The Secret World of Men’s Tattoos – 100 mönster, trender och fakta att tänka på

Tatueringskonst har funnits i evigheter. Och även om tekniker och mönster har förbättrats genom åren, förblir den visuella effekten densamma. Bläckritningar orsakar alltid stor förvåning och beundran för skönheten och talangen hos tatueraren. Men för att vara nöjd med resultaten måste man ha en tydlig uppfattning om design och plats. I de följande raderna hittar du flera tips och inspirerande foton på man tatuering. Ta dig en stund för att lära dig om aktuella trender och välj din tatuering klokt.

Välj din manstatuering noggrant

manarm tatuering, vitt och svart foto, kändis, Liam Hemsworth, herr-t-shirt, herrarmband

Var ska man tatuera sig

Tja, du vill ha en tatuering … Men det första du ska göra innan du ger dig ut på ett sådant äventyr är att undersöka ämnet. För att vara nöjd med en perfekt tatuering måste du först utbilda dig väl för att hitta de bästa salongerna och tatuerare. På denna punkt glömmer vi kompromisser till nackdel för kvaliteten. Eftersom detta inte är en tillfällig ritning, är det lämpligt att välja en känd professionell även om det är nödvändigt att investera lite mer tid att resa och lite mer pengar för att garantera dig en tillfredsställande slutförande.. Att vara särskilt uppmärksam på atmosfären och hygienen i vardagsrummet är dock också en viktig förutsättning, med tanke på infektionsrisken. Slutligen kan du jämföra portföljerna för olika artister och välja den vars stil passar dig bäst..

Ta reda på om tatuerare i din stad och gör det bästa

manstatuering, tatueringsbesök, djurdesign, apa, par svarta handskar, manarmstatuering

Vad är tatueringspriset

I allmänhet varierar priset på en tatuering beroende på flera faktorer: tatueringens rykte, platsen (högre priser i storstäder), tatueringens placering (vissa platser är mer komplexa och tar längre tid), mönstret (enkelt / minimalistisk eller en stor modell som kommer att kräva flera sessioner), bläcket (en tatuering i svart eller färg) etc. Oftast är genomsnittspriset på en tatuering i Frankrike mellan 60-80 €. Stora mönster som en manschettatuering som tar några sessioner kommer att kosta ännu mer (mellan 300-500 € per session).

Priset på en tatuering beror på flera faktorer

hals tatuering, belysning, mörkrum, silverhalsband, axeltatuering, stammönster, tatueringsdesign för män

Hur man väljer din tatueringsdesign för män

Uppenbarligen måste du gå efter något personligt, unikt och inspirerande. Men, istället för att fatta ett helt spontant beslut, tänk istället ur ett perspektiv. Till att börja med kan du till exempel ställa dig själv frågan: Kommer jag bli glad att se denna tatuering om några år? Om svaret är nej, bör du tänka på det igen. Också, om du funderar på att skaffa ett namn eller en tatuering, var alltid rimlig. Denna typ av tatuering faller i kategorin de mest beklagade tatueringarna. Andra viktiga tips för att hjälpa dig är att välja en symbol, citat eller design som alltid kommer att vara relevant för dig. Tänk på mönster relaterade till dina intressen och var inte rädd för att diskutera utformningen av dina drömmar med din tatuering.

Bestäm design, storlek och placering av din tatuering

de vackraste tatueringar, man hand, miniatyr ros, man tatuering på fingret

Första mannen tatuering idé

När det gäller din första tatuering är det viktigt att besluta om platsen. Så du kan välja en mer eller mindre synlig del av kroppen. De mest populära alternativen för män är: fotled, axelblad, underarmar, rygg, men också fingrar och handled. När det gäller designen kan man välja en minimalistisk ritning med geometriska linjer (t.ex. en rådjurstatuering, naturens symboler, en kompass etc.). Å andra sidan, när du gör ditt val, glöm inte att ta hänsyn till din livsstil och din klädstil, särskilt på jobbet. I vissa fall bör diskreta tatueringar gynnas och de synliga delarna (som ansikte, hals eller händer) bör undvikas..

Vilka är de bästa idéerna för en första tatuering för män ?

