Πλακάκια Adex: υπέρ και κατά

Πλακάκια Adex: υπέρ και κατά

Σήμερα, η κεραμική επίστρωση κερδίζει δημοτικότητα με έναν ιλιγγιώδη ρυθμό. Για το λόγο αυτό, όλο και περισσότεροι παίκτες εμφανίζονται στην αγορά. Ωστόσο, δεν υπάρχει τόσο μεγάλος ανταγωνισμός μεταξύ των κατασκευαστών σχεδιαστικών πλακιδίων με εκλεπτυσμένα σχέδια. Στη διαδικασία εύρεσης της καλύτερης επιλογής, σίγουρα θα πέσετε πάνω στις επικαλύψεις Adex..

Λίγο ιστορία

Η ιστορία της οικογενειακής παραγωγής χρονολογείται από τον 19ο αιώνα. Το 1897, ο Miguel Pignon Castello κατάφερε να καθιερώσει την παραγωγή πήλινων πλακιδίων σε ένα μικρό δωμάτιο στην πόλη Onda. Τα πρώτα υλικά είχαν εξαιρετικά λεία επιφάνεια. Μερικές φορές υπήρχαν εικόνες από υπέροχα λουλούδια. Τα προϊόντα κατασκευάστηκαν με το χέρι ή με τη χρήση χάρτινων στένσιλ.

Στα μέσα του 20ού αιώνα, η παραγωγή πέρασε στον γιο του ιδρυτή. Εκείνη την εποχή, ξεκίνησε μια συνεργασία με τον Salvador Dali, η οποία προσέλκυσε την υψηλή κοινωνία. Χάρη σε αυτό, κυριολεκτικά σε 10 χρόνια η Adex εισήλθε στην παγκόσμια αγορά..

Σήμερα η εταιρεία διευθύνεται από 2 γενιές ταυτόχρονα. Παρά το παρελθόν, ο εγγονός και τα δισέγγονα του ιδρυτή δεν αλλάζουν τη φιλοσοφία της εταιρείας. Εδώ δεν θα βρείτε μαζική παραγωγή που παραδίδεται στο ρεύμα. Η χειροτεχνία και η δημιουργικότητα παραμένουν προτεραιότητα ακόμη και στην εποχή της προοδευτικής τεχνολογίας.

Φυσικά, αυτές ακριβώς οι τεχνολογίες έκαναν τη δουλειά τους, διευκολύνοντας την παραγωγή. Ωστόσο, η προτεραιότητα εξακολουθεί να είναι η κομψή χειροτεχνία, η οποία καθιστά δυνατή τη διαμόρφωση ενός πολυτελούς σχεδίου πλακιδίων..

Η γκάμα της Adex είναι εντυπωσιακή στην ποικιλία της. Τα σχήματα, οι υφές, τα χρώματα, τα μεγέθη είναι τα εργαλεία με τα οποία ο κατασκευαστής παίζει τόσο επιδέξια. Τα κεραμικά πλακίδια με πίνακες του Νταλί θα εντυπωσιάσουν ακόμη και τους πιο απαιτητικούς και δημιουργικούς αγοραστές. Η Adex δημιουργεί κεραμικά πλακίδια για διακόσμηση τοίχων και δαπέδων σε κάθε χώρο.

Ιδιαιτερότητες

Ο κύριος στόχος των ιδιοκτητών της εταιρείας είναι ο κομψός σχεδιασμός και η υψηλή ποιότητα. Αυτό μπορεί να θεωρηθεί όχι μόνο ως πλεονέκτημα, αλλά και ως διακριτικό χαρακτηριστικό του Adex. Ισπανικά προϊόντα ευχαριστούν τον αγοραστή με οποιεσδήποτε απαιτήσεις. Ο σχεδιασμός της συλλογής ταυτίζεται δικαιωματικά με την τέχνη.

Κατά κανόνα, δημιουργούνται ξεχωριστές σειρές προϊόντων, αλλά η Adex καθιστά δυνατή την παραγγελία προϊόντων με μοναδικό σχεδιασμό.

Ο κατασκευαστής συνδυάζει επιδέξια τις παραδόσεις που σχηματίστηκαν τον 19ο αιώνα, καθώς και τις σύγχρονες τεχνολογίες για τη βελτίωση της ποιότητας του αποτελέσματος..

Η επίστρωση κεραμικών πλακιδίων έχει ειδικές ιδιότητες. Το εσωτερικό σας θα παίξει διαφορετικά ανάλογα με τον φωτισμό στο δωμάτιο.

