Διάδρομοι σε έναν μικρό διάδρομο

Ο διάδρομος χρησιμοποιείται για να κρίνει τον πλούτο των ιδιοκτητών και την κατάσταση του διαμερίσματος στο σύνολό του. Αυτό είναι το πρώτο δωμάτιο στο οποίο μπαίνουν οι επισκέπτες του σπιτιού σας, οπότε ο διάδρομος πρέπει να είναι πάντα τακτοποιημένος και καθαρός..

Ιδιαιτερότητες

Ο διάδρομος είναι ένα μικρό δωμάτιο, επομένως είναι σκόπιμο να επιλέξετε ένα ανοιχτόχρωμο χρώμα (μπεζ ή μέντα). Μια τέτοια κίνηση θα βοηθήσει στην οπτική αύξηση του χώρου. Μην ξεχνάτε τον φωτισμό. Δεδομένου ότι στα περισσότερα διαμερίσματα δεν υπάρχουν παράθυρα στους διαδρόμους, πρέπει να σώσετε τον εαυτό σας με συνηθισμένους λαμπτήρες.. Ο φωτισμός σε σημείο λειτουργεί καλύτερα., καθώς αρκετοί μικροί λαμπτήρες θα μπορούν να φωτίζουν καλύτερα κάθε γωνιά.

Ένα από τα πιο δύσκολα καθήκοντα είναι η επιλογή επίπλων για ένα μικρό διάδρομο. Όλα πρέπει να είναι συμπαγή, όμορφα και λειτουργικά.

Πολύ συχνά, συρόμενες ντουλάπες με καθρέφτες πόρτες εγκαθίστανται στο διάδρομο, το οποίο είναι πολύ πρακτικό και αρκετά όμορφο. Στα σαλόνια επίπλων, μπορεί να σας προσφερθεί μια τέτοια υπηρεσία όπως σχέδια σε καθρέφτες. Κατόπιν αιτήματός σας, ένα από τα σχέδια μπορεί να εφαρμοστεί στον καθρέφτη της ντουλάπας σας..

Ένα υποχρεωτικό και απαραίτητο κομμάτι του διαδρόμου είναι μια βάση για παπούτσια. Το πώς θα φαίνεται εξαρτάται μόνο από τη φαντασία σας. Perhapsσως επιλέξετε συρταριέρα (αν το επιτρέπει ο χώρος) ή θέλετε να χρησιμοποιήσετε μια πιο οικονομική επιλογή – κανονικά ράφια. Οι βάσεις ομπρέλας θα είναι επίσης χρήσιμες..

Πριν προχωρήσετε στην επιλογή επίπλων για ένα συγκεκριμένο δωμάτιο, είναι απαραίτητο να μετρήσετε τις διαστάσεις του με τη μέγιστη ακρίβεια. Τα ξεχωριστά αντικείμενα επιλέγονται καλύτερα για ένα μεγάλο δωμάτιο, θα το κάνουν άνετο και λειτουργικό και μπορούν επίσης να τοποθετηθούν άνετα σε αυτό..

Για ένα μικρό δωμάτιο, επιλέγεται πιο συχνά ένα έτοιμο σετ – τυπικά έπιπλα που δεν θα “κλέψουν” επιπλέον εκατοστά, αφήνοντας αρκετό χώρο για το πέρασμα.

Τα ακουστικά συνήθως αποτελούνται από τα ακόλουθα στοιχεία:

 • ΝΤΟΥΛΑΠΑ ΡΟΥΧΩΝ;
 • ένα μέρος για να καθίσετε?
 • ειδικά ράφια για την αποθήκευση παπουτσιών.
 • ολόσωμος καθρέφτης.

Η συρόμενη ντουλάπα θα αντιμετωπίσει τέλεια τη λειτουργία αποθήκευσης. Δεν καταλαμβάνει πολύ χώρο σε ένα μικρό δωμάτιο, αλλά είναι λειτουργικό. Μπορεί να φιλοξενήσει όχι μόνο πράγματα, αλλά και παπούτσια και είδη σπιτιού. Εξοικονομεί καλά χώρο, ώστε οι πόρτες του να μην ανοίγουν, αλλά να ανοίγουν. Δεν θα χρειαστεί να εγκαταστήσετε επιπλέον ράφια για να φιλοξενήσετε καπέλα ή παπούτσια.

Για μεγαλύτερη οπτική επέκταση του δωματίου, συνιστάται η εγκατάσταση καθρεπτών προσόψεων..

