Φούρνοι μπάρμπεκιου από τούβλα στο κιόσκι: όμορφα κτιριακά έργα

Φούρνοι μπάρμπεκιου από τούβλα στο κιόσκι: όμορφα κτιριακά έργα

Οποιοδήποτε κτίριο, ακόμη και ένα που φαίνεται πολύ απλό και ελαφρύ, έχει πολλές αποχρώσεις και λεπτότητες. Πολλοί ιδιοκτήτες εξοχικών κατοικιών και εξοχικών σπιτιών θέλουν να έχουν ένα όμορφο κιόσκι όπου μπορούν να κάνουν μπάρμπεκιου. Αλλά η επίλυση αυτού του προβλήματος είναι πολύ πιο δύσκολη από ό, τι θα θέλαμε – και σίγουρα θα πρέπει να δώσετε προσοχή στην εστία.

Ιδιαιτερότητες

Μια σόμπα για κιόσκι δεν μπορεί να θεωρηθεί καθαρά ωφελιμιστικό αντικείμενο. Οι αισθητικές εκτιμήσεις έρχονται πρώτα, αφού η εντύπωση στους ανθρώπους εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από την εμφάνιση της εστίας. Για την κατασκευή σόμπων, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε διαφορετικά υλικά, οι περιορισμοί σχετίζονται μόνο με τις οικονομικές δυνατότητες και τα γούστα των ιδιοκτητών. Ο θερμαντήρας στο κιόσκι πρέπει να είναι κάπως διαφορετικός από ό, τι στο σπίτι ή στο μπάνιο.

Οι βασικές απαιτήσεις θα είναι οι εξής:

 • αυξημένη αντίσταση σε τραντάγματα θερμοκρασίας.
 • η ικανότητα να θερμαίνεται η επιφάνεια για μεγάλο χρονικό διάστημα.
 • ευκολία στη χρήση;
 • στοχαστική αισθητική.

Σχεδόν όλοι οι φούρνοι κιόσκι βρίσκονται σε εξωτερικούς χώρους. Και ακόμη και αν η δομή είναι εντελώς κλειστή, η πόρτα εξακολουθεί να ανοίγει περιοδικά και το επίπεδο θερμικής προστασίας είναι μικρότερο από αυτό στο σπίτι. Το μαγείρεμα σε εξωτερικούς χώρους είναι ακόμη πιο χρονοβόρο από το μαγείρεμα σε γκαζάκι ή ηλεκτρική κουζίνα στο σπίτι. Να γιατί η σταθερότητα υψηλής θερμοκρασίας είναι απαραίτητη. Και γίνεται ακόμη πιο σημαντικό σε δομές εξοπλισμένες με καπνιστήριο – ο σχηματισμός συμπύκνωσης είναι απαράδεκτος εκεί..

Τα δύο τελευταία σημεία – άνεση και εμφάνιση – έχουν σχεδιαστεί για να βοηθούν τους κηπουρούς και τους καλοκαιρινούς κατοίκους. Μια σόμπα με ωραία εμφάνιση είναι πολύ πιο ευχάριστη στη χρήση από μια βιαστικά φτιαγμένη και δεν είναι σαφές πώς. Τα παραμικρά τεχνικά ελαττώματα, τα οποία, όταν θερμαίνετε ένα σπίτι ή ένα μπάνιο, θα είναι μόλις αισθητά στην άκρη της συνείδησης, μπορούν να χαλάσουν την εορταστική διάθεση.

Όταν σκοπεύετε να μαγειρέψετε πολλά διαφορετικά πιάτα, να οργανώνετε συχνά διακοπές στο κιόσκι, είναι καλύτερο να τοποθετήσετε πολύπλοκες εστίες. Είναι εξοπλισμένα με μεγάλη ποικιλία αξεσουάρ και ικανοποιούν ένα ευρύ φάσμα απαιτήσεων..

Εργα

Τα έτοιμα συγκροτήματα φούρνων διαφέρουν φυσικά σε αυξημένο μέγεθος σε σύγκριση με τις απλούστερες εστίες.

Αλλά σας επιτρέπουν να κάνετε χωρίς τις ακόλουθες μονάδες:

 • ΜΠΑΡΜΠΕΚΙΟΥ;
 • μπαρμπεκιου;
 • φούρνο και άλλα μαγειρικά σκεύη.