De vackraste tatueringarna, långskäggsmannen, frisyren på mansidan, tatuering på bröstet, lotusdesigner

Vilka är de vackraste tatueringarna för män

Är du ett fan av kroppskonst och letar efter en dos inspiration för din nästa tatuering? Så, vi ger dig några ledtrådar om de mest populära mönstren. Stamtatueringen är en av mäns favoriter. Symbolen för styrka och kraft, dessa djärva mönster är ett utmärkt alternativ för en tidlös design. Djurdesigner är också ett populärt val. Lyon, varg, rådjur, örn eller mytiska varelser som fenixer och drakar … Denna typ av tatuering är ett alternativ som är både estetiskt och meningsfullt (energi, snabbhet, sensualitet, visdom, rättvisa, uthållighet, vänskap, nyfikenhet etc.) . Geometriska former är också mycket smickrande.

Om du inte är säker på utformningen av din nästa tatuering kan vi undersöka de vackraste tatueringarna på modet.

manstatuering, långt hår kvinna, ryggtatuering för män, stammönster, grå väggar

Vilken plats för en tatuering för män

Förutom design är platsen också en nyckelfaktor. Tänk noga på placeringen av tatueringen. Eftersom ritningen kommer att följa dig under hela ditt liv, bedöm noga vilken som är rätt plats. Ta hänsyn till tatueringens storlek. Vid första anblicken är detta små detaljer men de bidrar till stor del till slutresultatet.

Ta hänsyn till de minsta detaljerna för att säkerställa bra resultat

man arm tatuering, djur mönster, orm, man tatuering, stam mönster, långt skägg

Tatuerat ansikte

Tatueringar i ansiktet är en växande trend och mycket populära bland unga människor. Men om du funderar på att tatuera en del av ditt ansikte, huvud eller nacke bör du överväga de irreversibla konsekvenserna av detta beslut. Förbered dig på att bli avvisad från anställningsintervjuer, inträde till klubbar, hotell etc. Om du inte är redo att acceptera de negativa konsekvenserna är det bättre att ändra åsikt. De flesta män föredrar djurmönster såväl som stamavtryck.

Tatueringen i ansiktet är ett ganska djärvt val

manstatuering, svart keps, glasögon, svart kappa, tatuering i ansiktet för män

Man hand och finger tatuering

Tatueringar på fingrar eller händer är iögonfallande och anses vara ett uttryck för den upproriska andan. Eftersom dessa delar av kroppen är synliga är män som vågar sådan kroppsdekoration ganska modiga och vågade. Tatueringar på fingrarna är också en lämplig lösning för män som inte vill slösa mycket tid på en kroppsteckning. Med tanke på det begränsade utrymmet bör en sådan tatuering inte ta mer än en timme eller två (även om dessa tatueringar ibland visar sig vara svårare eftersom konstnären måste arbeta på ytor och hudstrukturer och olika ben). Men vi kan alltid välja mellan många variationer när det gäller design: en bokstav eller inspirerande ord på varje finger, miniatyrsymboler (musikaliska, naturliga, religiösa). När det gäller tatueringar på händerna används de oftast för att uttrycka en social position eller vissa känslor. Det finns många alternativ för att välja en originaldesign. Man bör dock vara försiktig så att majs är den del av kroppen som är mest benägen att förändras (missfärgning) under åren..

Bläckritningar på händer och fingrar är också mycket utsatta

herrtatuering, vit och svart skjorta för män, svart kavaj, herrklocka, silverarmband, tatueringar på händer och fingrar

Arm tatuering

Utan tvekan är detta det föredragna valet för många män. Här kan man experimentera med mönster och design utan gränser. Muskulösa män har det bra med armtatueringar eftersom de uppmärksammar musklerna. Men eftersom detta är en ganska synlig investering måste du ta hänsyn till din livsstil och särskilt ditt arbete. Beroende på din personliga stil kan du välja antingen en eller flera små tatueringar på armen eller en hel axeltatuering på handen..

Mäns favoritval över hela världen

de vackraste tatueringarna, pusselmönster, underarmstatuering, tatueringsdesign för män

Tatuering på baksidan

Att få en tatuering på ryggen är också ett populärt val. En av de största fördelarna med denna placering är att den ger en stor yta på vilken konstnärer kan skapa en detaljerad och imponerande bläckdesign. Det är dock ett längre och dyrare förfarande. Bland flaggskeppsdesignerna för tatueringen på baksidan ser vi stammönstren som ger en mystisk luft.