Έπιπλα γραφείου – μια καθολική επιλογή. Τέτοια προϊόντα μοιάζουν με έναν μικρό τοίχο για το σαλόνι, μόνο που συμπληρώνεται με κρεμάστρες ρούχων και ράφια για καπέλα και παπούτσια. Αξίζει να επιλέξετε ένα ευρύχωρο μοντέλο, το οποίο αποτελείται από πολλά τμήματα. Τις περισσότερες φορές, τα στοιχεία επίπλων είναι κατασκευασμένα από MDF και μοριοσανίδες. Θεωρούνται οι πιο προσιτές και οικονομικές επιλογές. Αν ψάχνετε για κάτι λίγο πιο πολυτελές, τότε επιλέξτε μοντέλα από τη σειρά. Το ξύλο εκτιμάται πάντα για τις φυσικές του ιδιότητες και την αξιοπιστία του.

Το γυαλί είναι ένα άλλο υλικό που μπορεί να κάνει ένα δωμάτιο πιο κομψό και να του δώσει μια πινελιά πρωτοτυπίας. Έτσι, για να αγοράσετε έπιπλα διαδρόμου που θα προσελκύσουν εσάς και τους αγαπημένους σας, πρέπει να λάβετε υπόψη το σχεδιασμό, την ποιότητα και την τιμή.

Επισκευή διαδρόμου σε μικρό διαμέρισμα

Εάν ανακαινίζετε ένα διάδρομο σε ένα μικρό διαμέρισμα, τότε πρέπει να δώσετε μεγάλη προσοχή στην επιλογή των επίπλων. Πρέπει σίγουρα να ταιριάζει στο γενικό στυλ του εσωτερικού του δωματίου. Σε ένα μικρό διάδρομο, είναι καλύτερο να τοποθετήσετε μικρά έπιπλα έτσι ώστε να μην ακαταστατούν στο χώρο..

Σχέδιο

Συχνά σε διαμερίσματα που βρίσκονται σε παλιά κτίρια, οι διάδρομοι είναι μικροί., αλλά μπορούν πάντα να μεγεθυνθούν οπτικά:

 • Ένας καθρέφτης κρεμασμένος σε έναν από τους τοίχους θα βοηθήσει στην επέκταση οπτικά του διαδρόμου. Είναι επίσης καλύτερο να επιλέξετε ένα ντουλάπι για την αποθήκευση ρούχων με καθρέφτες πόρτες. Το δωμάτιο θα εμφανίζεται στους καθρέφτες και αυτή η τεχνική θα σας βοηθήσει να δημιουργήσετε την εντύπωση ότι το δωμάτιο έχει γίνει οπτικά μεγαλύτερο.

Κάθε πράγμα που είναι εκτός τόπου δημιουργεί ένα χάος, πράγμα που σημαίνει ότι τρώει χώρο. Βάλτε τα ρούχα και τα παπούτσια σας μακριά από τις ντουλάπες.

 • Ο φωτισμός θα βοηθήσει επίσης στην οπτική επέκταση ενός μικρού διαδρόμου. Αρκεί να εγκαταστήσετε πηγές φωτός στην είσοδο και στο τέλος του δωματίου και να κρεμάσετε μια απλίκα στον τοίχο.

 • Αντί ντουλαπιών με αρθρωτές πόρτες, είναι καλύτερο να εγκαταστήσετε δομές με συρόμενες πόρτες, αυτό θα εξοικονομήσει επιπλέον εκατοστά του δωματίου.

 • Εάν έχετε ένα στενό διάδρομο στο διαμέρισμά σας, μην το πιέζετε με υπερμεγέθη έπιπλα. Μια ειδική κρεμάστρα με γάντζους και ένα μικρό ντουλάπι παπουτσιών θα είναι αρκετή..

 • Για διακόσμηση τοίχων σε μικρούς διαδρόμους είναι καλύτερο να επιλέξετε υλικά ανοιχτού χρώματος, αλλά είναι καλύτερα να μην χρησιμοποιείτε πάνελ τοίχου, θα “φάνε” μόνο το χώρο.