Τα κύρια πλεονεκτήματα των προϊόντων Adex περιλαμβάνουν:

  • Διακόσμηση σχεδιασμού. Όλα τα στοιχεία πλακιδίων είναι σχεδιασμένα από τους καλύτερους ειδικούς. Κάθε εκατοστό δημιουργήθηκε για έναν λόγο, αλλά για χάρη μιας ιδανικής και πλήρους σύνθεσης..
  • Ποιότητα. Με τα χρόνια, η Adex έχει μάθει να παράγει πλακάκια που θα σας ενθουσιάσουν με την ομορφιά τους όσο το δυνατόν περισσότερο..
  • Διαθεσιμότητα. Ο καθένας μπορεί να αντέξει οικονομικά αυτά τα προϊόντα. Οι σειρές ποικίλλουν σε τιμή, οπότε οι χώροι μπορούν να τακτοποιηθούν χωρίς να υπονομευθεί ο οικογενειακός προϋπολογισμός.

Φυσικά, κάθε προϊόν έχει μειονεκτήματα. Υπάρχουν αγοραστές που παραπονιούνται για την ψυχρότητα των πλακιδίων Adex. Αυτό το χαρακτηριστικό μπορεί να ονομαστεί μειονέκτημα, αλλά αυτό είναι αρκετά υποκειμενικό..

Συλλογές

It’sρθε η ώρα να εξοικειωθείτε με τις όμορφες και δημοφιλείς συλλογές που προσφέρουν οι ειδικοί της εταιρείας Adex.

Modernista

Το κύριο χαρακτηριστικό είναι η γυαλιστερή επιφάνεια με εφέ craquelure. Οκτώ χρώματα είναι εντυπωσιακά. Εδώ θα βρείτε πλακίδια διαφορετικών μεγεθών, περιγράμματα και άλλες προσθήκες. Οι λάτρεις των λουλουδιών και τα ενδιαφέροντα σχέδια θα ικανοποιήσουν επίσης τις ανάγκες τους εδώ..

Φύση

Σε αυτή τη σειρά, υπάρχουν ματ στοιχεία με craquelure. Το κεραμίδι είναι κατασκευασμένο από λευκό πηλό με την προσθήκη φυσικών συστατικών. Μέρος της εργασίας έγινε με το χέρι (σύμφωνα με τη γενική φιλοσοφία του Adex).

Η επιλογή σε ρουστίκ στιλ περιλαμβάνει επίσης επιπλέον στοιχεία (περιγράμματα με πλίνθους).

Νέρη

Η γυαλιστερή επιφάνεια των παστέλ αποχρώσεων είναι κατάλληλη για τη διακόσμηση των κύριων χώρων του σπιτιού. Τα κεραμίδια αυτής της συλλογής ταιριάζουν πολύ με στοιχεία από τον Rombos.

Ρόμπος

Τα στοιχεία αυτής της συλλογής έχουν σχήμα διαμαντιού. Η παλέτα χρωμάτων είναι μεγάλη – 15 επιλογές. Εκτός από τα ευαίσθητα παστέλ χρώματα, θα βρείτε πλούσιο χρυσό και ασήμι. Η συλλογή είναι σχεδόν εξ ολοκλήρου χειροποίητη, με πολύ λίγες εργασίες μηχανής. Το υλικό χρησιμοποιείται συχνά όχι μόνο για τη διακόσμηση της κουζίνας, του μπάνιου, του διαδρόμου, αλλά και για να δώσει έμφαση στο σαλόνι ή το υπνοδωμάτιο.

ωκεανός

Μπλε-γκρι στοιχεία σε τρία μεγέθη θα σας βοηθήσουν να διακοσμήσετε. Το κεραμίδι διευρύνει οπτικά το δωμάτιο. Χρησιμοποιείται στην τραπεζαρία, στο διάδρομο και στο μπάνιο. Κατά κανόνα, σε αυτά τα μέρη του διαμερίσματος θέλετε να “σπρώξετε τους τοίχους”.

Pavimento

Τα πλακάκια αυτής της σειράς έχουν κομμένες γωνίες και αυτή είναι η μοναδικότητα της συλλογής..

Τέτοια προϊόντα είναι προτιμότερα για διακόσμηση δαπέδου..

αναγέννηση

Η παλέτα περιλαμβάνει σκούρα, ανοιχτά και παστέλ χρώματα. Η συλλογή είναι πραγματικά ασυνήθιστη, καθώς τα υλικά έχουν μη τυποποιημένα σχήματα. Ακόμα και σαλόνια, υπνοδωμάτια και γραφεία μπορούν να διακοσμηθούν με τέτοια κεραμικά..

Στούντιο

Η συλλογή συνδυάζει την αγγλική αριστοκρατία και την ισπανική συναισθηματικότητα. Ο συνδυασμός χρωμάτων σε αντίθεση θα βοηθήσει στη δημιουργία σχεδίων τόσο διαφορετικών που οι επισκέπτες στο σπίτι σας θα εκπλαγούν με την ομορφιά του. Οι ανομοιόμορφες επιφάνειες και οι τραγανές άκρες είναι τα χαρακτηριστικά γνωρίσματα της συλλογής Studio. Ταιριάζει καλά με πλακάκια από τη συλλογή της Αναγέννησης.

Για μια επισκόπηση της νέας συλλογής πλακιδίων Adex, δείτε το παρακάτω βίντεο.