Συρόμενη ντουλάπα Komandor

Η εταιρεία Komandor παράγει και εγκαθιστά συρόμενες ντουλάπες για περισσότερα από δεκαπέντε χρόνια. Πριν περιγράψετε αυτό το είδος επίπλων, θα πρέπει να τονιστεί ότι δεν διατηρούν όλες οι εταιρείες την μπάρα ποιότητας-τιμής στην παραγωγή ειδών εσωτερικού. Επομένως, η χρήση φυσικών υλικών στην παραγωγή και η δυνατότητα ελέγχου της ποιότητας των κατασκευών είναι ένας εξαιρετικά σημαντικός δείκτης για τον πελάτη. Αυτό είναι που καθιστά την εταιρεία, η οποία θα συζητηθεί παρακάτω, ως υπεύθυνος εκτελεστής παραγγελιών επίπλων.

Αυτή η εταιρεία διαθέτει τμήματα των προϊόντων με τα οποία είναι εξοπλισμένο το ερμάριο – εισαγόμενα. Επιπλέον, αν ακολουθήσετε τις ενημερώσεις, θα παρατηρήσετε ότι δημιουργούνται νέα μοντέλα για κάθε εποχή, προκειμένου να ταιριάζουν με τις τάσεις του σχεδιασμού. Αυτό οφείλεται στη συνεχή δημιουργία ιδεών από σχεδιαστές..

8 φωτογραφίες

Χαρακτηριστικά των επίπλων ντουλάπας

Ένα ξεχωριστό χαρακτηριστικό της ντουλάπας είναι η παρουσία συρόμενων θυρών. Κατά κανόνα, αυτά τα ντουλάπια εγκαθίστανται συχνότερα στο υπνοδωμάτιο, στο δωμάτιο επισκεπτών ή στο δωμάτιο. Ο ελαφρύς σχεδιασμός εξοικονομεί χώρο και μπορεί να φιλοξενήσει μεγάλη ποσότητα ντουλάπας.

Το κύριο χαρακτηριστικό είναι η παρουσία συρόμενων θυρών. Το σύστημα αποτελείται από ένα πλαίσιο πόρτας (προφίλ χάλυβα ή αλουμινίου, ένα είδος πλαισίου), οδηγούς (ένα άλλο όνομα είναι ράγες ή ράγες), τροχοί και άλλα μέρη (μηχανισμοί ταλάντευσης, στηρίγματα κ.λπ.). Μαζί σχηματίζουν ένα πλήρες σύστημα από το οποίο εξαρτάται η διάρκεια ζωής και η χρηστικότητα..

Αυτός ο τύπος δομών μπορεί να χωριστεί σε δύο ομάδες – στερεωμένες στην κάτω βαθμίδα και αναρτημένες στην άνω τροχιά. Η χρήση του ντεκόρ είναι επίσης διαφορετική: από βαμμένες λεπτομέρειες έως υφασμάτινη κορνίζα. Η συρόμενη ντουλάπα “Komandor” μπορεί να επιλεγεί ξεχωριστά.

9 φωτογραφίες

Προβολές

Σύμφωνα με τη μέθοδο εγκατάστασης, οι συρόμενες ντουλάπες είναι ενσωματωμένες (η μία πλευρά γειτνιάζει με τον τοίχο ή το πάτωμα) και ντουλάπι (έχουν μια ενιαία δομή χωρίς υποστήριξη). Υπάρχει μια ποικιλία σχημάτων: είναι ίσια και γωνιακά και ακτίνας. Τα ευθεία προϊόντα είναι κατάλληλα για υπνοδωμάτια και σαλόνια, ενώ τα σχέδια γωνιών και ακτίνας φαίνονται καλύτερα στο διάδρομο.

Στυλ

Οι εταιρείες για την κατασκευή επίπλων επί του παρόντος πραγματοποιούν ατομικές παραγγελίες και προσφέρουν τυπικές ντουλάπες στα ακόλουθα στυλ:

  1. μινιμαλισμός?
  2. provence?
  3. υψηλής τεχνολογίας;
  4. Ιαπωνική κατεύθυνση.
  5. ροή “τέχνη”?
  6. κλασικά.