Φινίρισμα

Υπάρχει ένας τεράστιος αριθμός τύπων διαδρόμων για έναν μικρό διάδρομο και υπάρχουν ακόμη περισσότερες επιλογές για τη διακόσμηση της πρόσοψης. Αξίζει να σημειωθεί ότι λόγω του σχεδιασμού του μπροστινού τμήματος οι διάδρομοι διαφέρουν μεταξύ τους. Πέρασαν οι εποχές που μπορούσαμε εύκολα να παρατηρήσουμε παρόμοια έπιπλα, για παράδειγμα, από τους φίλους μας. Τώρα όλοι θέλουν τη μοναδικότητα..

Οι μέθοδοι σχεδιασμού πρόσοψης μπορεί να είναι διαφορετικές. Προσδιορίστε το πιο κατάλληλο για τον εαυτό σας:

 • Οι μεγάλοι ολόσωμοι καθρέφτες είναι μια παραδοσιακή επιλογή που δεν θα εκπλήξει κανέναν, αλλά αν προσθέσετε κάποιο είδος σχεδίου ή τοπίου στον καθρέφτη, θα φέρει ένα κομμάτι μοναδικότητας και πρωτοτυπίας. Ακόμα και το πιο απλό μοτίβο γύρω από τις άκρες θα είναι αρκετό. Μπορεί να αμμοβολήσει στον καθρέφτη.

 • Εάν δεν χρειάζεστε έναν καθρέφτη με μοτίβο, τότε μπορείτε εύκολα να κάνετε το διάδρομό σας μοναδικό μέσω εκτύπωσης φωτογραφιών στην πόρτα. Αυτός ο τρόπος διακόσμησης της πρόσοψης είναι αρκετά φθηνός..

Οι λάτρεις της καλής τέχνης μπορούν να διακοσμήσουν την πρόσοψη με τη μορφή βιτρό ή ψηφιδωτών. Το χρωματισμένο γυαλί με τη μορφή ραγισμένου γυαλιού φαίνεται θεαματικό και ενδιαφέρον.

 • Αν θέλετε να δημιουργήσετε κάτι πραγματικά μοναδικό και ακριβό, τότε μπορείτε απλά να καλύψετε τις πόρτες με δέρμα κροκοδείλου. Μερικοί ερασιτέχνες διακοσμούν την πρόσοψη με δερμάτινα ένθετα με τη μορφή σκακιέρας. Εδώ η πτήση της φαντασίας περιορίζεται μόνο από τον προϋπολογισμό σας..
 • Μπορείτε επίσης να διακοσμήσετε την πρόσοψη με φωτισμό τοποθετημένο στην κορυφή ή σε όλη την περίμετρο του διαδρόμου. Δεν είναι πλέον τόσο της μόδας, αλλά σίγουρα θα προσθέσει ρομαντισμό στο δωμάτιο..

Φωτισμός

Είναι απαραίτητο να εγκαταστήσετε το γενικό φως στο διάδρομο, θα παίξει το ρόλο του κύριου. Επιλέξτε έναν όμορφο πολυέλαιο που ταιριάζει στο εσωτερικό σας στυλ. Μπορείτε να διακοσμήσετε το δωμάτιο με μοντέρνους προβολείς. Τα μεσαία φώτα είναι απλίκες τοίχου, ενώ τα φωτιστικά δαπέδου και τα επιτραπέζια και φωτιστικά δαπέδου ονομάζονται χαμηλά φώτα. Υπάρχουν πολλοί τρόποι για να οργανώσετε τον γενικό εναέριο φωτισμό σήμερα. Μπορείτε να κανονίσετε σταθερές πηγές φωτός σε περίμετρο του δωματίου.

Επιπλέον, υπάρχουν κινητοί προβολείς που, κατόπιν αιτήματος του χρήστη, μπορούν να μετακινηθούν κατά μήκος των αγώγιμων λεωφορείων. Σε αυτή την περίπτωση, τα ελαστικά μπορούν να έχουν τη μορφή χορδών που τεντώνονται στο δωμάτιο ή με τη μορφή άκαμπτων καλωδίων. Και, φυσικά, οι παραδοσιακοί πολυελαίοι οροφής εξακολουθούν να είναι δημοφιλείς. Στο διάδρομο, σε αντίθεση με όλα τα άλλα δωμάτια, το γενικό φως πρέπει να είναι μαλακό, διάχυτο, Ως εκ τούτου, σε ένα τέτοιο δωμάτιο δεν πρέπει να υπάρχουν ανοιχτές πηγές φωτός – οι λαμπτήρες καλύπτονται με αποχρώσεις ή αμπαζούρ, από τα οποία περνά ένα αμυδρό φως, άνετο για τα μάτια.

