Διπλή ντουλάπα

Διπλή ντουλάπα

Η αγορά επίπλων γεμίζει όλο και περισσότερο με διάφορες ντουλάπες. Η ζήτηση για τέτοια ντουλάπια αυξάνεται, όπως και ο αριθμός των εργοστασίων και των εργαστηρίων για την κατασκευή τους, πράγμα που σημαίνει ότι εμφανίζεται ο ανταγωνισμός, ο οποίος αναγκάζει τους κατασκευαστές να εργαστούν για τη βελτίωση της ποιότητας, της αξιοπιστίας, του σχεδιασμού και της διακόσμησης..

Σε αντίθεση με τις ντουλάπες με αρθρωτές πόρτες, μια ντουλάπα με δύο πτέρυγες δίνει περισσότερο χώρο σε έναν λειτουργικό σκοπό, χρησιμοποιώντας συρόμενες πόρτες που κινούνται κατά μήκος οδηγών. Η μετακίνηση της συρόμενης πόρτας προς τα δεξιά ή προς τα αριστερά ανοίγει το ντουλάπι για πλήρωση, είναι εντελώς αθόρυβη λόγω της μαλακής ολίσθησης των πλαστικών κυλίνδρων σε προφίλ αλουμινίου.

7 φωτογραφίες

Κύρια πλεονεκτήματα

Οι πόρτες είναι κατασκευασμένες από διάφορα υλικά, γεγονός που καθιστά δυνατή μια μεγάλη γκάμα σχεδιαστικών λύσεων. Τέτοιες πόρτες δεν θα ανοίξουν ποτέ και σχεδόν δεν θα σκοντάψουν σε αυτές. Τα κατοικίδια, ακόμη και τα πιο έξυπνα, δεν θα μπορούν να ανοίξουν την πόρτα.

Η αθόρυβη συρόμενη και ανθεκτική λειτουργία εξαρτάται από την ποιότητα κατασκευής και τη σωστή εφαρμογή όλων των τμημάτων της πόρτας. Και παρόλο που τα συστήματα είναι εξωτερικά παρόμοια, το κόστος τους διαφέρει όχι τόσο από την τιμολογιακή πολιτική της διοίκησης της επιχείρησης, αλλά από το υλικό και την ποιότητα κατασκευής των στοιχείων..

Η παραγωγή συρόμενων ντουλαπιών διπλής πόρτας υψηλής ποιότητας είναι δυνατή μόνο σε εργοστάσια όπου χρησιμοποιούνται σύγχρονα γραμμικά σχήματα με εκσυγχρονισμένα μηχανήματα, καλά προετοιμασμένα εργαλεία (πριόνια, τρυπάνια, κόπτες κ.λπ.) που έχει θετική επίδραση στο φινίρισμα των εξαρτημάτων.

Στα σύγχρονα εργοστάσια, δίνεται μεγάλη σημασία στην επαγγελματική κατάρτιση εργαζομένων καταστημάτων, σχεδιαστών και κατασκευαστών. Η διαχείριση, η διαχείριση πρέπει να παρακολουθεί συνεχώς την αγορά πωλήσεων και την αγορά πρώτων υλών και εξοπλισμού. Μια τέτοια αλληλεπίδραση όλων των περιοχών παραγωγής οδηγεί τελικά στη δημιουργία προϊόντων που έχουν μεγάλη ζήτηση από τον πληθυσμό..

Μοντέλα

Ιδιαίτερη έμφαση δίνεται στον σχεδιασμό και τη διακόσμηση. Οι προσόψεις των συρόμενων ντουλαπιών με δύο πόρτες μοιάζουν πλέον με εξαιρετικά καλλιτεχνικά κομμάτια τέχνης επίπλων.

Πολύ ενδιαφέρουσες λύσεις στο σχεδιασμό των προσόψεων μπορούν να ληφθούν με τη χρήση της τεχνολογίας εκτύπωσης φωτογραφιών. Η πολυπλοκότητα και η φωτεινή παλέτα χρωμάτων των σχεδίων προσδίδουν στην πρόσοψη σε κάθε περίπτωση την ομορφιά της και χαρακτηρίζουν τα γούστα των ιδιοκτητών επίπλων.

Οι όψεις με τη χρήση δύο καθρεφτών σε κάθε πόρτα σε συνδυασμό με άλλα διακοσμητικά στοιχεία έχουν ιδιαίτερη ομορφιά και πρωτοτυπία. Η συρόμενη ντουλάπα με καθρέφτες διευρύνει τα όρια του δωματίου, αυξάνει την αξία του φωτός στο δωμάτιο.

Αλλά από μια άποψη, πρέπει να είστε προσεκτικοί με τους καθρέφτες. Άτομα με ισχυρή φαντασία, εύκολα διεγερτικά, με λεπτή ψυχολογία θα πρέπει πρώτα να συμβουλευτούν έναν ψυχολόγο πριν αγοράσουν και εγκαταστήσουν τέτοιες συρόμενες ντουλάπες και να καθορίσουν τι είδους και μεγέθη καθρεπτών μπορούν να τοποθετηθούν στην συρόμενη πόρτα και πού μπορεί να εγκατασταθεί αυτή η συρόμενη ντουλάπα.