Περισσότερα για κάθε στυλ.

Μινιμαλισμός

Μια ντουλάπα στο στυλ του μινιμαλισμού πρέπει να πληροί τις ακόλουθες παραμέτρους: φυσικά υλικά, άρνηση κλασικών μορφών προς αυστηρή γεωμετρία, ουδετερότητα χρώματος και μικρή μορφή. Κατά κανόνα, τέτοια έπιπλα έχουν λευκές, γκρι και σκούρες αποχρώσεις. Ο συνολικός σχεδιασμός στερείται λεπτομερειών, όγκων και ζωντανών χρωμάτων.

Ο μινιμαλισμός χρησιμοποιείται για να επεκτείνει οπτικά το δωμάτιο και να εξοικονομήσει χώρο..

Προβηγκίας

Το στυλ της Προβηγκίας έχει τα δικά του χαρακτηριστικά: μεγάλος αριθμός φυτών στη διακόσμηση (ξηρά και ζωντανά), παστέλ γενικής σχεδίασης και χρήση μόνο φυσικών υλικών.

Εάν η απλότητα, κάποιες αρχαϊκές και “ρουστίκ” μορφές στο σχεδιασμό του δωματίου είναι πιο κοντά σας, τότε η ντουλάπα Commander στο στυλ της Προβηγκίας είναι ιδανική για εσάς. Έχοντας κάποια τραχύτητα μορφών, αυτός ο σχεδιασμός, ωστόσο, έχει σχεδιαστεί για να φέρει τη ζεστασιά, τη ζεστασιά και ένα μερίδιο ρομαντισμού στον κοινό χώρο. Τα έπιπλα σας επιτρέπουν επίσης να αυξήσετε οπτικά το χώρο λόγω παστέλ αποχρώσεων..

Σύγχρονη σκηνοθεσία

Το στυλ υψηλής τεχνολογίας μπορεί να καθοριστεί από τα ακόλουθα στοιχεία: άκαμπτη γεωμετρία, παρουσία μεταλλικών και γυάλινων ενθέτων, χρώματα σε αντίθεση και γυαλιστερές επιφάνειες.

Η κύρια λειτουργία αυτών των κατασκευών είναι η πρακτική χρήση. Χρησιμοποιείται μεγάλος αριθμός πρόσθετων μηχανισμών και συχνά καθρέφτες ενσωματώνονται στα ίδια τα έπιπλα..

Για αυτά τα ερμάρια από το Commander, χρησιμοποιούνται ακρυλικά, πλαστικά και χαλύβδινα μέρη. Τα φυσικά συστατικά δεν βρίσκονται σχεδόν ποτέ σε αυτό το στυλ και, κατά κανόνα, τα νέα στοιχεία εμφανίζονται συχνότερα σε στιλ υψηλής τεχνολογίας..

Ιαπωνία

Το πολιτιστικό στυλ μιας άλλης χώρας είναι ένας συνδυασμός μινιμαλισμού και παραδοσιακής ιαπωνικής ζωγραφικής. Λακωνισμός και απλότητα μορφών – αυτοί είναι οι κύριοι ορισμοί αυτού του τύπου ντουλάπες. Θα πρέπει επίσης να τονιστεί ότι το ιαπωνικό στυλ είναι η ομαλότητα των γραμμών και οι χρωματικές αντιθέσεις. Ένα εσωτερικό με μια ντουλάπα σε αυτό το στυλ δημιουργεί μια ατμόσφαιρα μυστηρίου, προκαλεί σκέψεις της Ανατολής και αυξάνει οπτικά τη συνολική επιφάνεια του χώρου.

Σκηνοθεσία “τέχνη”

Οι συρόμενες ντουλάπες στο στυλ τέχνης είναι μια λύση για τους λάτρεις των καινοτομιών σχεδιαστών. Αυτή η κατεύθυνση μπορεί να αποδοθεί στα σημάδια της νεωτερικότητας, του κυβισμού και του έθνους. Η απλή επίπλωση συνδυάζεται με ευθείες γραμμές και πολυτελή στοιχεία (συνήθως επιχρύσωση ή ελεφαντόδοντο).