Για μια εξοχική ή εξοχική κατοικία, όπου, ακόμη και με άφθονο ελεύθερο χώρο, δεν αξίζει να το συσσωρεύετε – αυτό είναι ένα πολύ σημαντικό πλεονέκτημα. Ένας υψηλής ποιότητας σχεδιασμός ενός φούρνου για κιόσκι πρέπει να παρέχει όλες τις λεπτομέρειες: ποιο θα είναι το μαγκάλι, πόσο μεγάλο θα γίνει ο πάγκος εργασίας, ποιοι τρόποι επεξεργασίας τροφίμων θα είναι προτιμότεροι.

Οι ζηλωτικοί ιδιοκτήτες και οι συνετοί οικοδόμοι φέρνουν ακόμη και μια παροχή νερού στο χώρο εργασίας..

Η εστία και ο πάγκος πρέπει να απλώνονται σε αντίθετες κατευθύνσεις, ώστε να μπορούν να χρησιμοποιηθούν ταυτόχρονα με τη μέγιστη άνεση και χωρίς κίνδυνο έκτακτης ανάγκης.

Το ψήσιμο τοποθετείται κυρίως κοντά στο θάλαμο μαγειρέματος.. Είναι χρήσιμο να βάλουμε έναν αποσβεστήρα, καθώς αυτό το μέρος θα βοηθήσει στην εφαρμογή της υπολειπόμενης θερμότητας για το βράσιμο του φαγητού ή για το ψήσιμο.

Το κλασικό σχέδιο περιλαμβάνει την τοποθέτηση του ξύλινου διαμερίσματος κάτω από το μαγκάλι. Αυτή η διάταξη έχει δοκιμαστεί για δεκαετίες και ακόμη και αιώνες, οπότε καμία σημαντική βελτίωση δεν είναι δυνατή εδώ. Η εμπειρία δείχνει επίσης ότι είναι σκόπιμο να τοποθετήσετε τα σκεύη κουζίνας κάτω από τον πάγκο..

Η ταυτόχρονη κατασκευή σόμπας και κιόσκι σας επιτρέπει να χρησιμοποιήσετε ένα μόνο θεμέλιο. Όταν προετοιμάζετε ένα έργο μόνοι σας ή αξιολογείτε μια τελική ιδέα, θα πρέπει να σκεφτείτε καλά ποια θέση για τη σόμπα θα είναι η ασφαλέστερη από άποψη πυρκαγιάς και δεν θα εκτεθεί σε ρεύματα. Μια βάση για τον φούρνο επιτρέπεται από κοίλα τούβλα, τοποθετημένα σύμφωνα με το σχέδιο παραγγελίας.

Μια τυπική ακολουθία έχει ως εξής:

 • 1-6 οι σειρές δημιουργούν χώρο κάτω από τον πάγκο.
 • 7 η γραμμή είναι η επικάλυψη.
 • οκτώ η σειρά δένει την επικάλυψη και δημιουργεί το κάτω μέρος της εστίας.
 • εννέα η σειρά χρησιμοποιείται για τη διάταξη της εστίας.
 • δέκα η σειρά συνεχίζει με ένα στένεμα από την κορυφή του ντουλαπιού της κουζίνας.
 • έντεκα η σειρά είναι ο τελευταίος κλίβανος, που επικαλύπτει την πόρτα και συνδέει τα κάτω στρώματα.
 • 12 η ομάδα αντιπροσωπεύει την προεξοχή του σουβλιού.
 • από 13 έως 16 Τα επίπεδα τοποθετούν το μαγκάλι και τα επιθέματά του.
 • 17 η σειρά τελειώνει τα τοιχώματα του μαγκάλι.
 • 18-21 οι σειρές είναι η αλληλεπικάλυψη του μαγκάλι και του θόλου του.
 • 22 μια σειρά είναι ένα γείσο και ένας επίδεσμος.
 • 23 μια σειρά είναι καμινάδα.
 • 24-25 οι σειρές είναι το τελευταίο κάλυμμα του μαγκάλι.
 • 26-27 οι γραμμές είναι η καμινάδα και η απολίνωση της πρώτης βαθμίδας της.

