Ταπετσαρία για έφηβο κορίτσι

Το σπίτι είναι εκεί που περνάμε τον περισσότερο χρόνο μας, οπότε θα πρέπει να είναι άνετο και άνετο. Σήμερα, στην εσωτερική διακόσμηση, υπάρχουν πολλοί τρόποι για να κάνετε ένα σπίτι ένα μέρος που θέλετε να επιστρέψετε..

Ο πιο σχετικός τρόπος για να κάνετε τους τοίχους του σπιτιού ελκυστικούς είναι ακόμα η ταπετσαρία. Αν όχι πολύ καιρό πριν, η αγορά των υλικών φινιρίσματος προσέφερε ταπετσαρίες από χαρτί, τώρα η επιλογή τους είναι εξαιρετικά ποικίλη: βινύλιο, μη υφασμένα, γυάλινες ταπετσαρίες, βαφή ταπετσαρίας, υγρή ταπετσαρία, αυτοκόλλητη, κλωστοϋφαντουργική, ταπετσαρία φωτογραφιών, ταπετσαρίες τοίχου και πολλά οι υπολοιποι..

Αυτό το άρθρο θα επικεντρωθεί στις ταπετσαρίες φωτογραφιών και τη χρήση τους στο εσωτερικό του παιδικού σταθμού ενός έφηβου κοριτσιού. Το χαρτί Photowall ήταν πολύ δημοφιλές πριν από αρκετά χρόνια, αργότερα εξαφανίστηκε ασυγχώρητα στη λήθη και τώρα, δεκαετίες αργότερα, είναι και πάλι στο απόγειο της μόδας. Η διακόσμηση τοίχου με ταπετσαρία φωτογραφιών είναι μια εξαιρετική επιλογή για τη διακόσμηση οποιουδήποτε εσωτερικού χώρου και τη ζώνη του χώρου.

Τα παιδιά ηλικίας 10-18 ετών είναι ήδη αρκετά ανεξάρτητα, έχουν το δικό τους γούστο και εκφράζουν ενεργά τις προτιμήσεις τους σε αυτό ή εκείνο το ζήτημα, ο σχεδιασμός της κρεβατοκάμαρας δεν θα αποτελεί εξαίρεση. Κατά την επιλογή ταπετσαρίας, είναι απαραίτητο να λάβετε υπόψη, πρώτα απ ‘όλα, τις επιθυμίες ενός εφήβου, επειδή αυτή είναι μια μεγάλη ευκαιρία για ένα παιδί να εκφραστεί και ένας ενήλικας να συμμετάσχει και να δώσει καλές συμβουλές όσον αφορά την υφή και την ποιότητα του προϊόντος. Οι τοιχογραφίες είναι ένας ιδανικός τρόπος για να ζωντανέψετε σχεδόν κάθε εκδήλωση νεανικής φύσης. Μπορείτε να επιλέξετε μια εξαιρετική επιλογή για κάθε γούστο.

Προβολές

Πρώτα απ ‘όλα, πρέπει να λάβετε υπόψη τον τύπο της ταπετσαρίας φωτογραφιών: είναι χαρτί και μη υφασμένα.

Η πρώτη επιλογή είναι φιλική προς το περιβάλλον και πιο οικονομική σε τιμή – ένα σημαντικό πλεονέκτημα όταν λαμβάνεται υπόψη η εύκολα μεταβαλλόμενη γεύση ενός εφήβου. Οι ταπετσαρίες από χαρτί μπορούν εύκολα να αντικατασταθούν με νέες. Δυστυχώς, εδώ τελειώνουν τα οφέλη. Οι ταπετσαρίες από χαρτί είναι λιγότερο ανθεκτικές στη φθορά, επικίνδυνες για τη φωτιά, λερώνονται εύκολα και ξεθωριάζουν στον ήλιο. Είναι αρκετά δύσκολο να κολλήσετε μια τέτοια ταπετσαρία: η βάση χαρτιού, εμποτισμένη με κόλλα, μπορεί εύκολα να σκιστεί, κάτι που είναι ιδιαίτερα σημαντικό εάν κάνετε επισκευές μόνοι σας. Εάν, ωστόσο, η επιλογή σας έπεσε σε χαρτί ταπετσαρίας, επιλέξτε αντίγραφα δύο επιπέδων, τα οποία κολλάνε πιο εύκολα και μπορούν να κρύψουν μικρές παρατυπίες στους τοίχους..

Μη υφασμένη ταπετσαρία – πιο μοντέρνα, έχουν καλή αντοχή στη φθορά, μπορούν να πλυθούν. Οι μη υφασμένες ταπετσαρίες δεν είναι κατώτερες από τις χαρτί από την άποψη της φιλικότητας προς το περιβάλλον, είναι πολύ εύκολο να τις κολλήσετε – αρκεί μόνο η κόλλα που εφαρμόζεται στον τοίχο. Τέτοιες ταπετσαρίες μπορούν να κρύψουν κάποια ελαττώματα στον τοίχο και να φαίνονται πιο κομψά..

