Todd Phillips Joker presenterar andra trailern

Även om den kommer att presenteras i helgen som en världsförhandsvisning på filmfestivalen i Venedig, har den efterlängtade Joker -filmen av Todd Phillips precis presenterat sin andra trailer..

Joker, en Todd Phillips -film med Joaquin Phoenix

Jokerfilm med Joaquin Phoenix i regi av Todd Phillips presenterade just en andra trailer

Den andra trailern följer till de första utdragen som presenteras i april av produktionsbolaget Warner Bros. av denna långfilm tillägnad Jokern, Batmans livslånga fientliga psykopatiska clown. Mästartolkat av skådespelaren Joaquin Phoenix upptäcker vi i den här filmen tänkt som en prequel, ursprunget till ondskan med denna emblematiska karaktär i seriens värld och hans historia om en fallen scenman i Gotham City på 80 -talet, vilket ingen uppenbarligen är påminner om dåtidens New York.

Joker: Warner Bros. presenterade en andra släpvagn

Ständiga motgångar och förnedring kommer att driva den passionerade Arthur Fleck att bli den skurk vi känner, vars rasande galenskap som slukar honom och håller honom vid liv aldrig slutar att gå före hans gamla vemod. “Jag har bara det, negativa tankar” utbrister en deprimerad Arthur Fleck, innan han viker för ett svar genomsyrat av förtroende för den som snabbt kommer att bli Jokern: “Jag har spenderat mitt liv på att undra om jag verkligen existerade. Men jag finns. Och folk börjar märka “.

Den här nya trailern avslöjar nya bilder av mutationen av Arthur Fleck i Joker

Fyra månader efter den första trailern presenterar Todd Phillips Joker med Joaquin Phoenix en färgglad andra trailer

Joaquin Phoenix, som förväntas bära filmen till en sannolik Oscar -nominering, har gett sitt perspektiv på filmen han kallar ett UFO och som syns i nya filmer i den här nya trailern. “Jag skulle inte kvalificera den här filmen som en superhjältefilm, inte heller som en traditionell film, eftersom den är unik (…) Jag tror att bakom filmens popularitet och betydelse finns det otroliga karaktärer som står inför verkliga problem”.

Buren av Joaquin Phoenix kunde Joker placera sig i Oscar -loppet

Ny trailer för Warner Bros. Joker, regisserad av Todd Phillips och spelad av Joaquin Phoenix

Kort före ankomsten av den andra trailern hade den officiella Joker -sidan publicerat en serie mycket korta scener från filmen, som visade släppdatumet för denna trailer i subliminalbilder. “8,28”. Förutom Gladiator -skådespelaren, bästa skådespelare vid filmfestivalen i Cannes 2017 för A Beautiful Day, kan rollistan skryta med närvaron av Robert de Niro som stjärn -tv -presentatör, Zazie Beetz (Deadpool 2) eller till och med Frances Conroy (American Horror Story), som mor till Arthur Fleck aka Jokern.

Todd Phillips Joker släpps på bio 9 oktober

Jokerfilm med Joaquin Phoenix som Arthur Fleck väntar redan ivrigt av fans