοσμήσετε το σπίτι σας με υψηλής ποιότητας και κομψά πλακάκια, ανεξάρτητα από το επίπεδο εισοδήματος.

Προδιαγραφές

Τα κεραμικά πλακίδια Azori έχουν σχεδιαστεί για χρήση σε τοίχο και δάπεδο. Κατασκευάζεται σύμφωνα με τα κρατικά πρότυπα, επομένως προσελκύει την προσοχή με την εξαιρετική ποιότητα, αξιοπιστία και ανθεκτικότητα..

Το κεραμίδι από τη μάρκα Azori έχει τα ακόλουθα χαρακτηριστικά:

 • Το πάχος του κεραμιδιού κυμαίνεται από 7 έως 9 mm.
 • Οι διαστάσεις του προϊόντος μπορεί να διαφέρουν, αλλά όχι περισσότερο από ενάμιση χιλιοστόμετρο.
 • Τα πλακάκια τοίχου απορροφούν έως και 24% υγρασία και τα πλακάκια δαπέδου 4,5%.
 • Το σχήμα του προϊόντος μπορεί να έχει αποκλίσεις. Η καμπυλότητα των πλακιδίων για τοίχους δεν υπερβαίνει το 1 mm και για εφαρμογές δαπέδου είναι 1,5 m.

 • Η θερμική αντίσταση των λευκών πλακιδίων είναι 150 μοίρες και αυτή των χρωματιστών πλακιδίων είναι 125 μοίρες..
 • Τα κεραμικά είναι ανθεκτικά σε χημικές προσβολές. Αλλά αξίζει να είστε προσεκτικοί όταν φεύγετε, δεν συνιστάται η χρήση προϊόντων που περιέχουν οξέα.
 • Τα προϊόντα είναι ασταθή σε μόνιμες μηχανικές βλάβες. Με την τακτική χρήση μεταλλικών πινέλων ή προϊόντων με λειαντικά σωματίδια, η επιφάνεια του προϊόντος θα χάσει την αρχική του εμφάνιση.
 • Το κεραμικό χαρακτηρίζεται από κατηγορία αντοχής στη φθορά I, η οποία υποδεικνύει τη χρήση πλακιδίων αποκλειστικά σε δωμάτια με χαμηλή κίνηση.

Ποικιλία

Τα προϊόντα Azori είναι κατασκευασμένα από κεραμικά υψηλής ποιότητας. Οι σχεδιαστές προσφέρουν συνεχώς νέες συλλογές που επιτρέπουν την ενσωμάτωση των πιο ασυνήθιστων και τολμηρών ιδεών και ιδεών στο εσωτερικό..

Η εταιρεία προσφέρει πλακάκια τοίχου και δαπέδου, καθώς και διακοσμητικά στοιχεία για να διακοσμήσει το πρωτότυπο και μοναδικό εσωτερικό κάθε δωματίου..

Τα πλακάκια τοίχου μπορούν να είναι γυαλιστερά και ματ, ανάγλυφα και λεία, απλά και διακοσμημένα με μοτίβο..

Η συλλογή περιλαμβάνει επίσης διακοσμητικά στοιχεία με τη μορφή περιγραμμάτων ή διακοσμητικών..

Οι σχεδιαστές προσφέρουν συλλογές από κεραμικά πλακίδια που μιμούνται την επιφάνεια διαφόρων φυσικών υλικών. Μπορεί να μεταφέρει την υφή του ξύλου, τούβλο, πέτρα, παρκέ, μάρμαρο, τραβερτίνη, ακόμη και υφάσματα.

Τα πλακάκια δαπέδου παρουσιάζονται με τη μορφή τετραγώνου. Το πάχος του είναι συνήθως 8 mm και η μορφή είναι 333×333 mm. Μπορεί να έχει λεία ή τραχιά επιφάνεια, να χρησιμοποιείται ως ανεξάρτητο στοιχείο ή ως αναπόσπαστο μέρος ενός πίνακα..

Συλλογές

Ο κατάλογος του Azori περιέχει πολλές κομψές και εκπληκτικές συλλογές κεραμικών πλακιδίων. Διαφέρουν σε υφή και διακόσμηση. Σε μια συλλογή, οι σχεδιαστές προσφέρουν πολλά χρώματα κεραμικής ταυτόχρονα. Σήμερα η μάρκα προσφέρει 15 πρωτότυπες και πολύχρωμες σειρές, καθεμία από τις οποίες περιλαμβάνει ένα ευρύ φάσμα συλλογών..