Εάν στερείται προκαταλήψεων και πιστεύετε ότι τίποτα δεν μπορεί να σας βλάψει, μη διστάσετε να επιλέξετε ένα καθρέφτη μπροστά στο ντουλάπι. Η καλύτερη επιλογή για τη διακόσμηση του μπροστινού μέρους της ντουλάπας είναι με έναν καθρέφτη σε συνδυασμό με λεπτομέρειες από άλλα υλικά. Πλαστικοποιημένες μοριοσανίδες, παγωμένο ή διαφανές γυαλί, δέρμα και τα υποκατάστατά του, μπαμπού, αλουμίνιο, ανοξείδωτο ατσάλι και άλλα υλικά είναι κατάλληλα εδώ..

Μέρος της περιοχής καθρέφτη μπορεί να χρησιμοποιηθεί για αμμοβολή του σχεδίου. Τα οικόπεδα πρέπει να είναι ουδέτερα, διασκεδαστικά.

Η τεχνολογία αμμοβολής για διαφανές, παγωμένο γυαλί και καθρέφτες παρέχει ένα ατελείωτο πεδίο ιστοριών με τα πιο φανταστικά θέματα. Κατά την καλλιτεχνική επεξεργασία του γυαλιού με αμμοβολή, η άμμος ενός συγκεκριμένου κλάσματος τροφοδοτείται με αέρα υπό υψηλή πίεση στην επιφάνεια του διαφανούς γυαλιού ή του καθρέφτη. Αυτό θα σας επιτρέψει να δημιουργήσετε ένα μοναδικό μοτίβο σε κάθε μία από τις δύο πόρτες..

Η εικόνα μπορεί να γίνει διαφανής και το φόντο ματ ή το αντίστροφο. Μπορείτε να εφαρμόσετε το ίδιο σκίτσο και στις δύο πλευρές, παίρνουμε ένα νέο μοναδικό εφέ. Μπορείτε επίσης να φτιάξετε μια ανάγλυφη επιφάνεια του σχεδίου σε γυαλί ή καθρέφτη, χρησιμοποιώντας διαφορετικούς τρόπους λειτουργίας του αμμοβολή και διαφορετικά κλάσματα άμμου. Αλλά αυτό το έργο εκτελείται μόνο από εξειδικευμένους ειδικούς..

Όλες οι εργασίες με αμμοβολή πρέπει να εκτελούνται σε θάλαμο ειδικά προετοιμασμένο για τέτοιες λειτουργίες σύμφωνα με όλες τις απαιτήσεις ασφαλείας.

Ο καθένας μερικές φορές θέλει να χτυπήσει μια όμορφη εικόνα στον καθρέφτη μιας πόρτας διαμερίσματος με το χέρι του, αλλά λόγω των συχνών αγγίξεων στην επιφάνεια, το σχέδιο μπορεί να χάσει την αρχική του ομορφιά.

Επομένως, μετά την εκτέλεση όλων των επεμβάσεων με αμμοβολή, εφαρμόζεται γυαλί-τόνερ στην επιφάνεια με μοτίβο, το οποίο δημιουργεί μια διαφανή προστατευτική επίστρωση. Μπορούν να προστεθούν βαφές στο γυαλί-τόνερ για όμορφους μεσαίους τόνους.

Τέτοιες επικαλύψεις μπορούν να πλυθούν μόνο με σαπούνι ή διαλύματα με βάση την αμμωνία. Δεν πρέπει να χρησιμοποιούνται ισχυροί διαλύτες! Σκουπίστε αυτές τις επιφάνειες μόνο με ένα πανί χωρίς χνούδι. Ακολουθώντας αυτές τις συμβουλές, μπορείτε να παρατείνετε τη ζωή των έργων τέχνης στην πρόσοψη μιας όμορφης και απαραίτητης ντουλάπας στο σπίτι..

Σε ποιο δωμάτιο να εγκατασταθεί

Εδώ θα είναι πολύ βολικό να έχετε ένα ντουλάπι με δύο χωριστά τμήματα. Το ένα θα περιέχει κάτι που δεν φοριέται συχνά, το άλλο θα είναι κάτι που θα πρέπει να χρησιμοποιείται κάθε μέρα. Είναι καλύτερα να φτιάξετε μόνο μία πόρτα με καθρέφτη, σε αυτή την περίπτωση θα επεκτείνει οπτικά το χώρο του διαδρόμου.

Αν το βάλουμε στο σαλόνι, τότε εξωτερικά η ντουλάπα πρέπει να είναι συνεπής με εκείνα τα έπιπλα που είναι ήδη οικεία στους κατοίκους του σπιτιού. Εάν όλοι αποφάσισαν να ενημερώσουν, τότε το νέο θα πρέπει να υποταχθεί στο ύφος και το σχέδιο της ντουλάπας.

Όταν εγκαθίσταται στο υπνοδωμάτιο – οι ίδιες λύσεις όπως στο σαλόνι, αλλά χρειάζονται περισσότερο δεσμευτικές για το γενικό χρώμα φόντου. Καλή τύχη στην επιλογή μιας ντουλάπας κατάλληλης για το σπίτι σας, η οποία θα διακοσμήσει το σπίτι σας για πολλά χρόνια!

8 φωτογραφίες