Om du drömmer om en mer komplicerad och omfattande tatuering, överväga “back tattoo” -varianten

vackraste tatueringar, ryggdesign, skalle mönster, hoir fjäril, underarm tatuering, man tatuering

Tatuering på bröstet

Bröstet tatuering etablerar sig också på podiet av de mest favorit tatueringar bland män. Denna typ av bläckritningar är mycket attraktiva och de representerar ofta en genomarbetad idé eller design. Ändå är brösttatueringen ganska smärtsam, varför den visar en stark karaktär. Om du vill visa din kärlek till någon är detta det perfekta alternativet på grund av placeringen nära hjärtat.

Tatueringen är mycket populär bland kändisar: David Beckhams tatueringar är symboliska och berättar historien om hans liv

manstatuering, David Beckham, vit t-shirt, herrring, inspirerande citat, stjärndesigner, kvinna, tatuering på armarna

Tatueringar på benen

Under de senaste åren har tatueringar på benen verkligen blivit populära bland män. Och det är inte förvånande. Eftersom ritningar av denna typ är ganska synliga för alla, talar de mycket om individens personlighet. Samtidigt kan de enkelt döljas (beroende på tillfälle) genom att ta på sig byxor eller ett par jeans. Bland de mest aktuella mönster måste vi nämna polynesiska motiv, porträtt eller inspirerande citat och särskilt drakar..

Man med lejon – förkroppsligande av styrka och majestät

man tatuering, man inkarnation lejon, majestät, styrka, tatuering på benen

Vilken vård efter tatuering

Det framgångsrika tatueringsuppdraget slutar inte med att uppnå den perfekta designen. Efter att ha avslutat kroppsteckningen bör din tatuering ge dig några råd om hur du tar hand om din tatuering. I allmänhet bör förbandet förvaras i minst 2 timmar efter proceduren. Undvik sedan att bli tatuerad och blottlägg den för solen i några veckor. För att vara säker på att ta hand om din tatuering, glöm inte att be din tatuerare om instruktioner..

Frisyr som passar perfekt till stamdesignen 

manstatuering, frisyr med målat vitt och svart hår, etnisk tatuering på nacken

Här är en bra idé hur man matchar sin outfit med sin tatuering på ett utmärkt sätt.

de vackraste tatueringarna, svarta byxor, t-shirt med fågelmönster, herrfrisyr, tatueringar på armarna

manstatuering, vit t-shirt, vitt och svart foto, underarmstatuering, manring

Inspirerande ord för minimalistisk man tatuering design

manstatuering, vit lampa på benen, soffa, svart kaffekopp, ordtatuering på underarmen

Symboler för själen för en äventyrare som ständigt letar efter en ny riktning

manstatuering, pildesign, fjädermönster, armtatuering, blå skjorta, tatueringsidé

underarmstatuering, väg att gå, träd, fält, sol, liftare, bentatuering

de vackraste tatueringar, marinmotiv, ankare, herrklocka, ringar, tatueringar på fingrarna

manstatuering, lift, väg, träd, grumligt väder, herrshorts, tatuering på benen

Ibland måste du korsa bron för att se vad som finns på andra sidan

underarmstatuering, tatueringsdesignidé, broritning med amplituder, inspirerande ord, manstatuering

de vackraste tatueringarna, hur man väljer tatueringsdesign, kompassritning med pilar

Tatueringar får en man att se mer mystisk och känslig ut

man arm tatuering, svart skägg, sidorakad frisyr, tatuering på halsen, svart läderjacka för män

Ankaret symboliserar sinnets stabilitet och stabilitet 

vackraste tatueringar, ankardesign, marina mönster, svart hår, jeansjacka, vit t-shirt

man arm tatuering, man ring, man halsband, svart kostym, tatuering på fingrarna

de vackraste tatueringarna, idé vilken design du ska välja för tatuering, bläckritning på underarmarna

Polynesiska motiv och stamdetaljer är en topptrend 2017

vackraste tatueringar, herr mörkblå klocka, tribal tatueringsdesign, geometriska mönster

manstatuering, grönt gräs, eftermiddag i naturen, polynesisk tatuering, tatuering på ben, beige man shorts

Mandala -mönster är mycket aktuella och intressanta

manstatuering, stammönster, mandalainspiration, vit och svart t-shirt, underarmstatuering

“Vikings” TV -serie inspirerar tusentals män

vackraste tatueringar, Ragnar Lothbrok ansikte, vikingarns inspiration, krigartatuering

Karaktären Ragnar Lothbrok och hans bedrifter eviggörs med hjälp av samtida tatueringar