“Έμπνευση χρωμάτων”

Αυτή είναι η πρώτη σειρά της μάρκας Azori, η οποία εμφανίστηκε το 2006. Είναι το πρόσωπο της εταιρείας καθώς τράβηξε την προσοχή των αγοραστών στη νέα εταιρεία κεραμικών. Το κεραμίδι προορίζεται για χρήση σε τοίχο και παρουσιάζεται σε μορφή 278×400 mm.

Αυτή η σειρά περιλαμβάνει 4 συλλογές:

 • “Alize” – ανάγλυφα πλακάκια με κάθετες λωρίδες. Μεταφέρει με μεγάλη ακρίβεια την υφή του αγγλικού υφάσματος. Λουλουδάτα διακοσμητικά και περιγράμματα.
 • “Θηρίο” – η διακόσμηση με μεγάλες τουλίπες προσελκύει την προσοχή. Τα πλακάκια διατίθενται σε διάφορα χρώματα – καφέ, μπλε, πράσινο και πορτοκαλί.
 • “Αυγή” – συνδυάζει με επιτυχία διακοσμητικά με θέμα τα φυτά με κόκκους καφέ. Τα πλακάκια είναι κατασκευασμένα σε αποχρώσεις του καφέ, του μπλε και του πορτοκαλί.
 • “Καπρίτσιο” – ιδανικό για την ενσωμάτωση λακωνικών εσωτερικών σχεδίων. Η ομαλότητα των γραμμών που ρέουν από τη μία στην άλλη είναι το αποκορύφωμα της συλλογής..

“Αρμονία της ομορφιάς”

Η σειρά περιλαμβάνει αρκετές συλλογές: “Radika”, “Origami”, “Travertino” και “Carpet”. Περιλαμβάνει διάφορες αποχρώσεις του καφέ. Κάθε συλλογή παρουσιάζεται σε ζεστά χρώματα. Το κεραμίδι μιμείται τέλεια την επιφάνεια διαφόρων υλικών. Μεταφέρει την υφή των υφασμάτων, της πέτρας, του μετάλλου και του φυσικού ξύλου. Η παρουσία ενθεμάτων σας επιτρέπει να δημιουργήσετε πρωτότυπους και ασυνήθιστους εσωτερικούς χώρους.

“Η διάθεση των χρωμάτων”

Η σειρά εμφανίστηκε το 2008 και περιλαμβάνει τις συλλογές Crystal, Tweed, Fusion και Jasmine. Η ιδιαιτερότητά του έγκειται στο γεγονός ότι σε τρεις συλλογές τα κεραμίδια κατασκευάζονται σε νέα μορφή – 200×400 mm.

Αν και οι συλλογές είναι μέρος της ίδιας σειράς, έχουν εκφραστικές διαφορές. Κάθε ένα από αυτά έχει τη δική του γεύση. Έτσι, η συλλογή “Jasmine” είναι η προσωποποίηση του καλοκαιριού, προσελκύει την προσοχή με floral prints και πλούσιες αποχρώσεις.

Το κεραμίδι “Tweed” μιμείται τέλεια το ύφασμα, ενώ οι σχεδιαστές χρησιμοποιούν έντονα χρώματα: πορτοκαλί, μπορντό. Η συλλογή Fusion είναι η ενσάρκωση της δυναμικής.

“Η μαγεία των χρωμάτων”

Η καινοτομία του 2009 αντιπροσωπεύεται από 4 συλλογές με τα ονόματα “Iris”, “Twist”, “Alta” και “Atrium”. Το κεραμίδι παρουσιάζεται σε μορφή 200×400 mm. Πρόκειται για κεραμίδια με φωτεινά και ευαίσθητα χρώματα, τα οποία, σε συνδυασμό, δημιουργούν ένα αξέχαστο αποτέλεσμα. Στις συλλογές που παρουσιάζονται μπορείτε να βρείτε διακοσμητικά με υφή, μοτίβα σε θέματα ανθοκομίας και αυστηρή γεωμετρία..

“Έμπνευση μοτίβου”

Η σειρά περιλαμβάνει 10 διαφορετικές συλλογές, τα πλακίδια των οποίων διαφέρουν όχι μόνο στο χρώμα και το ύφος, αλλά και στη διάθεση. Τα κεραμίδια Asti αντιπροσωπεύονται από απλές, λακωνικές γραμμές. Διακοσμήστε το εσωτερικό με διακοσμητικά στοιχεία που συμπληρώνονται με floral και γεωμετρικές εκτυπώσεις..

Στους λάτρεις των φυσικών αποχρώσεων θα αρέσει σίγουρα η συλλογή Estella. Το κεραμίδι έχει ματ επιφάνεια, μεταφέρει τέλεια την υφή του φυσικού ξύλου. Το αποκορύφωμα της συλλογής είναι οι διακοσμήσεις διακοσμημένες με ανθισμένες μηλιές.

