Tips och tricks för att organisera den perfekta grillen

När sommarsäsongen närmar sig kan vi inte vänta med att kliva ur vår kokong för att njuta av de oändliga äventyren sommarlöften. Långa promenader och utflykter mitt i naturen, uppfriskande morgnar på balkongen, kvällar med vänner … Så många möjligheter finns för oss under denna semesterperiod. Bara öppna vårt fönster och själ för att släppa in solstrålarna! Och eftersom vi vet att det är de stunder som delas med våra nära och kära som räknas mest, i de följande raderna kommer vi att ge dig alla tips för att organisera en perfekt grill och få ut det mesta av det goda vädret ute..

På jakt efter de viktigaste stegen för att organisera en grill i din trädgård eller på balkongen

grillfestidé i trädgården, amerikanska köksrecept för en grillkväll med vänner på balkongen eller på bakgården

Skaffa nödvändig utrustning

Det första steget i att organisera en lyckad grill är naturligtvis att välja en apparat som passar rumets särdrag. Om du till exempel vill hålla en fest på din balkong behöver du en mer kompakt grillmodell: bärbar, bordsskiva eller räcke. För dem som har en större mark, till exempel en trädgård eller en privat bakgård, finns det också olika lösningar: en kol-, el- eller gasgrill eller ett murverk, fristående eller vikbar modell..

Välj en grillanordning som är anpassad efter det speciella i rummet

snabb och enkel grillreceptidé, hur man gör nöt- och grönsaksspett, anordnar en fest i din trädgård

Hitta snabba och enkla grillrecept

Urvalet av amerikanska recept Korrekta grillmöjligheter är en andra viktig förutsättning för att planera en lyckad fest. Hamburgare och smörgåsar (med eller utan kött) med grillade grönsaker är ett mycket populärt val. Du kan också skämma bort dig själv med andra läckra och traditionella recept: prima revben, kycklingvingar eller revben i grillsås. Till efterrätt: servera en sallad eller färska fruktspett eller förbereda bananer toppade med choklad och grillade marshmallows … Det här är två utmärkta alternativ för den perfekta stängningen av din grill..

Gilla traditionella och enklare recept

exempel på ett originalrecept för att göra en amerikansk burgare med eller utan kött, menyidé för en trädgårdsgrill

Skapa en välkomnande atmosfär

Bara för att du under varma dagar vill spendera mer tid utomhus betyder det inte att du måste vända ryggen till dekorativa projekt. Faktum är att om du har ett yttre hörn, låt det vara ett liten balkong eller en stor trädgård kan du enkelt göra den till en välkomnande och charmig plats för din grill. För detta måste vi tänka på möbler och små tillbehör.

Ur denna synvinkel är arrangemanget av ett begränsat utrymme (till exempel en liten balkong) enkelt gjort med installation av en räckegrill, en balkongbänk och ett litet runt bord. För att göra stämningen ännu mer varm och mysig, överväg att lägga till flerfärgade kuddar på bänkstolen och en utomhusmatta. För en mer romantisk touch, belys balkongen med en krans av ljus. Gröna växter kommer å sin sida att delta i den mer naturliga återgivningen.

Dekorera utsidan på ett välkomnande sätt

hur du dekorerar din balkong, organiserar en grill på en terrass eller balkong, dekorerar med kuddar och mattor utomhus

Har du chansen att organisera en grill i din trädgård? Förutom de klassiska trädgårdsmöblerna med stort utomhusbord och stolar kan du också installera några hängmattor eller hängande stolar samt ett skuggnät för en eftermiddagsfest. På belysningssidan: om du siktar på en mer autentisk atmosfär är trädgårdslampor och lyktor två mycket lämpliga alternativ..

Var uppmärksam på de små detaljerna som garanterar komfort och god humor hos våra gäster

vänlig måltidsidé med vänner, snabbt och enkelt grillrecept, hur man grillar i din trädgård