Film från Mulan 2020 får en sista trailer

Den efterlängtade live-actionfilmen från Walt Disney Studios, Mulan version 2020, beviljade sig en sista trailer under denna söndagskväll i Super Bowl -finalen, innan den släpptes den 25 mars (juli 2020).

Uppdatering april 2020: Mulans frigivning har skjutits upp till juli 2020 på grund av coronakrisen.

Mulan remake får den sista trailern

Mulan 2020 släpper den sista trailern inför teaterutgivningen

Nyinspelning av en klassiker från det amerikanska företagets katalog som släpptes 1998, Mulan version 2020 plockar upp den ursprungliga berättelsen om Hua Mulan, dotter till en gammal krigare som nu är pensionerad från strid, Hua Zhou. Den senare kunde inte gå med i den kejserliga kinesiska armén på grund av sitt hälsotillstånd, hans äldste spelad av Liu Yifei utnyttjade uppmaningen om värnplikt som utfärdades av kejsaren (spelad av Jet Li) och bestämde sig för att ta upp sin fars vapen för att gå i krig, poserar som en man, under förlagets namn Hua Jun. Den unga Mulan kämpar tappert mot hunrarnas inkräktare, hjälpt av deras häxas krafter, och visar sig vara en enastående fighter med exceptionellt mod, för vilket ingenting och ingen kan motstå, förutom hennes sidekick Chen Honghui, i sken av Yoson An.

Mulan 2020 -versionen återupptar sin ursprungliga intrig men lägger större vikt vid handlingen

Mulan 2020 -versionen förlitar sig mer på actionfilmen än den ursprungliga musikaliska poesin

Mulan 2020 sista trailer av Disney

Denna nya sista släpvagn, som sänds under den mycket besökta Super Bowl den 2 februari, bekräftar den viss frihet som Elizabeth Martin har tagit i denna moderniserade version, under ledning av Nya Zeelands regissör Niki Caro. En sann actionfilm som sätter kampscenerna i mitten av handlingen, den nya Disney-produktionen hyllar mer kinesiska kung fu-filmer präglade av högflygande akrobatik än till barns berättande. Nostalgiska fans av den animerade filmen som släpptes för 22 år sedan tycks ignorera operettsidan av sitt ursprung och kommer säkert att bli besvikna i den här versionen 2.0 av den märkbara frånvaron av Mushu, den sjungande drakvännen till Mulan och filmens viktiga karaktär..

En teaterversion planerad till 25 mars, juli 2020

2020 -versionen av Mulan släpps på bio den 25 mars och erbjuder en sista explosiv släpvagn

Mulans nyinspelning fick en sista trailer under Super Bowl 2020