UNDEFEATED x Anti Social Social Club: en kapsel i slutet av året

Efter sitt samarbete med Hot Wheels nyligen lade det amerikanska märket Anti Social Social Club till ett nytt samarbete och tillkännagav sin gemensamma kollektion med den amerikanska sneakerbutiken UNDFTD. Lanseringen förra helgen innehåller UNDEFEATED x Anti Social Social Club collab en serie hoodie-huvtröjor, t-shirts och olika tillbehör som en hatt, strumpor eller till och med en shaker för proteinshakes..

Samarbetet UNDEFEATED x Anti Social Social Club

Det amerikanska märket och sneakerbutiken tillkännager UNDEFEATED x Anti Social Social Club -samarbetet

Utsmyckade med prickiga färger på ett psykedeliskt sätt, lyfter UNDEFEATED x Anti Social Social Club -kollektionen därmed blandningen av två enheter som passar perfekt ihop. Mittpunkten, ASSC x UNDFTD -tröjan finns i tre olika färger, vit, svart och kakigrön. De två märkena är representerade i lika delar, Anti Social Social Club -logotypen som täcker baksidan och vänstra ärmen på plagget, medan den i den californiska butiken äger rum på framsidan och den högra ärmen, allt i en regnbåge. -Sky pop färger himmel påminner om en värmekamera.

UNDEFEATED x Anti Social Social Club: tröjor

UNDEFEATED x Anti Social Social Club går de två etiketterna samman för en kapsel före semestern

T-shirten finns för sin del i två färger, rosa och svart. Baksidan är markerad med en storformad rektangel som bildas av det UNDEFEATED-trycket, framhävd av Anti Social Social Club, allt i ett moln av kamouflagefärger som blandar rosa och kakigrön. Det finns en mindre version av samma grafik på framsidan.

UNDFTD x Anti Social Social Club

UNDFTD x Anti Social Social Club: en begränsad kapsel för årets slut

När det gäller tillbehören UNDEFEATED x Anti Social Social Club fokuserar de på nykterhet och saknar färgglad grafik. På den svarta mössan finns det helt enkelt logotyperna för de två etiketterna, på framsidan och på baksidan. Detsamma gäller de svarta strumporna, prydda med de två vita ikonerna, medan det vita paret är utsmyckat med samma stadga, den här gången tillgänglig i rött och blått..

ASSC x UNDFTD

De två amerikanska märkena samarbetar för en mini ASSC x UNDFTD-kollektion i slutet av året

Släpptes den 21 december, UNDEFEATED x Anti Social Social Club -kollektionen var exklusivt tillgänglig över hela världen ASSC: s webbplats, men visar sig redan vara slutsåld.

UNDEFEATED x Anti Social Social Club: slutsåld

Anti Social Social Club x UNDEFEATED, kollektionen i begränsad upplaga sålde slut på några minuter