Αξίζει να θυμηθούμε ότι η αλλαγή της διατομής σε όλα αυτά τα στάδια και κατά την κατασκευή της καμινάδας δεν επιτρέπεται. Τα σημεία επαφής μεταξύ της καμινάδας και των ξύλινων δοκών πρέπει να έχουν συμπαγή θερμομόνωση, καθώς θα είναι πολύ ζεστά. Η λεπτομέρεια της παραγγελίας περιλαμβάνει επίσης μέτρα για την αποφυγή πυρκαγιάς τοίχων, δαπέδων, οροφών και οροφών. Συγκρότημα φούρνων, σχεδιασμένο να κατασκευάζεται πολύ απλά. Για να τοποθετήσετε το τούβλο όσο το δυνατόν ακριβέστερα, προετοιμάστε ξύλινα πλαίσια ή πρότυπα από χαρτόνι.

Ομοίως, μπορείτε να εξοπλίσετε απλές βεράντες και βεράντες χρησιμοποιώντας μια σόμπα. Αλλά κυρίως προσπαθούν ακόμα να το χρησιμοποιήσουν στο κιόσκι, για να μην πιάσουν καπνό και ξένες μυρωδιές στην είσοδο του σπιτιού, να μην προσελκύσουν έντομα και να μην λερώσουν τα παράθυρα με αιθάλη. Σε κάθε περίπτωση, σκεπτόμενος το έργο, πρέπει να θυμάστε – η σόμπα είναι βαριά, επομένως απαιτείται μια σταθερή βάση για αυτό. Μερικές φορές το θεμέλιο πρέπει να δημιουργηθεί όχι μόνο για την ίδια την εστία, αλλά και για τη βεράντα ή το κιόσκι.

Η ευρέως διαδεδομένη άποψη ότι υπάρχει αρκετό στρώμα άμμου με πλακόστρωτα ή κλίνκερ πάνω του είναι θεμελιωδώς λανθασμένη..

Το προφανές πρόβλημα είναι ότι η θέση του κτιρίου στο επίπεδο του εδάφους το κάνει να πλημμυρίζει, ακόμη και με λίγη βροχή. Και η διάταξη των αποχετεύσεων καταιγίδων και της αποχέτευσης μπορεί να είναι πολύ πιο ακριβή και πιο δύσκολη από ό, τι συνήθως αναμενόταν.. Η απλή ανύψωση της δομής πάνω από το έδαφος είναι πολύ πιο οικονομική. Επιπλέον, θα πρέπει να μάθετε εκ των προτέρων τα πάντα για τις γεωλογικές παραμέτρους της γης, να αξιολογήσετε τη γραμμή κατάψυξης και το βάθος του υδροφόρου ορίζοντα. Η προετοιμασία άμμου και χαλικιού λύνει το πρόβλημα αξιόπιστα μόνο σε σκληρά και ξηρά βραχώδη υποστρώματα.

Η επένδυση από σκυρόδεμα αποδυναμώνει την επίδραση των δυνάμεων παγετού. Αλλά μόνο ενισχυμένες κατασκευές τοποθετημένες πάνω από γεωύφασμα και πίτα από άλλα στρώματα θα μπορούν να λειτουργήσουν καλά για μεγάλο χρονικό διάστημα χωρίς ρωγμές.

Μια λιγότερο χρονοβόρα επιλογή είναι η δημιουργία μιας μονολιθικής πλάκας.

Για ενημέρωσή σας: σχηματίζονται ενσωματωμένα μπλοκ, με τη βοήθεια των οποίων προσαρτώνται τα ρουλεμάν. Εάν υπάρχουν υπόγεια ύδατα κοντά στην επιφάνεια, η πλάκα και η ταινία μπορεί να επιπλέουν. τότε η λύση είναι η χρήση πασσάλων.

Μικρές αρθρωτές σόμπες για εξοχικές κατοικίες δεν είναι κατασκευασμένες από τούβλα, αλλά από ανθεκτικά στη θερμότητα τύπους σκυροδέματος, που αποτελείται από τα ακόλουθα συστατικά:

 • κονιοποιημένος περλίτης?
 • διογκωμένος βερμικουλίτης
 • σκόνη πυρίμαχου?
 • διογκωμένος πηλός.

  Στην εμφάνιση, αυτά τα μπάρμπεκιου μοιάζουν με ένα αγγλικό μπάρμπεκιου. Έχουν μια ανοιχτή εστία και ο καπνιστής είναι κοντά σε πρίσμα σε σχήμα. Χρησιμοποιώντας έναν τέτοιο φούρνο ως ένα περίπλοκο μπάρμπεκιου κάτω από μια στέγη με τραπέζι και άλλα έπιπλα, πρέπει να το ζεστάνετε με κάρβουνο. Η καύση συνηθισμένων καυσόξυλων δημιουργεί θερμοκρασία περίπου +300 μοίρες, η οποία μπορεί να βλάψει τα πιο ευαίσθητα μέρη της δομής..