Σήμερα, οι κατασκευαστές προσφέρουν στους πελάτες ελαφριές κουρτινόξυλες οροφής σχεδιασμένες για άμεση τοποθέτηση πηγών φωτός. Τα φωτιστικά που είναι ενσωματωμένα στα γείσα παρέχουν απαλό φως, όχι άμεσο, αλλά αντανακλάται από την οροφή. Τα φωτιστικά με λαμπτήρες φθορισμού ταιριάζουν καλύτερα στο διάδρομο. Δεν θερμαίνονται και δεν ανεβάζουν τη θερμοκρασία δωματίου.

Επιπλέον, θα πρέπει να επιλέξετε λαμπτήρες των οποίων η φασματική σύνθεση φωτός είναι κοντά στο φως της ημέρας. Το φως της ημέρας δεν επηρεάζει την αντίληψη του χρώματος.

Πώς να κανονίσετε με τα χέρια σας

Σχεδόν κανείς δεν σκέφτεται σοβαρά τον σχεδιασμό του διαδρόμου, αλλά μάταια, επειδή ο διάδρομος είναι ένα είδος κάρτας επίσκεψης του σπιτιού σας. Όταν επισκέπτονται οι άνθρωποι, το πρώτο πράγμα που μπαίνουν οι άνθρωποι είναι αυτό το δωμάτιο και εδώ μπορείτε να ενσωματώσετε τις ασυνήθιστες ιδέες σας στο σχεδιασμό. Για το λόγο αυτό, ο διάδρομός σας δεν πρέπει να είναι μόνο όμορφος, αλλά και να συνδυάζει λειτουργικότητα και άνεση.

Οι διάδρομοι μπορεί να έχουν διαφορετικά σχήματα: μεγάλο τετράγωνο, μικρό, στενό, μακρύ και ούτω καθεξής. Πολύ συχνά, σε τυπικά διαμερίσματα, λόγω της όχι πολύ βολικής διαμόρφωσης του διαδρόμου, είναι δύσκολο να σκεφτούμε ένα λειτουργικό και κομψό εσωτερικό.

Τις περισσότερες φορές, σε τυπικά διαμερίσματα, ο διάδρομος είναι ένα στενό, μικρό δωμάτιο, οπότε πρέπει να απομακρυνθεί οπτικά χρησιμοποιώντας τη σωστή επιλογή χρωμάτων. Για το διάδρομο, είναι σκόπιμο να επιλέξετε ένα χρώμα ή ταπετσαρία ανοιχτής απόχρωσης.. Μπορείτε να επεκτείνετε οπτικά τα όρια του διαδρόμου χρησιμοποιώντας ένα ειδικό επιμηκυμένο μοτίβο.. Το σκούρο χρώμα των τοίχων μπορεί να χρησιμοποιηθεί στο σχεδιασμό του διαδρόμου, αλλά ο φωτισμός πρέπει να είναι σωστά τοποθετημένος..

Παίζει σημαντικό ρόλο σωστά επιλεγμένα έπιπλα. Δεδομένου ότι τα υπαίθρια παπούτσια και ρούχα αποθηκεύονται σε αυτό το δωμάτιο, θα χρειαστείτε τουλάχιστον μια αρκετά ευρύχωρη ντουλάπα και ντουλάπι παπουτσιών. Ένας μικρός πάγκος, ένα πουφ ή μια καρέκλα δεν θα βλάψει να φορέσετε παπούτσια και να βγάλετε τα παπούτσια σας έγινε πιο άνετα, καθώς και ένα κομοδίνο έτσι ώστε να υπάρχει πού να πετάξετε τα κλειδιά και άλλα μικροπράγματα..

Μια εξαιρετική εσωτερική λύση θα ήταν μια ντουλάπα που μπορεί να κρύψει όλα τα ρούχα και τα αξεσουάρ από τα μάτια, επειδή αυτό θα διατηρήσει την αίσθηση της τάξης στο δωμάτιο. Ο φωτισμός παίζει σημαντικό ρόλο στο διάδρομο.

Δεν είναι απαραίτητο να χρησιμοποιήσετε λαμπτήρες φθορισμού για να φωτίσετε αυτό το δωμάτιο, καθώς αλλοιώνουν την απόδοση χρώματος.

