Den gigantiska plysch för en mycket mjuk avstängning

Utöver de materiella och ekonomiska konsekvenserna var den allmänna inneslutningen som Frankrike stod inför i nästan två månader inte utan konsekvenser för både vuxna och barns moral. Att störa de dagliga vanorna har inneslutning förvärrat relationer mellan människor och familjer och fungerar som ett test på allas förmåga att verkligen leva tillsammans. Skrämmande för vissa, lugnande och bekvämt för andra, den mer eller mindre relativa promiskuiteten bör ändå markera en gradvis återgång till det normala. Eller när björnar och nallar äntligen kommer ur sina hålor.

Barnen var verkligen de mest upprörda i sin livsrytm. Trots deras anpassningsförmåga har de dagliga vanor som styr och strukturerar de yngsta liv drastiskt förändrats. Barnen blev tvungna att klippa av sladden någon gång för socialiseringens och självständighetens skull, och plötsligt måste barnen tänka om sitt lärande om världen under denna speciella tid, nu centrerad om sin lilla familj. Långt från sina vänner och deras lärare har de små skolbarnen verkligen sett den här berömda sladden svetsas om för många av dem, efter hela veckor tillbringat i en kokong innesluten i sig själv. Ett scenario som var ofattbart för bara 3 månader sedan, men inte känslomässigt saknar intresse.

En hjälpande hand för en smidig återgång till verkligheten

Den gigantiska gosleken som hjälper till att komma över avstängningen och tillbaka till skolan

Den gigantiska plysch för att ge mod

Hela dagar med pappa och / eller mamma, drömmen om många små, går plötsligt i uppfyllelse. Även om dessa förstärkta band är en välsignelse när det gäller att bygga obligationer, kan de göra det lite mer problematiskt att komma tillbaka till verkligheten. Som ett resultat, om det förväntas av många, särskilt de äldre, kan återkomsten till skolan verka som en ny paus för barn, som den här första starten på dagis. Med tanke på en återhämtning som säkert kommer att bli snart, är det därför dags för gradvis re-socialisering, den som gör det möjligt att förlänga denna sladd kopplad till föräldrar och som ständigt har förkortats under de senaste veckorna. En övergång som kan hjälpas av ingripande av en tredje part, den passande namnet doudou, eller bättre, den jätte plysch. Oavsett om den fungerar som en daglig följeslagare hemma eller blir det nya landmärket för en växande liten, kommer den gigantiska nallen eller enhörningen att kunna spela rollen som mellanhand mellan sina kära föräldrar och omvärlden.

Jätte enhörning eller dinosaurie mjuk leksak för att följa med de små i avstängning

eller köp billiga gigantiska gosedjur för att belöna barnet som modigt går tillbaka till skolan

Att få in en ny plysch i ett barns liv som är redo att gå tillbaka till skolan kan vara en viktig del för att avleda uppmärksamheten från en plötslig återupptagande av den dagliga främmandet. Snabbt blir den nya favoritkamraten till den lilla, den plysch i XXL-storlek kommer att bli det nya dagliga riktmärket, något som lämnar hans andra mjuka vänner som har följt honom under inneslutningen. En ny ankomst som i detta fall matchar med en ny avgång, den mot skolan.

Lugna samtidigt som du skapar ny uppmärksamhet

eller hitta jätte uppstoppade djur som en följeslagare för att återvända till det normala livet efter inneslutning

Om ingen återvändande till skolan planeras för i år, kommer den nya följeslagaren i form av en rosa enhörning eller jätteblå dinosaurie mjuk leksak, att behålla uppmärksamheten hos en liten som har blivit alltför beroende av de nya exklusiva länkarna som skapades under förlossningen. . Med en storlek som motsvarar barnets, eller ännu större, är den gigantiska plyschen lugnande och blir den nya lekpartnern. Säker och skyddande av nätterna tack vare sin imponerande byggnad kommer ingen rädsla att gnugga axlar med den.

I sin gigantiska storlek är plysch en äkta ö av mjukhet, förutom att bli en idealisk lek och dagdrömma följeslagare. Dess stora storlek fungerar också som en dekoration, dess lugnande pastellfärger ger en känsla av välbefinnande i de små rummen..

Enhörningen, stjärnan i gigantiska gosleksaker

eller köp billig rosa jätte enhörning plysch för barn under inneslutning