  Η εξωτερική επένδυση που βασίζεται σε λευκό χιονισμένο γύψο αναμεμειγμένο με ορυκτά τσιπ δεν είναι πολύ πρακτική. Ναι, ένα τέτοιο φινίρισμα είναι απρόσβλητο από τα ανεξέλεγκτα ατμοσφαιρικά στοιχεία. Αλλά, παρά την προστασία χωρίς ειδικά καταφύγια, η αιθάλη που εμφανίζεται κατά τη θέρμανση μπορεί να αφήσει βρώμικα σημεία. Μπορούν να αφαιρεθούν μόνο με επεξεργασία με πίδακα υψηλής πίεσης. Ως εκ τούτου, οι έμπειροι ειδικοί συστήνουν την επιλογή άλλων λύσεων..

  Συνιστάται ο εξοπλισμός του συστήματος με μίζα ανάφλεξης, γεγονός που επιταχύνει σημαντικά τη διαδικασία..

  Τύποι δομών

  Το να βάζεις μια ρωσική σόμπα στο κιόσκι αντί για ένα μπάρμπεκιου με οικεία εμφάνιση δεν είναι τόσο κακή ιδέα. Άλλωστε, είναι αρκετά λειτουργικό και μπορεί να αντικαταστήσει με πολλούς τρόπους μια σύγχρονη εστία δρόμου. Ο σχεδιασμός είναι ουσιαστικά διαφορετικός από αυτόν που περιγράφεται παραπάνω. Η ιδιαιτερότητα σας επιτρέπει να δημιουργήσετε μια πολύ μεγάλη θερμική αδράνεια, δηλαδή, ο φούρνος θερμαίνεται εξαιρετικά αργά και ψύχεται για το ίδιο χρονικό διάστημα. Αλλά μόνο σε ένα μεγάλο κιόσκι ένας τέτοιος σχεδιασμός είναι κατάλληλος? είναι πολύ περισσότερο από μια γυναίκα μπάρμπεκιου (με συγκρίσιμες γαστρονομικές επιδόσεις).

  Είναι σημαντικό να το θυμάστε αυτό η θερμότητα εκπέμπεται μόνο από το τμήμα της ρωσικής σόμπας, το οποίο βρίσκεται σε ύψος 0,9 m από το πάτωμα και πάνω. Τα υπόλοιπα δεν ζεσταίνονται. Ένα άλλο σοβαρό μειονέκτημα είναι η σημαντική υπερβολική κατανάλωση καυσίμου. Για ένα ιδιωτικό σπίτι, αυτό δεν είναι ακόμα τόσο αισθητό, αλλά για κιόσκι είναι ήδη κακό. Επιστρέφοντας στο κύριο θέμα – μπάρμπεκιου – πρέπει να σημειωθεί ότι προορίζεται για εργασία κυρίως σε εξωτερικούς χώρους. Οι ανώτερες σχάρες συχνά διακρίνονται από τρία επίπεδα σε σχέση με το καύσιμο καύσιμο..

  Τα μοντέρνα μοντέλα είναι μερικές φορές εξοπλισμένα με σουβλάκια, σχισμένα πλέγματα για προϊόντα σύσφιξης. Τα μαγκάλια είναι πολύ πιο απλά στην εμφάνιση και γίνονται πιο συχνά ως ορθογώνια μεταλλικά κουτιά. Είναι πολύ πιο δύσκολο να προσαρμόσετε το βύθισμα σε αυτά παρά σε ένα μπάρμπεκιου. Θα πρέπει να φυσάτε συνεχώς τα κάρβουνα με ένα ρεύμα αέρα, με απότομες κινήσεις για να αντιμετωπίσετε αυτό το έργο.

  Η σχάρα είναι πιο ποικίλη στο σχεδιασμό, αλλά αυτά που είναι εγκατεστημένα στο δρόμο, ως επί το πλείστον, είναι ένα δοχείο με καπάκι και μια ειδική σχάρα άνθρακα..