Επιλογές επίπλων για κάθε γούστο

Το πρόσωπο κάθε σπιτιού είναι ο διάδρομος. Όχι μόνο οι ιδιοκτήτες, αλλά και οι επισκέπτες του σπιτιού θα πρέπει να αισθάνονται άνετα εδώ. Είναι απαραίτητο να διακοσμήσετε το διάδρομο με γούστο για να δείξετε όλη τη δημιουργικότητά σας. Μια ευχάριστη ατμόσφαιρα σχηματίζεται κυρίως από την εμφάνιση του διαδρόμου. Οι σύγχρονοι κατασκευαστές προσφέρουν διάφορες επιλογές για έπιπλα διαδρόμου για κάθε γούστο. Πολλοί αγοραστές επιλέγουν έπιπλα οικονομικής θέσης, καθώς συχνά τα μοντέλα προϋπολογισμού δεν είναι πολύ κατώτερα σε ποιότητα και μπορούν να ευχαριστηθούν με διάφορα φινιρίσματα.

Μερικές φορές τα έπιπλα δεν μπορούν να χωρέσουν σε στενούς χώρους ή δεν έχουν αρκετό χώρο αποθήκευσης. Σε αυτή την περίπτωση, θα πρέπει να δώσετε προσοχή στη σύγχρονη αγορά επίπλων..

Εδώ και αρκετά χρόνια, έχει προταθεί να εγκαταλείψουμε τις τεράστιες ντουλάπες και να πάμε σε ενσωματωμένους διαδρόμους, επειδή μπορούν να φιλοξενήσουν πολλά πράγματα, να χωρέσουν συμπαγή σε κάθε στενό τοίχο και να λειτουργήσουν για μεγάλο χρονικό διάστημα..

Όλη η γοητεία και η ευκολία των ενσωματωμένων διαδρόμων καθορίζεται από την εργονομία του σχεδιασμού τους. Μπορούν να παραχθούν χωρίς πίσω πάνελ ή επάνω κάλυμμα. Το πιο σημαντικό είναι ότι σε οποιοδήποτε μοντέλο λαμβάνονται υπόψη οι συρόμενες πόρτες, οι οποίες, όταν ανοίγουν, μπαίνουν βαθιά στο προϊόν και όχι έξω στο δωμάτιο. Αυτό το χαρακτηριστικό, μαζί με μειωμένο πάχος, υψηλά ύψη και αρθρωτότητα, επιτρέπει μια νέα ματιά στο πρόβλημα αποθήκευσης..

Μην ξεχνάτε ότι έχουν τέτοιοι διάδρομοι διακοσμητικά και πρόσθετα στοιχεία, υποχρεωτικά εκ των οποίων είναι οι καθρέφτες πόρτας. Το τζάμι δίνει ορισμένα πλεονεκτήματα: οπτική επέκταση του εσωτερικού, φωτεινή αντανάκλαση ροής, καθώς και τη δυνατότητα να κοιτάξετε τον εαυτό σας χωρίς να φύγετε από το ντουλάπι.

Τύποι και μοντέλα

Σήμερα μπορείτε να αγοράσετε ένα μικρό διάδρομο σε ένα κανονικό κατάστημα ή σε ένα ηλεκτρονικό κατάστημα. Υπάρχει μια αρκετά μεγάλη γκάμα προϊόντων στην αγορά. Στους καταλόγους κατασκευαστών διαδρόμων, μπορείτε να βρείτε τα ακόλουθα μοντέλα:

 • αρθρωτή?
 • ενσωματωμένο?
 • με αψίδα?
 • με ημιώροφο?
 • με Οθωμανα?
 • κρεμάστρες με επιπλέον ράφια.
 • υπόθεση;
 • με ψυγείο.

Το τελευταίο δείγμα είναι κατάλληλο εάν είστε ιδιοκτήτης μιας μικρής κουζίνας και είναι αδύνατο να τοποθετήσετε ένα ψυγείο σε αυτό. Η επιλογή είναι πάντα δική σας. Εξετάστε όλες τις αποχρώσεις και κάντε μια κερδοφόρα αγορά.