“Μαγεία στο μοτίβο”

Αυτή η σειρά δημιουργήθηκε το 2011 και εκπροσωπείται από δύο συλλογές. Τα εξαιρετικά σχέδια είναι το αποκορύφωμα των πλακιδίων. Η σειρά “Solo” προσελκύει την προσοχή με ένα floral print σε μορφή μεγάλων παπαρούνας και μια γυαλιστερή επιφάνεια. Συλλογή “Kamlot” – ένα εντυπωσιακό παράδειγμα του στυλ συνονθύλευμα.

“Η μαγεία της γυαλάδας”

Αυτή η σειρά χαρακτηρίζεται από την εκλεπτυσμένη διακόσμησή της. Είναι διακοσμημένα με μοτίβα λουλουδιών, μεταφέρουν πολύ όμορφα τοπία της πόλης και αντιπροσωπεύονται επίσης από αφρικανικά κίνητρα. Η σειρά περιλαμβάνει τις συλλογές “Aliante”, “Attica”, “Ethel”, “Gloss” και “Sanmarco”.

“Γεωμετρία γραμμών”

Οι σχεδιαστές της μάρκας αφιέρωσαν το 2013 στη δημιουργία συλλογών με στόχο να προχωρήσουν. Αντιστοιχούν στις τάσεις της μόδας, είναι μια εξαιρετική εμφάνιση των εποχών..

Η σειρά περιλαμβάνει 8 συλλογές που είναι ριζικά διαφορετικές μεταξύ τους. Οι συλλογές “Loft” και “Vogue” δημιουργήθηκαν ειδικά για την εσωτερική διακόσμηση της κουζίνας. Το πρώτο κεραμίδι μεταφέρει τέλεια την υφή της τοιχοποιίας και συμπληρώνεται με διακοσμήσεις με αγριολούλουδα. Στη δεύτερη συλλογή, τα κεραμίδια έχουν ανάγλυφη υφή και συμπληρώνονται με ένθετα με θέμα τον καφέ.

“Διάθεση χρώματος”

Η σειρά είναι μια καινοτομία το 2014 και περιλαμβάνει πλακάκια τοίχου και δαπέδου σε φωτεινά, πλούσια χρώματα, καθώς και επιλογές διακόσμησης δωματίου σε παστέλ χρώματα. Οι συλλογές “Chalet” και “Maison” έχουν σχεδιαστεί για το σαλόνι και παρουσιάζονται με πλακάκια δαπέδου που μιμούνται παρκέ..

Όνειρα, Μελωδίες του χρώματος και Mariscos

Το 2015 είναι η πιο παραγωγική χρονιά για την εταιρεία καθώς λανσαρίστηκαν τρεις σειρές κεραμικών. Ένα ευρύ φάσμα συλλογών, νέα στολίδια και σχέδια, λείες και ανάγλυφες υφές, ματ και γυαλιστερές επιφάνειες παρέχουν την ευκαιρία να επιλέξετε την επιλογή που θα σας επιτρέψει να ενσωματώσετε ένα ασυνήθιστο και κομψό εσωτερικό.

“Η μαγεία του στυλ” και “Ritmo”

Η νέα σειρά για το 2016 περιλαμβάνει συλλογές με πλακάκια σε χαλαρωτικά, παστέλ χρώματα. Ασυνήθιστες υφές, στολίδια και εκτυπώσεις προσθέτουν χαρακτήρα και πρωτοτυπία στις συλλογές.

“Παιχνίδι δομών και χρωμάτων”

Η σειρά 2017 χαρακτηρίζεται από έναν ασυνήθιστο συνδυασμό χρωμάτων, μοτίβων, στολιδιών και υφών. Η συλλογή Eclipse είναι η πιο λαμπερή καθώς είναι κατασκευασμένη σε χρώμα indigo.

Κριτικές

Σήμερα μπορείτε να βρείτε πολλές θετικές κριτικές για τα προϊόντα Azori από επαγγελματικά πλακάκια. Δίνουν προσοχή όχι στον κομψό σχεδιασμό και την ποικιλία χρωμάτων. Η υψηλή ποιότητα σε προσιτή τιμή είναι ένα αδιαμφισβήτητο πλεονέκτημα των κεραμικών πλακιδίων Azori. Η ανθεκτικότητα, η ποικιλία μορφών, η ευκολία εγκατάστασης διακρίνουν τα κεραμίδια Azori από άλλους κατασκευαστές..

Επισκόπηση της συλλογής "Kamlot Indigo" και "Μπιάνκα" δείτε το επόμενο βίντεο.