  Η κλασική σχάρα είναι παρόμοια με ένα βαθύ τηγάνι και σας επιτρέπει να θερμαίνετε ομοιόμορφα το προϊόν και στους τρεις άξονες. Οι οπές που είναι εξοπλισμένες με αποσβεστήρες επιτρέπουν την ελεύθερη ρύθμιση της κίνησης του αέρα. Συνιστάται να επιλέξετε ένα τέτοιο συγκρότημα κλιβάνου στο οποίο υπάρχουν τρία υποδεικνυόμενα στοιχεία ταυτόχρονα.. Μετά από όλα, καθένα από αυτά έχει τις δικές του αποχρώσεις..

  Ναι, και σε κάποιους αρέσει περισσότερο το φαγητό μπάρμπεκιου, άλλοι στο γκριλ και το τρίτο – μια μερίδα μπάρμπεκιου.

  Ο φούρνος από τούβλα, εκτός από τη μίνι έκδοση, μπορεί να εξοπλιστεί με ένα επιπλέον καπνιστήριο. Ένας τέτοιος εξοπλισμός απαιτεί την οργάνωση μιας υψηλής καμινάδας, μέσα στην οποία τοποθετείται μια παλέτα και οι γάντζοι αναρτώνται ή τοποθετούνται σχάρες. Αυτά τα στοιχεία βοηθούν στη διατήρηση του κρέατος και των προϊόντων ψαριών σε μια δεδομένη θέση..

  Το κάτω μέρος του θαλάμου εργασίας καλύπτεται με πριονίδι ή πατατάκια από σκληρό ξύλο. Ο καπνός που δημιουργείται από την καύση τέτοιου ξύλου βελτιώνει σημαντικά τα χαρακτηριστικά των πρώτων προϊόντων. το θεμέλιο κάτω από τον κλίβανο θα πρέπει να γίνει πολύ ισχυρό, διαφορετικά δεν θα αντέξει το φορτίο.

  Σχέδιο παραγγελίας

  Για να τοποθετήσετε έναν απλό φούρνο μπάρμπεκιου από ένα τούβλο με τα χέρια σας σύμφωνα με τα σχέδια, θα χρειαστείτε τα ακόλουθα υλικά και εργαλεία:

  • 360 απλά κεραμικά τούβλα.
  • 120 τεμάχια από τούβλα πυρίτιδας της κατηγορίας Ш-47.
  • πριόνι για επεξεργασία πέτρας?
  • επίπεδο κατασκευής?
  • σπάτουλες για τοποθέτηση κονιάματος.

  Συνήθως, η πρώτη σειρά είναι μια εσοχή για καυσόξυλα και αρκετές πανομοιότυπες κόγχες για σκεύη κουζίνας. Από 2 έως 8 γραμμές, η διάταξη είναι κλιμακωτή με συστηματικά επιθέματα. Η ένατη σειρά, εκτός από τον σύμφωνα με το σχέδιο, θα πρέπει να οριστικοποιηθούν: πριόνισε από τα τούβλα ακραία, έτσι ώστε, στη συνέχεια, μια αψίδα θα εξελιχθεί. Στη δέκατη σειρά, η ίδια η αψίδα (με βάση μεταλλικής γωνίας) σχηματίζεται με βάση το Ш-47, στην 11η σειρά, τοποθετούνται μελλοντικά δάπεδα, πριονίζοντας τα τούβλα που τα ακολουθούν. Στη 12η λωρίδα, ήρθε η ώρα να κλείσετε κάθε θέση με τοιχοποιία.

  Αυτή τη στιγμή, το κέντρο τροφοδοτείται με τούβλα ανθεκτικά στη θερμότητα, θα μεταφέρει το φορτίο από την εστία.

  Η επόμενη σειρά είναι κατασκευασμένη με κεραμικές πλευρές και ένα περιθώριο για τις εξωτερικές ραφές. Η 14η γραμμή αντιπροσωπεύει τη βάση της εστίας, η συσκευή είναι η ίδια με την προηγούμενη σειρά. Το κενό μεταξύ κεραμικής και σαμότ διατηρείται τουλάχιστον 2 εκατοστά, τότε η θερμική διαστολή δεν θα δημιουργήσει προβλήματα. Το κενό πρέπει να κλείσει με κορδόνια βασάλτη.