De vackraste tatueringarna, Ragnar Lothbrok ansikte, tatuering på benen, tatueringsidé för män

underarmstatuering, axeltatuering design, segelbåt, bläckritning, storm i havet

Hjorten är en symbol som representerar jakt och majestät

man arm tatuering, djur mönster tatuering, rådjur huvud, symbol, man tatuering idé

Detta djur är också förknippat med förnyelse 

man på gatan, promenad, tatuering design idé, man tatuering, rådjur design

man arm tatuering, tatuering design, djur tryck, tiger, mörkblå keps, man tatuering

manstatuering, tatueringssalbesök, bläckritning, djurdesign, örn

Man tatuering, skalle mönstrad bläck ritning, man arm tatuering, tringulära mönster

Mäns tatuering, jeansjacka, tatueringsdesignidé, underarmstatuering, vilken design att välja för tatuering

Segelbåt – fantastisk design av en marin symbol tatuering

vackraste tatueringar, marina mönster, segelbåt, brevflaska, manstatuering

Kvinnor är en evig inspirationskälla för män

man tatuering, kvinna mönster, djur mönster design, orm, tatuering på benen

manstatuering, David Beckham, bläckritning på huden, original klocka, kvinnodesign

manstatuering, bläckritning, rödhårig kvinna, tatueringsdesign för män

de vackraste tatueringarna, skäggig man, grå t-shirt, vitt och svart foto, tatueringar på armarna

vackraste tatueringar, blommönster, rosettdesign, tatuering på halsen, svart keps

Ibland säger tatueringar allt för individen

manstatuering, tidning, underarmstatuering, paraktivitet, svart kvinna klocka, skalle tatuering

manstatuering, svart läderyta, bläckritning på huden, fjädermönster med flygande fåglar

Herrtatuering, slagfältinspirerad design, underarmstatuering, soldattatuering

Vissa föredrar färgade tatueringar eftersom de ser roligare ut

de vackraste tatueringarna, bläckritning på huden, färgtatuering, tatueringsdesignidé för män

Armtatueringar för män, herrfrisyrer, färgtatueringar, blommönster, axeltatueringar

de vackraste tatueringarna, original herrklocka, herrblå skjorta, färgtatuering

Romerska siffror är också en design älskad av män och kvinnor

de vackraste tatueringarna, vit t-shirt, tatuering design, man tatuering, idé hur man väljer din tatuering

man tatuering, promenad vid havet, tecknad t-shirt med djur, de vackraste tatueringarna, rosmönster

Hjärta som slår för en kvinna

man tatuering, bläck ritning på huden, kvinna silhuett, tatuering underarm, man skjorta

tatueringsidéer för män, idé hur du väljer din tatuering under underarm

de vackraste tatueringarna, bläckritning på huden, stormarknad, matdesign, rolig tatuering

Björnen vandrar i bergen under en fågelhimmel

manstatuering, vit och svart blyertsteckning, djurmönster, fjälltatuering

De vackraste tatueringarna, svart läderjacka, tatueringsman, tatuering på händerna, tatuering i färger

manstatuering, naturpromenad, jeansjacka, tatuering på nacken, handtatuering i färger

De vackraste tatueringarna, tatueringsdesignidé för män, bläckritningskvinna med fjäderkrona, tatueringsman

Evig kärlek mellan far och son

vackraste tatueringar, familjedesign, kärlek, far och son, tatuering på axeln, original tatueringsdesign

manstatuering, stammönster, de vackraste tatueringarna, virvlar, blommönster, tatuering på axeln

Tatuering man – kvinna med fjäderkrona

de vackraste tatueringarna, bläckritning på huden, tatueringskvinna med fjädrar, tatuering på axeln

manstatuering, bläckritning, rådjurssymbol, djurdesigner, axeltatuering, tatueringsdesign

Vargen är ett djur som inspirerar människor med sitt mod och sin styrka

man tatuering, varg och mån design, tatuering mening, symboler, de vackraste tatueringar

de vackraste tatueringarna, herrsmycken, långt skägg, svart kappa, tatuering på händerna i färger

de vackraste tatueringarna, landskapsdesign, svartvitt foto, tatuering på benen, fjälltatuering

Det naturliga landskapet, särskilt bergen, är en mycket vanlig manstatuering

De vackraste tatueringarna, tatueringsdesignidé för män, landskap, fjälltatuering, tatuering på benen

de vackraste tatueringarna, tatueringar på benen, naturmotiv, landskap, berg, manstatuering