Διαστάσεις (επεξεργασία)

Εάν έχετε ένα μικρό, στενό διάδρομο, μια μεγάλη ντουλάπα δεν θα λειτουργήσει για εσάς. Οτιδήποτε ευρύτερο από 80 cm θα προεξέχει έντονα και θα παρεμβαίνει στο πέρασμα. Μπορεί επίσης να υπάρχουν μυστικά εδώ. Για παράδειγμα, όμορφοι και εργονομικοί πάγκοι και πάγκοι περιέχουν κρυφές κόγχες. Μπορείτε εύκολα να βάλετε όλα τα απαραίτητα μικροπράγματα σε αυτά.. Το βάθος τους δεν υπερβαίνει τα 30 εκατοστά, έτσι ώστε για ένα μικρό διάδρομο, να ταιριάζουν βέλτιστα.

Μια δημοφιλής επιλογή είναι η χρήση μεντεσέ ράφια: στην κορυφή – ένας ημιώροφος για καπέλα, γάντια και κασκόλ και στο κάτω μέρος – γάντζοι για τσάντες.

Αξίζει να προσπαθήσετε να βάλετε ένα λειτουργικό σκαμπό στο διάδρομο. Πρώτον, είναι βολικό να κάθεστε σε αυτό ενώ αλλάζετε παπούτσια, και δεύτερον, είναι ένα ιδανικό μικρό τραπέζι για μια τσάντα ή μια τσάντα, και τρίτον, περιέχει επίσης ένα κρυφό δοχείο για μικρά πράγματα..

Εάν δεν χρειάζεστε ράφια και είστε υπέρ του μινιμαλισμού, τότε βάλτε μια κρεμάστρα για τα πράγματα. Κρεμάστε μια μικρή διακοσμητική τσάντα για μικρά αντικείμενα σε έναν από τους γάντζους και αφήστε τα παπούτσια σας στο κάτω ράφι..

Υλικά (επεξεργασία)

Όταν μπαίνουμε στο σπίτι μας ή ερχόμαστε για επίσκεψη, συνήθως βγάζουμε τα εξωτερικά μας ρούχα. Είναι φυσικό να θέλουμε αυτά τα ρούχα να φυλάσσονται σε καλές συνθήκες, να μην ζαρώνουν ή να λερώνουν. Πέρασαν οι μέρες που, κατά τη διάρκεια ενός πάρτι, διατέθηκε ένα ξεχωριστό δωμάτιο για εξωτερικά ρούχα, όπου βρισκόταν σε έναν τεράστιο σωρό στην επιφάνεια του κρεβατιού ή του καναπέ. Σήμερα, όλοι μπορούν να αντέξουν οικονομικά να αγοράσουν μια κρεμάστρα στο διάδρομο ή στο διάδρομο, στην οποία ένας μεγάλος αριθμός πραγμάτων βρίσκεται σε βολική τοποθεσία..

Όταν επιλέγετε τέτοια στοιχεία επίπλων, θα πρέπει να δώσετε προσοχή στο σχέδιο και το υλικό από το οποίο κατασκευάζονται. Εάν το πρώτο κριτήριο είναι καθαρά προσωπικό θέμα, τότε πολλοί παράγοντες θα εξαρτηθούν από το τι αποτελείται ο μελλοντικός σας διάδρομος.. Η δύναμη και η ανθεκτικότητα των επίπλων είναι οι κύριες. Πρέπει να σημειωθεί ότι τέτοια στοιχεία επίπλων χωρίζονται σε επιτοίχια και σε αυτά που είναι εγκατεστημένα στο πάτωμα. Ο τύπος του υλικού που χρησιμοποιείται για την κατασκευή εξαρτάται από αυτό..

Τα μοντέλα τοίχου είναι πιο συχνά κατασκευασμένα από μοριοσανίδες, MDF ή συνδυασμό αυτών των υλικών. Τέτοια μοντέλα χαρακτηρίζονται από αντοχή και αντοχή σε εξωτερικούς παράγοντες..

Επιπλέον, η εμφάνισή τους, η οποία είναι πανομοιότυπη με την επιφάνεια του φυσικού ξύλου, δίνει στα δωμάτια με οποιοδήποτε εσωτερικό χώρο μια ζεστή και ζεστή ατμόσφαιρα..

Οι διάδρομοι από μοριοσανίδες και MDF συνήθως συμπληρώνονται με γάντζους χρωμίου, οι οποίοι είναι βολικοί για την τοποθέτηση ρούχων πάνω τους. Ορισμένα μοντέλα έχουν καθρέφτη ή ειδικό ράφι για καπέλα στο σχεδιασμό τους. Όσο για τους διαδρόμους για τοποθέτηση δαπέδου, είναι κατασκευασμένοι από ξύλο, μέταλλο ή συνδυασμός αυτών των υλικών..