Κλασσικός

Στο κλασικό στυλ των ντουλαπών, υπάρχουν λείες γραμμές, φυσικά υλικά ή απομίμηση αυτών, καθώς και παρουσία βιτρό παραθύρων.

Η κλασική έκδοση της ντουλάπας είναι μια από τις πιο δημοφιλείς επιλογές σχεδόν σε κάθε δωμάτιο. Τις περισσότερες φορές, στην παραγωγή αυτών των ντουλαπιών, οι ειδικοί της Komandor χρησιμοποιούν βελανιδιά ή οξιά, καθώς και για την εισαγωγή γυάλινης πρόσοψης σε ζεστές αποχρώσεις. Το δωμάτιο γίνεται ευρύτερο και πιο ευάερο, χάρη σε αυτόν τον σχεδιασμό επίπλων.

Διοικητής-συν

Η εταιρεία Komandor-plus είναι ένα εγχώριο ανάλογο της Komandor, η οποία ασχολείται με το σχεδιασμό, την παράδοση, τις μετρήσεις και την εγκατάσταση συρόμενων ντουλαπιών.

Η εταιρεία επικεντρώνεται σε σχεδιαστικές καινοτομίες χρησιμοποιώντας την “πτήση της μηχανικής”. Για παράδειγμα, υπάρχει τεχνολογία “soft touch” που αντιδρά στο άγγιγμα. Αυτή η επιλογή θα διευκολύνει τη χρήση και θα εξοικονομήσει χρόνο. Ο σχεδιασμός ενημερώνεται επίσης με τη μορφή γυάλινου καθρέφτη – το νέο σύστημα εναλλάξ είτε αντανακλά είτε διακοσμεί τον περιβάλλοντα χώρο. Και αυτά δεν είναι όλα τα επιτεύγματα που αντιπροσωπεύει η εταιρεία..

Μια ομάδα ειδικών σας δίνει τη δυνατότητα να σκεφτείτε το δικό σας σχέδιο μιας ντουλάπας. Το κόστος υπολογίζεται σύμφωνα με διάφορους δείκτες: το υλικό της μελλοντικής δομής, το μέγεθος και τον τύπο. Οι ενσωματωμένες ντουλάπες ανήκουν στην κατηγορία των προϋπολογιστικών επιλογών, αλλά δεν είναι κατώτερες σε ποιότητα και δυνατότητες σχεδιασμού.

Η ευκολία και η δημοτικότητα του ενσωματωμένου συστήματος είναι αρκετά απλό να εξηγηθεί: ο ορθολογισμός της χρήσης του χώρου σε μοντέρνα διαμερίσματα παίζει σημαντικό ρόλο και αυτά τα κτίρια έχουν σχεδιαστεί για να εξοικονομούν προϋπολογισμό και να επεκτείνουν τον χώρο..

Οι συρόμενες ντουλάπες με μια διάταξη σε μια θέση, χωρίς πίσω τοίχο, πλευρικό τοίχωμα, κάτω ή επάνω σταθερό μέρος, κερδίζουν δημοτικότητα. Ο Commander-plus ασχολείται με μεμονωμένες παραγγελίες και έχει την ευκαιρία σε χαμηλές τιμές να προσφέρει επιλογές για προσωπικά προϊόντα για διαμέρισμα ή γραφείο.

Κριτικές

Οι κριτικές για την εταιρεία είναι θετικές και βασίζονται σε υπεύθυνη προσέγγιση για κάθε πελάτη. Η εταιρεία ασχολείται ποιοτικά όχι μόνο με την παραγωγή, αλλά και με τις μετρήσεις, την παράδοση και την εγκατάσταση συρόμενων ντουλαπιών. Όλοι οι πελάτες ήταν ικανοποιημένοι με την ποιότητα των ντουλαπιών και την επαγγελματική εγκατάσταση από πιστοποιημένους ειδικούς.

8 φωτογραφίες