  Οι επόμενες δύο σειρές οδηγούν σύμφωνα με το αναπτυγμένο σχήμα, οι άκρες του σαμότ είναι εφοδιασμένες με λοξοτομή 20 mm και η σχάρα για το μπάρμπεκιου θα προσαρτηθεί στη συνέχεια εκεί. Η γραμμή 17 αντιπροσωπεύει την επικάλυψη της εστίας με τη μορφή αψίδας, γίνεται με την άνοδο των τοίχων. Η τοιχοποιία μεταξύ των εσωτερικών τούβλων πρέπει να είναι ευρύτερη. Οι επόμενες τρεις σειρές τοποθετούνται απλά σύμφωνα με το μοτίβο, η 21η ξεκινά την καμινάδα και στα επίπεδα 22-24 ακολουθούν αυστηρά το σχήμα, κινούνται συστηματικά προς τα μέσα.

  Στην 24η σειρά, κάντε μια τρύπα για μια καμινάδα στο μέγεθος ενός τούβλου. Η εσωτερική δομή του σωλήνα είναι διαμορφωμένη από σαμότ, ενώ η εξωτερική από απλή μασίφ πέτρα. Είναι πολύ σημαντικό να εκτελέσετε όλους τους συνδέσμους δύο και τρεις φορές με μεγαλύτερη ακρίβεια από ό, τι στους τοίχους. Μετά από όλα, ένας σωλήνας είναι μια πιο λεπτή δομή από ένα κεφαλαίο σπίτι.. Το ύψος της καμινάδας επιλέγεται σύμφωνα με το μέγεθος του κιόσκι και πρέπει να υπερβαίνει την οροφή του κατά 1 m, για να μην «περιποιηθούμε» το κοινό με καπνό.

  ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ

  Δεν αρκεί μόνο το τούβλο. Είναι επίσης σημαντικό να τοποθετήσετε σωστά τον φούρνο. Στις περισσότερες περιπτώσεις αξίζει να το κάνετε αυτό στο κέντρο του κιόσκι ή κατά μήκος ενός τοίχου μακριά από την είσοδο. Αυτή η λύση σας επιτρέπει να επιτύχετε μια πολυτελή εμφάνιση και να προστατεύσετε την εστία από τον άνεμο. Είναι πολύ καλό αν μπορείτε να επιλέξετε μια σκιερή περιοχή στην οποία οι ατμοσφαιρικές δίνες δεν είναι πολύ ενεργές ούτως ή άλλως..

  Εάν χυθεί μια βάση από σκυρόδεμα, η επόμενη κατασκευή ξεκινά την ημέρα 5-7.

  Ένα στρώμα στεγανοποίησης πρέπει να βρίσκεται από τη βάση μέχρι το πάτωμα. Όταν σκοπεύετε να βάλετε τη σόμπα ακριβώς δίπλα στον τοίχο, είναι σκόπιμο να τοποθετήσετε ολόκληρο αυτόν τον τοίχο από τούβλα. Δεν πρέπει να ξεχνάμε το χαλύβδινο φύλλο μπροστά από την εστία. Ένας λειαντικός τροχός χρησιμοποιείται για να κόψει το τούβλο όπως απαιτείται. Εάν πρέπει να χρησιμοποιήσετε ένα καζάνι, ένα πιάτο Balezin τοποθετείται κάτω από αυτό..

  Όμορφα παραδείγματα

     Ο σχεδιασμός της σόμπας για το κιόσκι είναι επίσης πολύ σημαντικός από την άποψη του σχεδιασμού. Η τοιχοποιία από τραχιά πέτρα φαίνεται βάναυση, αλλά δεν δημιουργεί υπερβολικό συναισθηματικό άγχος. Τα “φτερά” από πάνω χρησιμοποιούνται ως βάση, και μέσα σε αυτά υπάρχουν θέσεις για την αποθήκευση καυσόξυλων, απογραφή.

     Αυτή η φωτογραφία δείχνει τα πλεονεκτήματα της ομαλότερης τοιχοποιίας, η σόμπα τοποθετείται σε ένα σχετικά μικρό κιόσκι, οργανωμένο με θόλο. Σημαντικό ρόλο στη διακόσμηση παίζει το πέτρινο ράφι για πράσινο τοποθετημένο στα αριστερά, κάτω από το οποίο υπάρχουν διαμερίσματα για την αποθήκευση διαφόρων αντικειμένων.

     Θα μάθετε πώς να φτιάχνετε μπάρμπεκιου σε κιόσκι στο επόμενο βίντεο..