Påskmässa för Kanye Wests Coachella -konsert

Som han meddelade presenterade Kanye West sin show på Coachella -festivalen som en mässa denna påsksöndag. Mitt i ett program av sånger och danser med andlighetskänslor framförde den moderna popkulturens kung också sin nya titel Vatten inför en stor skara på cirka 50 000 människor. En föreställning som inte är den första för Kanye West, som redan tidigare varit värd för religiösa möten.

Kanye West hade en Coachella -show med en gudstjänstkonsert

foto av Kanye Wests Coachella -konsert framförd som påskmässa

Byggt på höjderna på en kulle med utsikt över Coachella -platsen, tog kontoret på sig en festival inom festivalen, med många läktare som erbjuder frukostar och andra produkter för morgonfester. Som vanligt kunde Yeezus markera evenemanget med en kommersiell touch, med försäljning av textilier som härrör från hans framträdande, med en samling tröjor, strumpor eller andra T-shirts i den kristna religionens ära och nödvändigtvis höga priser.

Religiösa sånger och merchandising för Kanye Wests påskmässa på Coachella

Kanye Wests mässakonsert samlade mer än 50 000 människor i Coachella

Det är till en orgelstämma som Kanye West inledde sin mystiska show med att göra sin entré omgiven av en kör med matchande outfits, innan han bildade en cirkel runt kullen, händelsens nervcentrum och som inte påminde om inställningen för Teletubbies för vissa Internetanvändare. Rapparen och hans grupp valde sedan att framföra soulmusikklassiker, genom låtar från Roy Ayers, Otis Redding, Stevie Wonder och låten Do I Do.

En live / massa firas inför 50 000 åskådare

Kanye West presenterade nytt spår Water under sin massformade liveframträdande på Coachella

Showen varade i tre timmar och präglades av närvaron av många gäster som rapparna Kid Cudi och Chance the Rapper, som kommer att stänga showen inför en sista DMX -massa. Kardashian -klanen ingår också i festen. Grädden på moset, Kanye West utnyttjade evenemangssändningen live på Youtube för att framföra det nya spåret “Water”.

Kanye West använde evenemanget för att presentera sin nya titel “Vatten”

Kanye West säljer religiöst inspirerad merchandising under sitt Coachella-liv