Επιλογή σχεδίου

Έχοντας αποφασίσει για το υλικό για την ταπετσαρία φωτογραφιών, προχωρούμε στην επιλογή του μοτίβου. Τα ενδιαφέροντα μιας έφηβης κοπέλας είναι αρκετά διαφορετικά, αλλά δεν είναι πλέον παιδί, οπότε τα τοπία με γάτες και πριγκίπισσες από κινούμενα σχέδια είναι απίθανο να είναι κατάλληλα. Μιλώντας για τα ενδιαφέροντά της, μπορούν να διακριθούν διάφορες ομάδες:

  • Heroesρωες ταινιών και τηλεοπτικών σειρών. Μμουσικοί ερμηνευτές και συλλογικότητες δημοφιλών ομάδων

  • Οτιδήποτε σχετίζεται με τη μόδα και το στυλ: μοντέλα, συλλογές μόδας, αξεσουάρ, καλλυντικά και κοσμήματα

7 φωτογραφίες

  • ρομαντικό, αντιπροσωπεύεται από κάστρα, ερωτευμένα ζευγάρια, φιλιά, ζεστούς δρόμους και λουλούδια

  • Φυσικό τοπίο, που σχετίζονται με θαλάσσια, πεδία, δασικά θέματα. Το φυσικό τοπίο είναι πιο δημοφιλές στα κορίτσια.

Γνωρίζοντας τα ενδιαφέροντα ενός εφήβου, μπορείτε να επιλέξετε από κοινού ταπετσαρία στο δωμάτιο, λαμβάνοντας υπόψη τα ενδιαφέροντα του παιδιού. Όλα τα είδη συλλογών ταπετσαριών φωτογραφιών για κάθε γούστο παρουσιάζονται σε εσωτερικά σαλόνια και καταστήματα. Μη βρίσκοντας την επιλογή που χρειάζεστε, μπορείτε να επικοινωνήσετε με μια εξειδικευμένη εταιρεία που μπορεί εύκολα να φτιάξει ταπετσαρία με το σχέδιο ή τη φωτογραφία σας. Η τιμή ενός τέτοιου χαρτιού photowall θα διαφέρει από το κατάστημα, αλλά σε αντάλλαγμα θα λάβετε ένα αποκλειστικό προϊόν.

7 φωτογραφίες

Όταν επιλέγετε μια ταπετσαρία φωτογραφιών για ένα νηπιαγωγείο, δεν πρέπει να παραμελείτε τις συμβουλές σχετικά με την επιλογή ενός συνδυασμού χρωμάτων για το υπνοδωμάτιο ενός εφήβου. Η ιδανική επιλογή για ένα κορίτσι είναι παστέλ αποχρώσεις του ρομαντικού στιλ της Προβηγκίας, λεπτές πούδρες και πράσινα τοπία. Ένα υπνοδωμάτιο διακοσμημένο με τόσο ήρεμα χρώματα θα είναι ένα υπέροχο μέρος για να χαλαρώσει ένα νεαρό κορίτσι..

Δείξτε ενδιαφέρον στο εσωτερικό φωτογραφίες-τοπία της πόλης. Κάθε κορίτσι θα χαρεί να μεταφερθεί στους δρόμους του Παρισιού και τα τοπία της πόλης που συμπληρώνονται με φωτισμό θα δημιουργήσουν το αποτέλεσμα της παρουσίας. Για δημιουργικά κορίτσια, οι τοιχογραφίες τοίχου με προοπτική 3D είναι κατάλληλες, δίνοντας κλίμακα στο δωμάτιο και επιπλέον όγκο..

Η υπερβολική παρουσία χρωμάτων όπως κόκκινο, μαύρο, μοβ, σκούρο μοβ στην ταπετσαρία πρέπει να αποφεύγεται.. Σύμφωνα με τους ψυχολόγους, τέτοιες αποχρώσεις μπορούν να προκαλέσουν αισθήματα φόβου, άγχους ή επιθετικότητας στους εφήβους. Χρησιμοποιήστε ζωντανά χρώματα με μέτρο.

Με τη βοήθεια της ταπετσαρίας φωτογραφιών, είναι εύκολο να αλλάξετε τον χώρο ενός δωματίου πέρα ​​από την αναγνώριση. Επιλέγοντας ταπετσαρία με γυαλιστερή επιφάνεια, μπορείτε να αυξήσετε οπτικά το χώρο · λόγω της αντανάκλασης, το δωμάτιο αποκτά επιπλέον όγκο. Ταπετσαρία έχοντας οριζόντιες ή κάθετες λωρίδες στο σχέδιο (για παράδειγμα, η εικόνα ενός μπαμπού), αυξήστε επίσης σημαντικά το χώρο. Χρησιμοποιήστε σχέδια ευρείας οθόνης για να επιμηκύνετε το υπνοδωμάτιό σας. Είναι σημαντικό η ακεραιότητα του πίνακα να μην διαταράσσεται από τα έπιπλα στο δωμάτιο, ένας καναπές ή μια πολυθρόνα στο φόντο της ταπετσαρίας φωτογραφιών θα διαιρέσει την εικόνα και θα αλλοιώσει την αντίληψη.

Είναι καλύτερα να τοποθετήσετε φωτεινά και ζουμερά σχέδια στον χώρο του παιχνιδιού ή του αθλητισμού, καθώς θα αποσπούν την προσοχή του εφήβου από τη μάθηση.

Όταν επιλέγετε ταπετσαρία, μην ξεχάσετε να λάβετε υπόψη το γενικό στυλ του δωματίου και αν θα είναι σε αρμονία με τα έπιπλα και άλλα εσωτερικά αντικείμενα του υπνοδωματίου. Επιλέχθηκε σωστά, λαμβάνοντας υπόψη τις προτιμήσεις ενός εφήβου, μια τέτοια ταπετσαρία θα μεταμορφώσει οποιοδήποτε δωμάτιο και θα ευχαριστήσει το μάτι για μεγάλο χρονικό διάστημα..