Τα μοντέλα από φυσικό ξύλο ξεχωρίζουν πάντα μοναδικός σχεδιασμός και εξαιρετική εμφάνιση. Τα μεταλλικά προϊόντα κατασκευάζονται σε πιο ουδέτερο στυλ, το οποίο τους επιτρέπει να τοποθετούνται σε ένα δωμάτιο με σχέδιο προς οποιαδήποτε κατεύθυνση. Τα μοντέλα από πέτρα χρησιμοποιούνται σπάνια..

Χρωματικές λύσεις

Οι σύγχρονοι κατασκευαστές προσφέρουν διάφορες χρωματικές λύσεις για διαδρόμους σε έναν μικρό διάδρομο. Ο διάδρομος σε ανοιχτά χρώματα είναι κλασικό του είδους. Αυτά τα χρώματα χρησιμοποιούνται συχνότερα σε μικρά δωμάτια. Λευκοί διάδρομοι ή προϊόντα “δρυός γάλακτος” θα σας βοηθήσουν να επεκτείνετε οπτικά το χώρο και να δώσετε επιπλέον εκατοστά χώρου. Αξίζει να σημειωθεί ότι αυτό το χρώμα δεν είναι πολύ πρακτικό για το διάδρομο., αφού είναι ιδιαίτερα ευαίσθητο σε διάφορες ρύπανση.

Ο κλασικός συνδυασμός είναι ασπρόμαυρος, γιατί με αυτό το συνδυασμό χρωμάτων μπορείτε να δημιουργήσετε διάφορα πρωτότυπα σχέδια. Το μαύρο είναι πιο κατάλληλο για το κάτω μέρος του προϊόντος.

Οι σκούροι τόνοι μπορούν να συμπληρωθούν με κίτρινο. Θα τα ανανεώσει τέλεια και θα τους δώσει περισσότερη πολυτέλεια. Ο γκρίζος διάδρομος θα μετατραπεί σε ένα εξαιρετικό δωμάτιο. Είναι σε θέση να ενισχύσει όλα τα άλλα χρώματα στο εσωτερικό..

Επισκόπηση κατασκευαστών

Πολλοί κατασκευαστές εκπροσωπούνται στη σύγχρονη αγορά επίπλων. Μεταξύ των πιο δημοφιλών και γνωστών εταιρειών όπως “BMF “και” Comfort “. Παράγουν φθηνά προϊόντα επίπλων που διακρίνονται από ποιοτικά υλικά και μεγάλη διάρκεια ζωής. Τα καλά έπιπλα σε λογική τιμή μπορούν να αγοραστούν σε ΙΚΕΑ. Υπάρχει μεγάλη ποικιλία και διαφορετικά χρώματα. Μπορείτε να κάνετε μια αγορά μέσω Διαδικτύου με λίγα μόνο κλικ.

Όμορφα παραδείγματα στο εσωτερικό

Κομψοί διάδρομοι με έντονες πινελιές είναι μοντέρνοι σήμερα. Το μοντέλο είναι εξοπλισμένο με ημιώροφο για την αποθήκευση μικροαντικειμένων και πάγκο με επένδυση.

Μερικές φορές μια θέση στο διάδρομο μπορεί να γίνει ένας αρκετά λειτουργικός χώρος. Τοποθετώντας μια ντουλάπα σε αυτό, θα δημιουργήσετε έναν άνετο διάδρομο χωρίς καμία επιπλέον προσπάθεια..

Ένας διάδρομος με καθρέφτη είναι μια μοντέρνα λύση για το σπίτι σας. Πριν φύγω, θέλω να ρίξω μια ματιά στον εαυτό μου και να αξιολογήσω την εμφάνισή μου.

Για μικρούς διαδρόμους, ένας τόσο φωτεινός διάδρομος είναι ιδανικός. Θα δώσει θετική διάθεση και θα ενεργοποιήσει για όλη την ημέρα. Αυτό το μινιμαλιστικό σετ περιλαμβάνει όλα τα απαραίτητα εξαρτήματα για έναν άνετο διάδρομο..

Εάν προτιμάτε ένα εσωτερικό σε μοντέρνο στυλ, τότε σίγουρα θα σας αρέσει ένας τέτοιος διάδρομος για έναν μικρό διάδρομο..

Δείτε το επόμενο βίντεο για τα μυστικά σχεδιασμού ενός μικρού διαδρόμου..